04.07. GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Lublin 50:40
- _piotrusss
- Kadrowicz
Hamilem się zajmie Jeleń...
Ale tak na powaznie to liczę na dobry wystep Daniela... może się chłopak wreszcie przełamie.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Gawrzyk pisze:a czy na pewno dobrze bedzie jesli Peter bedzie jezdzil z Hamilem?
Moze lepiej by bylo gdyby Peter robil 3 punkty w biegach ktore mozna wygrac 5:1, niz neutralizowac Hamila...
Tak tylko Peter musiałby się chyba sklonować, aby biegi z jego udziałem kończyły się 5-1 dla nas.Przecież będzie miał za partnera Jurka albo Jelenia, który na wyjazdach strasznie cieniuje.Podobnie jak "ojciec" zresztą.Ale tak naprawdę to dopiero po meczu będzie wiadomo czy zestawienie par było właściwe.Dobrze,że nie rozbili pary Śledź-Franków.
Jezeli nie bedzie relacji w radiu, a masz komorke to mozesz sobie zamowic relacje sms http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... s_id=37707
Kubbas pisze:Geest pisze:www.gtz.grudziadz.net pisze:Przypuszczalne składy:
Skład drużyny gości:
1. G. Knapp
2. J. Mordel
3. D. Śledź
4. J. Stachyra
5. P. Karlsson
6. D. Jeleniewski
7. D. Stachyra
bez komentarza
Ten sklad to jest tylko przypuszczalny. I raczej nie jest to sklad awizowany (chociaz dajac pod 4 Frankowa sklad zostaje taki jak zawsze tylko zamienione miejsca par 1 i 2)
przypuszczalny czy nieprzepuszczalny, ale umieszcznie w nim Janusza Stachyry swiadczy chyba o kompletnym oderwaniu powyzszego zestawienia od rzeczywistosci...
Ja obstawiam że skład będzie wyglądał następująco:
1 Śledź
2 Franków
3 Karlsson
4 Mordel
5 Knapp
6 Stachyra
7 Jeleniewski
Myślę, że to optymalne ustawienie w tej chwili. Na występ Jurka, a w szczególnośic Dawida(po tym co pokazał przeciwko Startowi Gniezno) nie liczę raczej, dlatego wszystko będzie zależało od postawy reszty zawodników. Ale raczej jesteśmy w stanie wygrać. Żałuję, że nie będzie mnie na tym meczu
1 Śledź
2 Franków
3 Karlsson
4 Mordel
5 Knapp
6 Stachyra
7 Jeleniewski
Myślę, że to optymalne ustawienie w tej chwili. Na występ Jurka, a w szczególnośic Dawida(po tym co pokazał przeciwko Startowi Gniezno) nie liczę raczej, dlatego wszystko będzie zależało od postawy reszty zawodników. Ale raczej jesteśmy w stanie wygrać. Żałuję, że nie będzie mnie na tym meczu
jutro Daniel moze nas pozytywnie zaskoczyc - w koncu tor dla startowcow... oby tak tez bylo...
Nom tor dla stratowcow, Daniel ma dosc dobre starty ale jezele bedzie go rzucalo tak po torze jak na wczesniejszych meczach to moze stracic pozycje wywalczona po strcie. Optymistyczne jest to ze podczas meczu ze Startem Gniezno Daniel jezdzil plynnie nei rzucalo go po torze. mam nadzieje ze bedzie tak jutro w Grudziadzu.
$Kuba$ pisze:Nom tor dla stratowcow, Daniel ma dosc dobre starty ale jezele bedzie go rzucalo tak po torze jak na wczesniejszych meczach to moze stracic pozycje wywalczona po strcie.
A na jakim meczu Dawida rzucalo po torze ? Z tego co pamietam to jezdzil faktycznie slabo, ale po sciezce, swoim tempem.
istred pisze:$Kuba$ pisze:Nom tor dla stratowcow, Daniel ma dosc dobre starty ale jezele bedzie go rzucalo tak po torze jak na wczesniejszych meczach to moze stracic pozycje wywalczona po strcie.
A na jakim meczu Dawida rzucalo po torze ? Z tego co pamietam to jezdzil faktycznie slabo, ale po sciezce, swoim tempem.
Moze każdy z nas ma inną definicję "rzucania po torze" ale dla mnie przykladem moze byc 1 bieg meczu ze Stalą Gorzów w Lublinie gdzie Daniela łyknął Hlib na ostatnim łuku...Daniel słabł, słabł i słabł aż w końcu na ostatnim łuku nie utrzymał motocykla, wyrzuciło go pod bande i Hlib go objechał...dobrze mowie?
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:istred pisze:$Kuba$ pisze:Nom tor dla stratowcow, Daniel ma dosc dobre starty ale jezele bedzie go rzucalo tak po torze jak na wczesniejszych meczach to moze stracic pozycje wywalczona po strcie.
Moze każdy z nas ma inną definicję "rzucania po torze" ale dla mnie przykladem moze byc 1 bieg meczu ze Stalą Gorzów w Lublinie gdzie Daniela łyknął Hlib na ostatnim łuku...Daniel słabł, słabł i słabł aż w końcu na ostatnim łuku nie utrzymał motocykla, wyrzuciło go pod bande i Hlib go objechał...dobrze mowie?
