Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#101 Postautor: Erwin » 7 lipca 2004, o 10:43

Widze, że nie dojdziemy do porozumienia, ty masz swoje zdanie, ja mam swoje, heh i właśnie od tego jest forum.

Poczekajmy do niedzieli, pojedynki pomiędzy zainteresowanymi na pewno będą :wink:

michal

#102 Postautor: michal » 7 lipca 2004, o 10:45

Erwin pisze:Widze, że nie dojdziemy do porozumienia, ty masz swoje zdanie, ja mam swoje, heh i właśnie od tego jest forum.

Poczekajmy do niedzieli, pojedynki pomiędzy zainteresowanymi na pewno będą :wink:
Jeśli uważasz że jeden mecz i do tego na waszym torze pozwoli ocenić który jest lepszy to powodzenia. Co będzie jesli Knapp zrobi 11 a Kuciapa 10? NIC to nie bedzie znaczyć. Trzeba patrzeć na całokształt. Co do reszty porównań mogę się zgodzić (Baran, Trojan) bo to zawodnicy nierówni, którzy całe sezony mogą zawalać. Ale porównywaniem Knappa do Kuciapy po prostu mnie zabiłeś :P.
Pozdrawiam, kończmy tę dyskusję bo idę grać :)

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#103 Postautor: Erwin » 7 lipca 2004, o 10:50

Racja jednym meczem nie da się tego ocenić, ale zobaczysz że Knapp to nie jest kelner !

michal

#104 Postautor: michal » 7 lipca 2004, o 10:52

Erwin pisze:Racja jednym meczem nie da się tego ocenić, ale zobaczysz że Knapp to nie jest kelner !
Wcale nie twierdzę, że jest kelnerem. To solidny i ambitny zawodnik ;)

jotem

#105 Postautor: jotem » 7 lipca 2004, o 10:52

Erwin i Michal - pozwolicie że ja też napisze "coś" na ten temat.Michał napewno nie był na meczu Lublin - Ostrów więc przypomne pojedynki Jędrzejaka z Piszczem - kto jest lepszy każdy wie, natomiast na lubelskim torze Piszcz robił Ogóra jak chciał.
Podsumowując Michale - nikt nie myśli (napisał), że Kuciapa jest gorszy od Kanppa - tylko chodziło o to że na naszym torze Kanpp pewnie pokona Kuciape i nie tylko.Zacytuję jescze Erwina;"/.../nie są słabi, ale nie lepsi od Piszcza, Knappa, Śledzia, pamiętajcie że to my jedziemy u siebie i to jest moim zdaniem ogromny handicap dla nas w tym pojedynku." Mam nadzieję Michale że zrozumiałeś...

Kamil232

#106 Postautor: Kamil232 » 7 lipca 2004, o 10:53

I to my sie napinamy ??? (Knapp do Kuciapy :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ) I to my pierwszi wywołujemy kłótnie(obrazanie :shock: :shock: ) I to my jestesm ci najgorsi (jak zawsze pisza koledzy z Lublina) ehhhh, nie ma to jak samokrytyczm
Na reszte postów nie odpowiadam nie ma sesnu ;] Pogadamy po meczu, nawet jesli nasi umoczą do 30 to przyjde na forum i napisze cosik ;]

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#107 Postautor: $korzen$ » 7 lipca 2004, o 10:56

Michal ! Myslalem ze chociaz ty Rzeszowianin jestes normalny, ale chyba sie pomylilem. Odrazu widac jak was wszystkich zrzera zazdrosc, czy nie mozecie wbic do glowy tego ze obecnie jestescie odnas slabsi pok kazdym wzgledem ?. Nie chodzi mi absolutnie o to ze STal to kelnerzy bo za takowych was nie uwazam, ale mieli byscie choc troche szacunku do naszego zespolu i nas samych. Ja mam do wszej druzyny szacunek, bo malo kto wyciagnal by tyle pkt w takim skladize jak wy jedziecie ale tego samego ja osobiscie od was oczekuje. Chcecie z nami dyskutowac OK ! ale troche szacunku i kultury !.
Ostatnio zmieniony 7 lipca 2004, o 10:58 przez $korzen$, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#108 Postautor: Mars » 7 lipca 2004, o 10:56

