Dałes sie juz poznac jako największy kretyn (a raczej z racji wieku kretynek) wszechforum. I z każdym następnym wpisem liderujesz jeszcze bardziej. W dodatku miłosc do swoich idoli odbiera ci wzrok, wiec jak tu dyskutować na poziomie. Jakie my mozemy miec kompleksy? W stosunku do kogo? Nam bezmózgowcy nie imponują, u nas jeżdzą zawodnicy, którzy myślą na torze. Do waszej ekipy wyeksportowałbym Marka M. Podobnie jak trojan wiecej przeleżał w szpitalu niż sie najeździł. Pasowałby w Rzeszowie jak ulał - i to jako stranierio:D podobno kogoś szukacie
Powiem w waszym stylu, nikt stary oprócz ciebie tak nie twiedzi, jak juz mówiłem, wklejałem posty z forum Gdanskiego, co o mnie pisali ;]
a to ty sie dałes chyba jako tak poznac całej polsce zawodników gdanska nazwyełs "odpadkami" wiec prosze nie przyrównój mnie do siebie , bo skoro o tobie tak sadza to nie znaczy ze o mnie tez
I tak to nam miłosc do liderów zasłania wzrok, Knapp lepszy od Kuciapy no cóz, za chwile pójde napisac, ze na forum tarnowskie ze Kuciapa jest lepszy na własnym torze od Golloba, i bede sie jeszcze spierał cos podobnego tylko mogło sie jednak zdazyc tu
Do naszej ekipy mozna dodac Piszcza który drugi sezon z rzedu lezy w szpitalu bo jest porsotu jeźdzcem bez głowy (kolejna wypowiedz w waszym stylu )
A na koniec....naprawde chce pogadac bez obrazania sie na serio a wiec zadam kilka pytan i chciałbym, zeby bez szyderstwa sie do nich ustosunkowac
Czy uważacie, ze nasza drużyna jest taka słaba i nie wyjdziemy z 30 ??
2. Czy uwazacie ze Grzegorz Knapp, Jerzy Mordel, Daniel Jeleniewski na własnym torze są lepsi od Macka Kuciapy i go bedą objeżdżąc w niedzilee do woli ??
3. Wytypuj wynik niedzielnego spotkania ??
4. Jaki jest twój stosunek do Rzeszowa??
5. Ile przewidujesz wypadków w niedziele ??
Prosiłbym naprawde o szczere odpowiedzi, chcce poznac wasze zdanie to wszystko, bo jak narazie nic nie da sie z tego wywniskowac oprócz tego, ze wg. was (tylko) jeździmy brutalnie