A, to przepraszam moj blad, zle przeczytalem i pomylilem Dawida z Danielem. Ale i tak uwazam, ze Daniela akurat w ostatnim meczu z Gnieznem nie rzucało, co kilka osob zauwazylo.
CoÅ› ze statystyki:
1. Karlsson 2,725 2,818
2. Hamill 2,276 2,7
3. Sawina 2,041 2,091
4. Knapp 1,955 1,6
5. Śledź 1,875 1,654
6. Puszakowski 1,760 1,667
7. Frankow 1,708 1,520
8. Åukaszewski 1,703 1,993
9. Buczkowski 1,630 1,792
10. Jeleniewski 1,222 0,7
11. Musial 1,0 1,286
12. Stachyra 0,933 0,929
1. Åšrednia biegowa z sezonu
2. Średnia biegowa z meczów u siebie (Grudziadz) lub na wyjezdzie (Lublin)
1. Karlsson 2,725 2,818
2. Hamill 2,276 2,7
3. Sawina 2,041 2,091
4. Knapp 1,955 1,6
5. Śledź 1,875 1,654
6. Puszakowski 1,760 1,667
7. Frankow 1,708 1,520
8. Åukaszewski 1,703 1,993
9. Buczkowski 1,630 1,792
10. Jeleniewski 1,222 0,7
11. Musial 1,0 1,286
12. Stachyra 0,933 0,929
1. Åšrednia biegowa z sezonu
2. Średnia biegowa z meczów u siebie (Grudziadz) lub na wyjezdzie (Lublin)
Przegralismy w Grudziadzu 40-50. Takiej porazki nikt w Lublinie chyba sie nie spodziewał. Cale szczescie, ze Rzeszow pokonal Gorzów.
Teraz chyba kazdy sie przekonuje jak cenne bylo zwycieztwo w Rzeszowie, byc moze na wage barazy.
Co do samego meczu to zaden zawodnik sie u nas nie wyroznil... (ani pozytywnie ani negatywnie). W tym dniu wyraznie lepsi byli zawodnicy z GTZ tu. Do wygranej zabraklo nam chyba wszystkiego po trochu. Kazdy nasz zawodnik mogl zdobyc te pare punktow wiecej. Razi mnie to zero u Karlssona i zera u Sledzia. Chyba przelomowym momentem meczu byl bieg 10, w ktorym para Karlsson-Sledź przywiozla tylko 2 punkty. Nie wiem dalczego Stachyra w poprzednim biegu nie zrobil puscil Petera z Dawida (nie jestem tylko pewien czy tak mozna).
Rozczarowala postawa naszych juniorów. Chociaz na podstawie poprzednich meczy trudno powiedziec zeby rozczarowala...
Porazka smuci, ale trzeba sie cieszyc z wygranej Rzeszowa w meczu z Gorzowem, bo to powaznie przybliza nas do barazy. Wniosek z tego meczu jak z wiekszosci w tym sezonie mozna wyciagnac jeden - nie mamy juniorów
PS. Ciesza mnie bardzo te dwie trojki u Frankowa, widac, ze rzeczywiscie jak sie dobrze przelozy to moze byc nie do pokonania.
PPS. Tomek wracaj jak najszybciej do zdrowia
Teraz chyba kazdy sie przekonuje jak cenne bylo zwycieztwo w Rzeszowie, byc moze na wage barazy.
Co do samego meczu to zaden zawodnik sie u nas nie wyroznil... (ani pozytywnie ani negatywnie). W tym dniu wyraznie lepsi byli zawodnicy z GTZ tu. Do wygranej zabraklo nam chyba wszystkiego po trochu. Kazdy nasz zawodnik mogl zdobyc te pare punktow wiecej. Razi mnie to zero u Karlssona i zera u Sledzia. Chyba przelomowym momentem meczu byl bieg 10, w ktorym para Karlsson-Sledź przywiozla tylko 2 punkty. Nie wiem dalczego Stachyra w poprzednim biegu nie zrobil puscil Petera z Dawida (nie jestem tylko pewien czy tak mozna).
Rozczarowala postawa naszych juniorów. Chociaz na podstawie poprzednich meczy trudno powiedziec zeby rozczarowala...
Porazka smuci, ale trzeba sie cieszyc z wygranej Rzeszowa w meczu z Gorzowem, bo to powaznie przybliza nas do barazy. Wniosek z tego meczu jak z wiekszosci w tym sezonie mozna wyciagnac jeden - nie mamy juniorów
PS. Ciesza mnie bardzo te dwie trojki u Frankowa, widac, ze rzeczywiscie jak sie dobrze przelozy to moze byc nie do pokonania.
PPS. Tomek wracaj jak najszybciej do zdrowia
Jeleńzawiódł najbardziej. Oprócz tego Śledź Franków i Knapp strasznie nierówno. Karlsson znowu miał troszkę słabszy mecz (dopiero drugi w tym sezonie i znowu z Grudziądzem). Zadecydował postawa jun iorów i Jurka, bo reszta zdobyła 34pkt, ale i tak Jurek pojechałnieźle uważam. na bank Truma by tyle nie wywalczył. Szkoda, bo przy porażce Gorzowa w Rzeszowie mielibyśmy już 4 pkty przewagi,czyli prawie pewne 2 miejsce, ale przynajmniej będą emocje w play-offach. Dobrze, że gorzów przegrał i tyle z tej kolejki.