Drabika połamał Niklas Aspgren...sting126 pisze:zdaje sie, ze to wlasnie Wallner przewiozl Drabika w Slanach... Wiec mamy kolejnego "ostrego jezdzca" w zespole Stali.
Mecze naszych rywali
_N_I_E_sting126 pisze:"... i zaden Wallner nie mial prawa miec mozliwosci wsadzic go w plot (...)
to cytat z wywiadu z M.Cieslakiem z najnowszego Tygodnika Zuzlowego - wiec chyba ja mialem racje...
Weź sobie sprawdź szczegółowe wyniki i nie smęć już na ten temat. Drabika rozwalił Aspgren. Koniec tematu.
Poza tym Wallner ostatecznie nie jest naszym zawodnikiem więc dyskusja nie ma sensu.
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
No to mecz naszych glownych rywali do awansu byl bardzo ciekawy:
STAL GORZOW - 38 - 52 WYBRZEZE GDANSK!
ale ostro Gdansk wyczesal Gorzow... nie spodziewalem sie! Lotos pokazuje swoja sile i widac ze chce udowodnic iz jest bez watpienia najlepsza ekipa w I lidze... w sumie juz prawie zapewnili sobie awans (u siebie i tak wygraja wszystko) jednak mimo to boje sie bardzo o nasz mecz 22 sierpnia! Jezeli chcemy baraze "wystarczy" teraz wygrac dwa mecze... z Gdanskiem i Rzeszowem u siebie (oczywiscie biorac pod uwage ze Rzeszow nie "sprzeda" meczu z Telenetem)
Swietny mecz pojechal szczegolnie Chrzanowski! Rewelka! No i Kosciecha... ale w Stali zawali jak dla mnie obco - Magnus to nie zawodnik ktory moze byc opoka calej I-ligowej druzyny - szczegolnie takiej jak Stal.
Pozdrawiam!
STAL GORZOW - 38 - 52 WYBRZEZE GDANSK!
ale ostro Gdansk wyczesal Gorzow... nie spodziewalem sie! Lotos pokazuje swoja sile i widac ze chce udowodnic iz jest bez watpienia najlepsza ekipa w I lidze... w sumie juz prawie zapewnili sobie awans (u siebie i tak wygraja wszystko) jednak mimo to boje sie bardzo o nasz mecz 22 sierpnia! Jezeli chcemy baraze "wystarczy" teraz wygrac dwa mecze... z Gdanskiem i Rzeszowem u siebie (oczywiscie biorac pod uwage ze Rzeszow nie "sprzeda" meczu z Telenetem)
Swietny mecz pojechal szczegolnie Chrzanowski! Rewelka! No i Kosciecha... ale w Stali zawali jak dla mnie obco - Magnus to nie zawodnik ktory moze byc opoka calej I-ligowej druzyny - szczegolnie takiej jak Stal.
Pozdrawiam!
T. Chrzanowski będzie reprezentował Polskę w zbliżającym się DPŚ, najprawdopodobniej będzie pełnił rolę rezerwowego.więcej ...
Erwin pisze:T. Chrzanowski będzie reprezentował Polskę w zbliżającym się DPŚ, najprawdopodobniej będzie pełnił rolę rezerwowego.więcej ...
Ostatecznie Chrzanek zrezygnował ze startu w DPŚ.
Tutaj więcej szczegółów.
Miesiąc ma obawy przed lubelskimi kibicami, po tym incydencie w spotkaniu Stal - Motor gdzie podciął Stachyrę nie wie jak zostanie przywitany. Hehe musze przyznać że ciekawe to
więcej ...
Erwin pisze:T. Chrzanowski będzie reprezentował Polskę w zbliżającym się DPŚ, najprawdopodobniej będzie pełnił rolę rezerwowego.więcej ...
Ostatecznie Chrzanek zrezygnował ze startu w DPŚ.
Tutaj więcej szczegółów.[/quote
Jak podaja SportoweFAkty jako rezerwowy w DPÅš pojedzie Marcin Rempala.