hmm tak czytam te posty i niewiem co mam sobie myslec moze lepiej nic nie pisac niz takie bzdury jak dotej pory kto jest lepszy itd faworytem jest Gospodarz i chyba z tym sie kazdy zgodzi a jaki bedzie wynik przekonamy sie po meczu moze wiecej szacunku dosiebie ...chyba warto o tym pomyslec ,co do meczu to naprawde zapowiadaja sie wielkie emocje Stal wygrywa mecz za meczem a my koniecznie moismy wygrac te spotkanie warto jednak podkreslic ze naszczescie nasi juniorzy na naszym torze robia jakies punkty napewno stac Jelenia na te 5pkt

POZDRAWIAM
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
michal85

#109 Postautor: michal85 » 7 lipca 2004, o 11:00

ludzie, to, ze wierzymy w swoja druzyny to znaczy, ze sie "napinamy"? nie mowimy przciez, ze jestesmy faworytami tego spotkania, ale liczymy, ze NASI nawiaza walke! Takze panowie bez nerwowo, przekonamy sie juz niedlugo jak bedzie, a ja mam nadzieje, ze jeszcez sie spokamy w tym sezonie, moze wreszcie pojedzimey w pelnym skladzie, a wtedy mam nadzieje, ze ceoniektorzy Lublinianie uswiadomia sobie, ze nasi to nie tacy salbi zaowdnicy, o czym zreszta swiadcza srednie biegopunnktowe ;)

pozdrawiam i do zobaczenia na meczu ;]

PS
ten post mnie zwalil z nog...
Nie chodzi mi absolutnie o to ze STal to kelnerzy bo za takowych was nie uwazam, ale mieli byscie choc troche szacunku do naszego zespolu i nas samych

my nie mamy do Waszej druzyny szacunku? Przeanalizuj jeszcez raz wszystkie posty i chyba zmienisz zdanie...

zrzera zazdrosc, czy nie mozecie wbic do glowy tego ze obecnie jestescie odnas slabsi pok kazdym wzgledem ?.

pod wzgledem sredniej biegopunktowej to chyba nie, wiec pod kazdym wzgledem gorsi to nie jestesmy ;)

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#110 Postautor: $korzen$ » 7 lipca 2004, o 11:05

TAAAAAAKKKKk tylko powiedz mi typie dlaczego z kazdymi kibicami rozmawiamy normalnie, z obustronnym szacunkiem jest spoko a zawsze przed meczem z wami glownie przez was na forum jest jedna wielka OBORA !.

Awatar użytkownika
michal85

#111 Postautor: michal85 » 7 lipca 2004, o 11:08

$korzen$ pisze:TAAAAAAKKKKk tylko powiedz mi typie dlaczego z kazdymi kibicami rozmawiamy normalnie, z obustronnym szacunkiem jest spoko a zawsze przed meczem z wami glownie przez was na forum jest jedna wielka OBORA !.

jak obora? PRZCIEZ WYRAZNIE KAZDY PISZE, ZE TO WY JESTECIE FAWORYTAMI, o co Ci chodzi ??? Czy mamy glosic, ze my jestesmy kelnerami, a Wasi mistrzami swiata? Tego od nas nie wymagaj...My mamy do Was olbrzymi szacunek, popatrz chociazby na nasze forum, niestety po Waszej stronie tego dostrzec nie mozna (u niekrotych), nawet admin ucieka sie do haniebnych czynow...pozdrawiam

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#112 Postautor: $korzen$ » 7 lipca 2004, o 11:13

Tego od ciebie absolutnie nie wymagam :P , ale naprawde denerwuje mnie wasze biadolenie jacy to wy jestescie wielkcy, jaki ten Kuciapa jest wielki, jacy to my jestesmy pokrzywdzeni itp itd. Przed kazdym meczem wygrazacie sie ze jestescie lepsi, ze wy byli byscie liderami gdyby nie kontuzje, a co rok jest to samo. Ja nie twierdze ze kazdy kibic Stali taki jest, ale przejrzyj niektore wpisy i zrozumiesz o co mi chodzi.

