Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Miras

#26 Postautor: Miras » 5 lipca 2004, o 13:26

Kezman po ostatnich zwyciestwach w krajowym skladzie jestem przekonany ze poradza sobie w Lublinie!To nie przypadek ze chlopaki tak wymiataja :D A gdy dolaczy obcokrajowiec bedzie gitara :P Ostatni raz Stal przegrala 25 kwietnia i oby tak zostalo juz do konca rundy zasadniczej :!: :evil:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#27 Postautor: Lublin_Fan » 5 lipca 2004, o 13:32

Witam

Chyba jeszcze nikt nie proponował swojego składu więc ja to zrobie :)
Gdybym miał wpływ na zestawienie par to zrobiłbym 2 silne i jedną cieniutką czyli:
9. Sledz
10. Frankow
11. Peter
12. Knapp
13. Mordel
14. Dawid
15. jeleniewski

Po pierwszych trzech biegach mozna mieć tym zestawem 6-8 pkt przewagi co z pewnością wybije gości z rytmu. A póżniej też bedzie dobrze.

Ps. Szpeców dających Lublinowi 30 pkt na własnym torze odsyłam do przedszkola.

Pozdr.

Gość

#28 Postautor: Gość » 5 lipca 2004, o 13:33

Nierozmumim wielu Rzeszowskich kibiców ! myślą że jak wygrali z Gorzowem to już są mistrzami świata !!! Przed meczem było pewne że Rzeszów to wygra , bo Gorzów to dupy na wyjazdach.
Mecz z Rzeszowem bedzie napewno ciekawy , ale o wynik możemy być spokojni , przeciez na naszym torze Rzeszów jak zdobędzie 38-40 ptk to bedzie dla nich bardzo dobry wynik.

Śledz - Rempała
Franków - Trojanowski
Knapp - Baran
Mordel - Firlej
Karlsson - Kuciapa
Jeleniewski - MiesiÄ…c
Stachyra - Prucnal

DOBRZE ŻE RZESZÓW JEDZIE W 1 CZWÓRCE !!!! BEDZIE OKAZJA DO WYJAZDU W LICZNYM GRONIE !!!!!!!!!!!!!!

Miras chyba jesteÅ› zagubionym herbatnikiem z 4-paka.

Pozdrawiam kibiców z Marnych Polskich Kondonów Rzeszów.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#30 Postautor: Gelo » 5 lipca 2004, o 13:44

Miras pisze:Przy takiej formie Barana,Kuciapy,Rempaly czy nawet Trojanowskiego Rzeszów powinien bez wiekszych problemów zainkasowac dwa punkty z oslabionym Lublinem a gdy jeszcze dodamy obcokrajowca to nie wyjdziecie z 30 :!: :P Samym Karlssonem meczu nie wygracie!Sledz juz powoli zbliza sie ku koncowi kariery a Knapp czy Franków to troszke lepsza wersja Wilka czy Firleja!Gdyby nie kontuzje to Rzeszów bylby obok Gdanska faworytem do awansu w tym sezonie! :!:
MÓJ TYP: 34:56 dla MARMY RZESZÓW :lol: :lol:
Knapp idol Lublina - zalosne. Przeciez on wyglada jak mlot na tym motorze :P

No i znawca się trafił. Knapp i Franków to lepsza wersja Wilka i Fierleja... hm. w zasadzie nie wiem czy śmiać się czy płakać. Dziwi mnie trochę, że za kazdym razem Rzeszow się tak strasznie napina na nas, a potem muszą kulić ogon pod siebie. Uświadomię was może, że obaj ci zawodnicy potrafią w Lublinie objechać każdego, a już napewno Ciapka, który zapewne swoim zwyczajem wykręci u nas cos niespodziewanego. Jeżeli wszystko rozegra się w sportowej walce, szans na wygraną Stali nie widzę. Trzymam się kurczowo teorii, że TŻ u siebie i na wyjeździe to diametralnie dwie różne drużyny. TŻ wygra spokojnie 10-14 punktami.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#31 Postautor: istred » 5 lipca 2004, o 13:47

Hollywood pisze:Pozdrawiam kibiców z Marnych Polskich Kondonów Rzeszów.

Żeś zabawny :lol:
Długo nad tym myślałeś ?

Awatar użytkownika
michal85

#32 Postautor: michal85 » 5 lipca 2004, o 13:49

Hollywood pisze:Nierozmumim wielu Rzeszowskich kibiców ! myślą że jak wygrali z Gorzowem to już są mistrzami świata !!! Przed meczem było pewne że Rzeszów to wygra , bo Gorzów to dupy na wyjazdach.
Mecz z Rzeszowem bedzie napewno ciekawy , ale o wynik możemy być spokojni , przeciez na naszym torze Rzeszów jak zdobędzie 38-40 ptk to bedzie dla nich bardzo dobry wynik.