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=39658
Ru$ek napisał:
"Wjechanie na Dawida było bardzo ostre. Ale nie trzeba go przeciez zle przywitać, stało sie, napewno tego nie chciał. Wiadomo jeszcze nie jest za bardzo doświadczony i taki bład mógł się zdarzyć. "
Sorry, ale ja chyba byłem na innym meczu. Nie chciał, nie widział, nie ma doświadczenia ... a w ogóle to w Dawida wjechał krasnoludek na rowerze. Jak dla mnie to Paweł Miesiąc celowo (!!!) i brutalnie (!!!) sfaulował Dawida Stachyrę z zamiarem wyeliminowania go z meczu, a tym samym poważnego osłabienia lubelskiej drużyny, ponieważ kto jak kto ale Dawid zna ten tor znakomicie. A to, że Pawełek boi się teraz kibiców w Lublinie tylko za tym przemawia.
"Wjechanie na Dawida było bardzo ostre. Ale nie trzeba go przeciez zle przywitać, stało sie, napewno tego nie chciał. Wiadomo jeszcze nie jest za bardzo doświadczony i taki bład mógł się zdarzyć. "
Sorry, ale ja chyba byłem na innym meczu. Nie chciał, nie widział, nie ma doświadczenia ... a w ogóle to w Dawida wjechał krasnoludek na rowerze. Jak dla mnie to Paweł Miesiąc celowo (!!!) i brutalnie (!!!) sfaulował Dawida Stachyrę z zamiarem wyeliminowania go z meczu, a tym samym poważnego osłabienia lubelskiej drużyny, ponieważ kto jak kto ale Dawid zna ten tor znakomicie. A to, że Pawełek boi się teraz kibiców w Lublinie tylko za tym przemawia.
- Łoptymista
- Trener
Zgadzam się z tym, że atak Miesiąca był brutalny i chamski, ale nie powiedziałbym, aby był celowy. A jakieś wygwizdanie go albo bluzgi na niego w czasie meczu będą świadczyły tylko o głupocie tych, którzy będą gwizdali i bluzgali. Po co najeżdżać na chłopaka? Jaki to ma cel? Niech sobie jedzie, a Dawid niech mu udowodni, że jest lepszy w sportowej walce. Zresztą i tak nie spodziewałbym się tłumow na tych zawodach, chociaż frekwencję może poprawić fakt, iż turniej przełożono na niedzielę.
- Łoptymista
- Trener
Talib pisze:"Zgadzam się z tym, że atak Miesiąca był brutalny i chamski, ale nie powiedziałbym, aby był celowy. "
Aha! Gapił się akurat na laski po drugiej stronie toru i nie zauważył biedaczek, że przed nim po prawej jedzie Dawid. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
I słusznie, że nie wierzysz. Nawet szkólkowicz wie czy kończy się najechanie na pełnej prędkości gościa. Nie ma cudów i koleś musi fiknąć.
Miesiąc nie jeźdźi od wczoraj, żeby nie zdwać sobie z tego sprawy. Do tego jeszcze te rzeszowskie "bezpieczne" bandy. Pisałem o tym wcześniej, ale gdyby Dawid miał w rodzinie T. Gololba to Miesiąc od niedzieli chodziłbty z sinym okiem.
Ja trochÄ™ z innej beczki
Jakie sÄ… wasze typy na dzisiejsze MPPK??
Ja szczególnie zainteresowany jestem postawą naszych I ligowych rywali. Ogólnie ciekawe zawody się zapowiadają...
Moi faworyci to para Włókniarza na czele z będącym w świetnej formie Walaskiem i zwycięzcą turnieją Lotosu Ułamkiem.
Jakie sÄ… wasze typy na dzisiejsze MPPK??
Ja szczególnie zainteresowany jestem postawą naszych I ligowych rywali. Ogólnie ciekawe zawody się zapowiadają...
Moi faworyci to para Włókniarza na czele z będącym w świetnej formie Walaskiem i zwycięzcą turnieją Lotosu Ułamkiem.