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#113 Postautor: jacur78 » 7 lipca 2004, o 11:15

No jednak to ty Michale masz trudnosci ze zrozumieniem czytanego tekstu!
Nie sa slabsi znaczy sa porownywalni a nie lepsi! To mial na mysli Ervin, rzecz jasna w kontekscie tego ze mecz odbedzie sie w Lublinie!

Ja osobiscie uwazam ze Kuciapa jest jednym z najlepszych krajowych jezdzcow w 1 lidze ale na lubelskim torze wiecej od niego pkt zdobedzie chocby Grzesio Knapp.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#114 Postautor: Erwin » 7 lipca 2004, o 11:17

hmmm .... a towarzysz/ka Miras to z Lublina tak :?

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#115 Postautor: Erwin » 7 lipca 2004, o 11:21

Próbowałem tłumaczyć sens mojej wypowiedzi Michalowi, próbował jotem, próbował jacur .... a ja jestem ciekaw czy już podłapał o co chodzi ?

pozdrawiam !

sorki ze post - post

Awatar użytkownika
Antyprzydupas

#116 Postautor: Antyprzydupas » 7 lipca 2004, o 11:32

$korzen$ pisze:Tego od ciebie absolutnie nie wymagam :P , ale naprawde denerwuje mnie wasze biadolenie jacy to wy jestescie wielkcy, jaki ten Kuciapa jest wielki, jacy to my jestesmy pokrzywdzeni itp itd. Przed kazdym meczem wygrazacie sie ze jestescie lepsi, ze wy byli byscie liderami gdyby nie kontuzje, a co rok jest to samo. Ja nie twierdze ze kazdy kibic Stali taki jest, ale przejrzyj niektore wpisy i zrozumiesz o co mi chodzi.
Kto napisal ze jestesmy lepsi? U nas na torze bylismy ale niestety przegralsimy:P:P:P:P A to nasza wina ze nasi maja kontuzje i to czesto nie ze swojej winy? Moze nie blyibysmy liderami ale zapewne nie duzo tracilbysmy pkt do Gdanska... Po prostu po wygranych z takimi druzynami mozemy byc malymi optymistami i nikt nam tego nie zabroni. Ja wierze ze nasi pokaza na co ich stac.

PS. Jezeli chodzi o szacunek to przegladnij nasze forum co wypisuja Twoi koledzy. Pisza ze na pewno dostaniemy do 30, nie mamy szans itd i Ty mowisz ze my mamy brak szacunku do Was?

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#117 Postautor: jacur78 » 7 lipca 2004, o 11:41

pepe pisze:Kto napisal ze jestesmy lepsi? U nas na torze bylismy ale niestety przegralsimy:P:P:P:P A to nasza wina ze nasi maja kontuzje i to czesto nie ze swojej winy? Moze nie blyibysmy liderami ale zapewne nie duzo tracilbysmy pkt do Gdanska... Po prostu po wygranych z takimi druzynami mozemy byc malymi optymistami i nikt nam tego nie zabroni. Ja wierze ze nasi pokaza na co ich stac.

PS. Jezeli chodzi o szacunek to przegladnij nasze forum co wypisuja Twoi koledzy. Pisza ze na pewno dostaniemy do 30, nie mamy szans itd i Ty mowisz ze my mamy brak szacunku do Was?

Pepe polemika z toba mija sie z celem bo jestes gowniarzem ktory nie ma pojeciqa o tej dyscyplinie sportu. Ja jednak odpisze!