Zapraszam do przeczytania wypowioedzi na naszym forum. Nikt nie robi z naszcyh "mistrzow swiata", aczkolwiek bardzo sie cieszymy i jestsmy wrecz dumni z naszych zowodnikow, ze przy takich oslabieniach zdolali osiagnac taki wynik! Kazdy wie, ze faworytem tego meczu sa gospodarze, ale my-kibce Stal, mocno wierzymy w to, ze Kuciapa i spolka podejma walke...

Śledz - Rempała
Franków - Trojanowski
Knapp - Baran
Mordel - Firlej
Karlsson - Kuciapa
Jeleniewski - MiesiÄ…c
Stachyra - Prucnal

Jestem niemal pewien, ze nie pojedzie ani Fierlej, ani Wilk...Byc moze jesli nie wykuruje sie Gjedde, to wystratuje inny straniero, a w przeciwnym wypadku zapewne wystratujemy z ZZ!

na tego typa nie zwracajcie uwagi...

na ten fragment nie bede odpowiadal, zalosny jestes, ale wiem, ze w Lublinie sa takze normalni ludzie i zapewne sa w wiekszosci ;) pozdrawiam wszystkich nromlanych kibicow TZ-u (w szcegolnosci abbe :P) i do zobaczenia na meczu :)

Awatar użytkownika
Miras

#33 Postautor: Miras » 5 lipca 2004, o 13:50

Śledz - Rempała
Franków - Trojanowski
Knapp - Baran
Mordel - Gjeede/Zegar??
Karlsson - Kuciapa
Jeleniewski - MiesiÄ…c
Stachyra - Prucnal

Zdaje sie ze do was Rzeszów przyjedzie z obcokrajowcem! A reszte twoich wypocin przemilcze bo szkoda slów na takiego kretyna jak ty:!:
Marma jedzie po dwa punkty do Lublina a co z tego bedzie zobaczymy.
Pozdrawiam

Gość

#34 Postautor: Gość » 5 lipca 2004, o 14:12

Marma jest Marna w Lublinie i do tego musicie sie przyzwyczaić.
Nie moja wina że macie tagiego sponsora jakiego macie.

Zapowiada sie tydzień napinactwa PodKarpackiego , to było pewne że tak będzie.

Michał 85 , Ja jestem całkowicie nienormalny - w Lublinie nie ma normalnych ludzi.

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#35 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 5 lipca 2004, o 14:16

nie ma co polemizować bo my też jedziemy po 2 duże punkty.!!!!

Pozdrawiam rzeszów :D

łukasz

#36 Postautor: Å‚ukasz » 5 lipca 2004, o 14:19

ja chcialbym tylko dodac ze trzeba usadzic "gosci" na koncu drugiej prostej i jesli ktos ma na to wplyw prosze niech to zalatwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie moga zajac miejsca na pierwszym luku bo nas usadzili w najch... miejscu!!!

Awatar użytkownika
michal85

#37 Postautor: michal85 » 5 lipca 2004, o 14:25

Hollywood pisze:Michał 85 , Ja jestem całkowicie nienormalny - w Lublinie nie ma normalnych ludzi.

niestety, musze Cie rozczarwoac, znam kilka osob z LBN i sa bardzo sympatyczni ;) heh

Zapowiada sie tydzień napinactwa PodKarpackiego , to było pewne że tak będzie.

jesli mowa o jakimkolwiek "napinaniu" to z pewnoscia nie ze strony Rzeszowa ;) W ogole, rok temu atmosfera miedzy naszymi zespolami (chodzi o kibicow) byla zgola odmienna, duzo lepsza, czy nie lepiej wrocic do tamych czasow ?;) hehe, pozdrawiam ;]

PS A co do sponosra-lepszego nie dalo sie znalezc :) moze niedlugo zrozumiecie o co mi chodzi, na razie nie powiem nic wiecej ;)

i to z pewnoscia wina tych co 11 lipca stawia sie na stadionie Mororu... :roll:

