Polska - Reszta Świata, Lublin, 10 października, godz.17:30
Re: Polska - Reszta Świata, Lublin, 10 października, godz.17
na poziomie, czyt. na poziomie czołowych lig europejskich, LE, LM.
Rozgrywek o których można powiedzieć że w danej dyscyplinie reprezentują poziom
Rozgrywek o których można powiedzieć że w danej dyscyplinie reprezentują poziom
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
Przemek Pawlicki w obecnej formie to sie tak nadaje do Reprezentacji Polski, jak Karol Baran do Ekstraligi
METHANOL ADVENTURE TEAM
Mam już bilety! A więc nic ale to nic nie może przeszkodzić mi w obejrzeniu tego spektakularnego widowiska które już za tydzień w Lublinie! 
grzesieck pisze:Przemek Pawlicki w obecnej formie to sie tak nadaje do Reprezentacji Polski, jak Karol Baran do Ekstraligi
Co prawda to prawda. Wolałbym zobaczyć Zengote, który co roku notuje progres.
Czy podczas zawodów będzie można kupić koszulki #GetWellDarcy?
-
ziomal198666
Tak, będzie można.
- _piotrusss
- Kadrowicz
Czy wie ktoś może jak się sprzedają bilety na imprezę? Jest szansa na powtórzenie frekwencji z pierwszej edycji?
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Szanse sa, na szostke w totka tez...
No chyba ze poprzednia edycja to Polska-Ukraina;-)
No chyba ze poprzednia edycja to Polska-Ukraina;-)
Nie chce za bardzo sapac, ale godzina moglaby byc wczesniejsza 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Nie chce za bardzo sapac, ale godzina moglaby byc wczesniejsza
albo pozniejsza
O ile zawsze jestem za wieczornymi zawodami, to jednak siedzenie "na mrozie" w pazdzierniku wieczorem srednio mnie jara 
za gorąco, za zimno, za wcześnie, za późno
Mi akurat zdecydowanie daleko od takiej postawy, po prostu zobaczylem prognoze ;] I tak pojde i tak, jednak biorac pod uwage okolicznosc takiej jak:
a) mecz Motoru ze Slaskiem o 17:30
b) troche wypizd
wydaje sie, że tym razem niezlym pomyslem byloby rozegranie tego meczu kolo 14-15. Oczywiscie, pogody nie da sie przewidziec, a Motor tez moglby swoj mecz grac w innej godzinie (zuzel byl pierwszy).
a) mecz Motoru ze Slaskiem o 17:30
b) troche wypizd
wydaje sie, że tym razem niezlym pomyslem byloby rozegranie tego meczu kolo 14-15. Oczywiscie, pogody nie da sie przewidziec, a Motor tez moglby swoj mecz grac w innej godzinie (zuzel byl pierwszy).
duzo osob pracuje do 14 w zeszla sobote bylo okolo 20 stponi:)
A czy będzie zorganizowane spotkanie z zawodnikami przed zawodami?
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
- niespokojny
- Trener
Można kupić jeszcze bilety gdzieś w necie, albo poza Lublinem?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Cooper pisze:a) mecz Motoru ze Slaskiem o 17:30
To akurat nic nowego, że w dniu żużla organizuje się imprezę "konkurencyjną". Dlaczego nie kopią w niedzielę?
Ostatni raz na piłce byłem w latach 90-tych.
Żużelek to jest sporcik dla facetów z jajami i dla super lasek. Sorry ale żadna kopana nijak się nie umywa do żużla bez względu na to kto ile w piłkę kasy właduje, nota bene wywalenia pieniędzy w błoto.
Ale po co takie napinki. Jestem pewien, ze wielu kibicow z pilki chetnie obejrzaloby sobotni zuzel, a tak maja zgryz, podobnie jak wielu kibicow zuzlowych w kontekscie meczu na Arenie. Wiadomo, ze kazdy ostatecznie wybierze "swoja" dyscypline, ale chyba nie o to chodzi. W Lublinie, poza grupami fanatyków, ludzie po prostu inetersują się (dobrym) sportem, te same twarze widzi sie i na zuzlu i na pilce, a takze na koszykowce czy recznej.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Cooper pisze:Motor tez moglby swoj mecz grac w innej godzinie (zuzel byl pierwszy).
Żużel był pierwszy a co w związku z tym po ustaleniu terminu (był ustalony już dawno temu bo jeszcze w kwietniu) a następnie godziny zawodów organizator na tą godzinę kontraktował zawodników, ustalał szczegóły transmisji na żywo, być może też rezerwował imprezę after party jak to było 2 lata temu. Jednym słowem w tym wypadku jeśli ktoś mógł zaplanować wcześniejszą godzinę po tym jak już była ustalona godzina zawodów żużlowych był właśnie piłkarski Motor.
Cooper pisze:Ale po co takie napinki. Jestem pewien, ze wielu kibicow z pilki chetnie obejrzaloby sobotni zuzel, a tak maja zgryz, podobnie jak wielu kibicow zuzlowych w kontekscie meczu na Arenie. Wiadomo, ze kazdy ostatecznie wybierze "swoja" dyscypline, ale chyba nie o to chodzi. W Lublinie, poza grupami fanatyków, ludzie po prostu inetersują się (dobrym) sportem, te same twarze widzi sie i na zuzlu i na pilce, a takze na koszykowce czy recznej.
Dokładnie tak jest, ja np. chętnie wybrałbym się na mecz Motor - Śląsk , przy kolizji terminów oczywiście nie mam wątpliwości co wybiorę.
Ostatnio zmieniony 8 października 2015, o 10:04 przez Koper, łącznie zmieniany 2 razy.
No i w tym kontekscie dziwie sie pilkarzom, ze wybrali taka godzine - sami pozbawili sie kilkuset sprzedanych biletow.
Cooper pisze:No i w tym kontekscie dziwie sie pilkarzom, ze wybrali taka godzine - sami pozbawili sie kilkuset sprzedanych biletow.
Ja jestem przekonany, że to piłkarski Motor przyciągnie na swoją stronę więcej ludzi, którzy by poszli na żużel niż odwrotnie i dzięki piłce impreza żużlowa więcej straci niż piłkarska. No ale nie ma co wróżyć, pożyjemy, zobaczymy.
Ja mysle, ze bedzie roczarowanie frekwencyjne na jednej i na drugiej imprezie. A jaka bedzie tego przyczyna? Rownie dobrze moze to byc temperatura, teorii bedzie sporo. Tak czy inaczej - oby to byla ostatnia taka sytuacja, gdzie kibice musza wybierac.
Raczejj pisze:Cooper pisze:No i w tym kontekscie dziwie sie pilkarzom, ze wybrali taka godzine - sami pozbawili sie kilkuset sprzedanych biletow.
Ja jestem przekonany, że to piłkarski Motor przyciągnie na swoją stronę więcej ludzi, którzy by poszli na żużel niż odwrotnie i dzięki piłce impreza żużlowa więcej straci niż piłkarska. No ale nie ma co wróżyć, pożyjemy, zobaczymy.
Tylko co za różnica, kto więcej straci? Stracą zarówno organizatorzy meczu żużlowego jak i piłkarskiego. Na własne życzenie.
Co do frekwencji to też jest pytanie na jaką frekwencję liczą organizatorzy.
A organizatorzy w Lublinie potrafią bujać w obłokach (vide koncerty podstarzałych gwiazdeczek na stadionie).
Myślę, że zarówno na imprezie żużlowej jak i piłkarskiej frekwencja w granicach 3,5-4 tys. powinna być sukcesem.