Po pierwsze! Kontuzje zawodnikow Stali sa skutkiem ich bardzo ryzykownej i niebezpiecznej jazdy! To stalowcy bryluja w wywozeniu innych w plot i dlatego nie ma sie co dziwic ze inne druzyny w meczach z wami jezdza podobnie ostro! Coroczne kontuzje Kuciapy Wilka Trojana mlodziezowcow Winiarza Rempaly nie sa przecie dzielem przypadku a wynikaja z glupoty waszych zawodnikow i nieposzanowania zdrowia innych!
Po drugie nie wkladaj nam w usta ze twierdzimy iz objedziemy stal do 30 bo tego nie napisal tu nikt. Bedzie wygrana , dosc pewna nawet ale nie do 30!
Po trzecie. Zaprzestan tego gdybania, bo gdybacie juz tak od ladnych paru lat i nigdfy nic z tego nie wychodzi!
Po czwarte. Prawda jest taka ze macie jednych z najgorszych dzialaczy w lidze, ktorzy nie potrafia zalatwic na czas obcokrajowca i ktorzy na skutek jakichs dziwnych ukladow nie korzystaja z ZZ
To tyle :) 53:37

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#118 Postautor: $korzen$ » 7 lipca 2004, o 11:45

Pepe wszedzie znajda sie idioci, w Lublinie takze ale na takich szkoda nerwow. Z mojej strony i wieluu osob z tego forum napewno bez powodu nie pojda zadne wrzuty ani przeklenstwa.

rks

d

#119 Postautor: rks » 7 lipca 2004, o 11:46

kuciapa jest lepszy od knappa ogolem wiecej osiagnal wyzej jezdzil .co do tego sezonu to sa mniej wiecje po rowno

Gosia
Szkółkowicz

#120 Postautor: Gosia » 7 lipca 2004, o 12:13

Panowie ale sobie " słodzicie" aż się smiać chce jak się to czyta Co wy się dowartościować musicie i tak jeden po drugim jezdzi Wygra lepszy i co tu więcej mówic :) Wasza dyskusja opiera się przede wszystkim na tym kto na forum jest porazką kto myśli a kto się nie zna na żużlu Jak dzieci :) A może coś więcej na temat meczu zamiast sypac tu sobie epitetami :) Pozdrawiam

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#121 Postautor: jacur78 » 7 lipca 2004, o 12:19

Gosia pisze:Panowie ale sobie " słodzicie" aż się smiać chce jak się to czyta Co wy się dowartościować musicie i tak jeden po drugim jezdzi Wygra lepszy i co tu więcej mówic :) Wasza dyskusja opiera się przede wszystkim na tym kto na forum jest porazką kto myśli a kto się nie zna na żużlu Jak dzieci :) A może coś więcej na temat meczu zamiast sypac tu sobie epitetami :) Pozdrawiam

Hehe. Przyganial kociol garnkowi! Skoro jestes taka zwolenniczka rzeczowych argumentow, to czemu takowych w Twoim poscie sie nie dopatrzylem :)???

PS. Co powiesz na zaproszenie na kolacje :)?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#123 Postautor: Gelo » 7 lipca 2004, o 12:22

PS. Co powiesz na zaproszenie na kolacje :)?

... z deserem... ;)

Gosia
Szkółkowicz

#124 Postautor: Gosia » 7 lipca 2004, o 12:27

Hehe. Przyganial kociol garnkowi! Skoro jestes taka zwolenniczka rzeczowych argumentow, to czemu takowych w Twoim poscie sie nie dopatrzylem ???

PS. Co powiesz na zaproszenie na kolacje ?

Bo ja siÄ™ nie wypowiadam na ten temat wcale Wygra lepszy i tyle a Wy jezdzicie po sobie rowno przeciez to siÄ™ mija z celem :)
PS. Dzieki za zaproszenie ale musze odmowic :)
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 7 lipca 2004, o 13:09 przez Gosia, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#125 Postautor: maestro76 » 7 lipca 2004, o 12:33

..a ja tam proponuje ich pod zegar :D :wink: ....
pozdr
ps.i tak wygra lepszy 8)
never ride faster than your angel can fly