harry
Trener

#38 Postautor: harry » 5 lipca 2004, o 14:29

No cóż, jestem pewny na 95%, że Rzeszów przyjedzie do nas bez obcokrajowca. Kibice kibicami, opowieści opowieściami ale liczy się kasa w proporcji do wyniku. Nie ma sie co oszukiwać - Rzeszów nie ma ABSOLUTNIE ŻADNYCH SZANS na jakiś wynik poza awansem do górnej czwórki, co już zaliczył i teraz jedzie o marchewę i najwyżej będzie języczkiem u wagi w rozgrywkach trzech pozostałych drużyn. Dlatego uważam, że nikt tu nie będzie się szarpał i ściągał obco gdy tyle innych wydatków na głowie. Lepiej ewentualne nadwyżki przychomikować na przyszły rok i godnie wystartować, bo potencjał stal ma olbrzymi.
Prawie wszyscy panowie z Rzeszowa zapominają o jednej najważniejszej rzeczy a mianowicie o torze!!! Rzeszów jeździ na bardzo twardym i gładkim. W Lublinie natomiast jest dokładnie odwrotnie - przyczepnie, mokro i bardzo dziurawo. Do takiego toru nawet nasi niektórzy musieli sie pasować kilka miesięcy bo to cholernie trudny tor a już wybitnie nie pasuje on rzeszowskiej Stali. Na takim torze zupełnie inaczej się jeździ i jeżeli nasi nie zlekceważą przeciwnika to nie powinno być problemów. Tu nie ma żadnego przełożenia na to, że na swoim torze Rzeszowianie wykręcili dobre rezultaty to jest inna bajka i jak ktoś tego nie rozumie, to jeszcze musi sie długo uczyć żużla bo sie na nim nie zna. A wierzyć zawsze można i trzeba - taka rola kibiców.

Awatar użytkownika
michal85

#39 Postautor: michal85 » 5 lipca 2004, o 14:32

harry, a ja pragnalbym przypomniec, ze przed meczem z Grudziadzem rowniez kazdy mowil o tamtejszym torze jako niewygodnym dla naszych zawopdnikow, a jak sie to skonczylo to kazdy wie...Nie mowie, ze u Was bedzie podobnie, ale nasi musza sie wreszcie przelamac, a ze potrafia to uczynic udowodnili juz w tym sezonie ;) Zreszta T.rempala jechal u Was w eliminacjach do ME i je wygral, wiec moze az tak zle z dopasowaniem do toru nie bedzie ;)

pozdro

Kamil232

#40 Postautor: Kamil232 » 5 lipca 2004, o 14:43

No tak panowie prosze mi powiedziec kto oprócz MIrasa, który notabena nawet w Rzeszowie nie mieszka "napina" sie ??? Czy którys z innych Rzeszowian ??? Bo mi sie wydaje, ze jednak to Lublinianie są tak pewni swego piszac ze ograja nas do 30 ;]

ja chcialbym tylko dodac ze trzeba usadzic "gosci" na koncu drugiej prostej i jesli ktos ma na to wplyw prosze niech to zalatwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak jak pisał Michała, to jeszcze wina kibiców, ze was tam usadzono ?? Gdzie zajmą kibice miejsce pewnie w klatce tylko gdzie ona u was jest :P?
Marma jest Marna w Lublinie i do tego musicie sie przyzwyczaić.
Nie moja wina że macie tagiego sponsora jakiego macie

Zapewniam cie ze poza nazwą, tą pratkycznie złapalismy "Pana Boga za nogi" :)

No i znawca się trafił. Knapp i Franków to lepsza wersja Wilka i Fierleja... hm. w zasadzie nie wiem czy śmiać się czy płakać. Dziwi mnie trochę, że za kazdym razem Rzeszow się tak strasznie napina na nas, a potem muszą kulić ogon pod siebie. Uświadomię was może, że obaj ci zawodnicy potrafią w Lublinie objechać każdego, a już napewno Ciapka, który zapewne swoim zwyczajem wykręci u nas cos niespodziewanego. Jeżeli wszystko rozegra się w sportowej walce, szans na wygraną Stali nie widzę. Trzymam się kurczowo teorii, że TŻ u siebie i na wyjeździe to diametralnie dwie różne drużyny. TŻ wygra spokojnie 10-14 punktami.

Nie zwracjcie na niego uwagi (miras)
Kiedy sie znowu teraz napinamy ?? przed meczem w Rzeszowie moze tak było i w jakims sensie mielismy racje bo bez dwóch liderów walczylismy jak lwy ;]
Wy macie podobna sytuacje w tej chwili, rozwalony jest Piszcz :( i gdyby np. stało sie cos Karlssonowi lub Śledziowi w 1 jego stracie to tez byłoby nie zaciekawie dla was ;] OCzywiscie wam tego nie życze :)
Po czesci zgodze sie z Gelo poniewaz myśle ze wyni bedzie mniejszy niz 14 pkt w plecy, mam nadzieje ze nasi zawalcza i 40-stke a moze nawet wiecej :) zdobeda ;]

I kto tu sie stray napina :|:| Po co te obelgi ???:| Nasze stosunki były w miare dobre, spoko przyjecie z waszej strony w zeszłym sezonie, a takimi wpisami tylko psujesz :|:|

Pozdro

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#41 Postautor: Lublin_Fan » 5 lipca 2004, o 15:33

michal85 pisze:a ja pragnalbym przypomniec, ze przed meczem z Grudziadzem rowniez kazdy mowil o tamtejszym torze jako niewygodnym dla naszych zawopdnikow, a jak sie to skonczylo to kazdy wie...

