Lubelski klub w sezonie 2017
Re: Lubelski klub w sezonie 2017
Jest ponoć nowy obcokrajowiec. Nie pytajcie kto, bo nie mogę napisać. Ale jeśli się potwierdzi, to ja jestem pod wrażeniem, pozytywnym oczywiście 
No wygląda to imponująco, Jeleniewski i Pedersen w 3 lidze to aż przypomina się duet Pawlickich w Pile ze średnimi 2,75 i 2,5 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- tezetomaniak
- Trener
To jest na pewno skład na drugą ligę? O czymś nie wiemy?
No właśnie. Sam nie wiem co bym wolał. Chociaż zawsze w takim momencie nasuwa mi się pytanie jak skladem Miskowiak Watt Kudriaszow Lampart Woodward można było spaść do 2 ligi.To powinna być detka 21 wieku
niespokojny pisze:Czarek pisze:niespokojny pisze:Wiem że to nie ten sam Bjarne który nas pogrążył 4 lata temu zdobywając na naszym torze komplet ale w 2 lidze w Lublinie powinien i tak być nielapany.
natomiast sprawa drugiego zagranicznego zawodnika jest wg mnie bardzo kontrowersyjna.
Kto może być w Lublinie z obco kontrowersyjny. Tylko Porsing mi przychodzi do głowy.
Hans Andersen
METHANOL ADVENTURE TEAM
To by raczej nie było bardzo kontrowersyjne:) Ja bym chciał ale Andersen podobno ma alergie na Lublin:) a kto mógłby być kontrowersyjny? Porsing i Pavlic chyba tylko
No i Nicki Pedersen of kors 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Chyba że kontrowersyjność polega na ogórkowatości
To tu kilkanaście nazwisk by się znalazło
Gelo pisze:No właśnie. Sam nie wiem co bym wolał. Chociaż zawsze w takim momencie nasuwa mi się pytanie jak skladem Miskowiak Watt Kudriaszow Lampart Woodward można było spaść do 2 ligi.To powinna być detka 21 wieku
Zwyczajnie, mieliśmy wtedy "mega" juniorów, czyli Madeja i Dąbrowskiego, a poza tym Woodward miał już gorszy sezon, a Kudriaszow był wtedy jeszcze chimerycznym zawodnikiem. Mieliśmy co prawda teoretycznie 3 bardzo dobrych riderów, ale to nie wszystko, zwłaszcza gdy słabo jest z wypłacalnością, a tak było jak dobrze pamiętasz.
jerry78 pisze:Jest ponoć nowy obcokrajowiec. Nie pytajcie kto, bo nie mogę napisać. Ale jeśli się potwierdzi, to ja jestem pod wrażeniem, pozytywnym oczywiście
R.L czyli Robert Lewandowski?
Młody26, widzę, że Ty nie tylko w temacie Karola jesteś dobrze zorientowany
.
mlody26 pisze:jerry78 pisze:Jest ponoć nowy obcokrajowiec. Nie pytajcie kto, bo nie mogę napisać. Ale jeśli się potwierdzi, to ja jestem pod wrażeniem, pozytywnym oczywiście
No właśnie. Ja bym tych inicjałów nie chciał.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Dla mnie moze byc .... byle ze swoimi furami tu na miejscu no i zeby sie pojawil na jakims treningu ... bo to moze byc dla niego wazny sezon w polskiej lidze w kontekscie dalszej sciezki kariery! jesli nie to takich jak on widze co najmniej kilku wiec nie ma co na sile
Robert Lambert chyba
Angolom mówię stanowcze nie.chociaz coś było podobno na rzeczymlody26 pisze:jerry78 pisze:Jest ponoć nowy obcokrajowiec. Nie pytajcie kto, bo nie mogę napisać. Ale jeśli się potwierdzi, to ja jestem pod wrażeniem, pozytywnym oczywiście
Nie chcę być malkontentem ale czy nie dałoby się nazwy drużyny lekko zmienić ? Brakuje mi "Motor"-u...
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Robert Lambert ponoć kontrakt na 2 lata.
Trudno - co zrobić
Widzę, że poczta pantoflowa działa w najlepsze, a forum w końcu odzyskuje życie i to cieszy
.
Czarek i Gelo, a dlaczego akurat nie? Możecie podać jakieś argumenty przemawiające za tym?
Czarek i Gelo, a dlaczego akurat nie? Możecie podać jakieś argumenty przemawiające za tym?
Ostatnio zmieniony 7 listopada 2016, o 22:03 przez Scibi, łącznie zmieniany 2 razy.
Bo Angol
Bo niedoświadczony
Bo młody
Bo nie jeździł w Polsce
Bo w Szwecji w najwyższej lidze jeździ w kratke
Jeśli nie ma gwarancji i kasy za podpis to jestem bardzo za.
Bo niedoświadczony
Bo młody
Bo nie jeździł w Polsce
Bo w Szwecji w najwyższej lidze jeździ w kratke
Jeśli nie ma gwarancji i kasy za podpis to jestem bardzo za.
Wydaje mi się, że dojrzałem już to polskiej ligi - mówi nam Lambert. - Logistycznie, sportowo i mentalnie jestem gotowy. Może się zdarzyć, że zadebiutuję w waszej lidze jeszcze w tym sezonie. Generalnie jednak moim celem jest dobry wynik w Polsce w 2017 roku - przekonuje zawodnik.
http://www.przegladsportowy.pl/zuzel,la ... 1,281.html
A nuż trafi się nam drugi Richardson. Daj Boże.
Scibi pisze:Widzę, że poczta pantoflowa działa w najlepsze, a forum w końcu odzyskuje życie i to cieszy.
Wszystkie argumenty w zasadzie zostały podane. Ja po prostu nie wierzę Angolom w polskiej lidze. A skoro doświadczeni Harris i Nicholls jadą u nas padakę to co dopiero młokos. Tym bardziej że podobno zrobił objazd po Polsce i wszedzie gdzie przedstawiał swoje propozycje pukali mu się w czoło. Piszę "podobno". Oczywiście jest to materiał na zostanie idolem/maskotką . będę mu kibicował jak będzie naszym zawodnikiem
Marudzicie Panowie cieszmy się z tego co mamy !!!! Żużel wraca a tu jak zwykle marudzenie lepszy Lambert niż jazda naszymi wychowankami.