Ciekawi mnie kto tak mówił. Pewnie sami kibice. Wasz tor jest od grudziądzkiego o 16 m dłuższy a oba mają wspólną cechę: beton bez kolein. Co innego jeździć na takim a co innego na przyczepnym.
Niewygodny tor poznacie po raz kolejny w Lublinie :) I nawet nie mówcie, ze kochany przez cały Rzeszów Janusz S. go spreparuje bo nasza nawierzchnia jest bardzo podobna na każdym meczu. Zresztą na Rzeszów preparować nie trzeba ;)

Pozdr.

Shack
Administrator

#42 Postautor: Shack » 5 lipca 2004, o 15:54

michal85 pisze:harry, a ja pragnalbym przypomniec, ze przed meczem z Grudziadzem rowniez kazdy mowil o tamtejszym torze jako niewygodnym dla naszych zawopdnikow

czlowieku tam jest nawierzchnia taka jak u was, beton taki ze pod warstwa luznego żebyś łomem walił to dziury nie zrobisz :] asfalt :]

Awatar użytkownika
istred
Trener

#44 Postautor: istred » 5 lipca 2004, o 16:35

miras, narazie wstrzymaj sie z ocena naszych zawodników. Pogadamy po meczu, bo to co wypisujesz nie ma wiekszego sensu. Twoje "nie wyjdzicie z 30 jesli przyjedziemy z obcokrajowcem" jest smieszne, czy ty w ogole wiesz jakiego macie stanieri ? :lol:

Przejrzyj sobie wyniki Knappa w ostatnich kilku meczach w Lublinie.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#45 Postautor: Erwin » 5 lipca 2004, o 17:10

istred pisze:miras, narazie wstrzymaj sie z ocena naszych zawodników. Pogadamy po meczu [...]

Nie pogadasz po meczu, bo on tu już nie zajrzy, chłopak się cieszy, bo żyję nadzieją.

Awatar użytkownika
superman

#46 Postautor: superman » 5 lipca 2004, o 19:01

nie ma co rozstrzasac tego kto wygra! wszystko okarze sie w niedziele. Najpierw i tak mecz z gdanskiem ktorego napewno nie wygramy u was jest napewno sznasa wieksza na zwyciestwo niz w gdansku tylko ze macie najwiekszy problem.Ze wy juz o nic nie walczycie bez piszcza stac was tylko na pokonanie rzeszowa przyt dobrych wiatrach na walke z gorzowem. Przykro bo kontuzja odbierze wam awans w tym roku.Nam odebrala na poczatku sezonu i odbiera nadzieje caly sezon u was raki gwozdz do trumny na koniec. Przykro :(
ZKS STAL RZESZÓW

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#47 Postautor: Gelo » 5 lipca 2004, o 19:07

tylko ze macie najwiekszy problem.Ze wy juz o nic nie walczycie bez piszcza stac was tylko na pokonanie rzeszowa przyt dobrych wiatrach na walke z gorzowem.

Zobaczymy jak to bedzie. Piszc nie bedzie nieobecny w nieskonczonosc moze zdąży się wykurowac na mecz z Gdańskiem. Rzeszów wygra u siebie z Wybrzezem, z nami tradycyjnie przegra i wchodzimy z pierwszego ;).

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#48 Postautor: maestro76 » 5 lipca 2004, o 19:37

....a za rok odkrywaja poklady ropy naftowej pod stadionem-kupujemy gollobow,rickardsona,hampela i kolodzieja i zdobywamy mistrza polski! :D
never ride faster than your angel can fly

Celig

#49 Postautor: Celig » 5 lipca 2004, o 20:35

GDAŃSK przegra w... RZESZOWIE??? Ty chyba żartujesz. Poprzednio wygraliśmy z nimi na wyjeździe 34:56 dla LOTOSU!!! A ty mi mówisz, że przegramy z nimi :?: :?: :?: Chyba nie widziałeś nigdy jak się jedzie po Gdańsku... Nie bez powodu nasza drużyna zwie się GKS Wybrzeże Gdańsk. PS Liczę na to (i też tak myślę) że to wy będziecie w barażach i je wygracie.
TÅ» LUBLIN
GKS GDAŃSK

Awatar użytkownika
PAJDA

#50 Postautor: PAJDA » 5 lipca 2004, o 21:27

łukasz pisze:ja chcialbym tylko dodac ze trzeba usadzic "gosci" na koncu drugiej prostej i jesli ktos ma na to wplyw prosze niech to zalatwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wykluczone !!!!!!!
to jest moja miejscowka !!!!!