04.07. GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#101 Postautor: Cooper » 1 lipca 2004, o 16:55

tez mi sie tak wydaje, ze Franki moze byc czarnym koniem naszego zwyciestwa:) Oby. Niech puknie z 8-9 bedzie super, jesli reszta na swoim poziomie pojedzie. Ja mam przeczucie, ze Mordel bedzie jechal, pojedzie raczej kiepsko, ale wygra jeden wyscig:) Tak mi sie jakos wydaje. No i moze Jelen cos dorzuci i bedzie git.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Gosia
Szkółkowicz

#102 Postautor: Gosia » 1 lipca 2004, o 17:49

Jesli w meczu pojedzie Mordel i zrobic zero, na forum oczywiscie znajdzie sie cala ggromadda cwaniakow, ktorzy beda sie wymądrząć i mówić, że Trumna pojechałby lepiej.

I na odwrót tez tak będzie i nic tego nie zmieni I chyba cwaniactwo nie ma z tym nic wspolnego bo zdania są podzielone co do tego kto powinien jechac i tak jest zawsze Chyba nikt sie nie spodziewa ze czy to Jurek czy to Seba trzasnie komplecik albo cos koło tego Bez przesady nie oszukujmy sie ale to czy wygramy zalezy tylko i wyłacznie od dyspozycji Franka Darka i Grześka no i nasi juniorzy mogliby w koncu cos pokazac... Pozdrawiam

Geest
Senior

#103 Postautor: Geest » 1 lipca 2004, o 18:09

Gosia pisze:to czy wygramy zalezy tylko i wyłacznie od dyspozycji Franka Darka i Grześka no i nasi juniorzy mogliby w koncu cos pokazac...
tak, tak, ale te pare punktow Mordela czy Seby tez piechota nie chodzi. poza tym jeszcze Karlsson :P. Zgadzam sie, ze Mordel moze powalczyc na dystansie, ale czy to w Grudziadzu jest w ogole mozliwe? zewszad slychac glosy, ze w Grudziadzu maja beton i gesiego dojezdza sie tam do mety, a w takich warunkach na dystansie nadrabiac moga czhyba tylko klasowi zawodnicy. Seba niby ma dobre starty... jest wiec dylemat, jest i dyskusja :/

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#104 Postautor: Erwin » 1 lipca 2004, o 18:30

Geest pisze: [...] ale czy to w Grudziadzu jest w ogole mozliwe? zewszad slychac glosy, ze w Grudziadzu maja beton i gesiego dojezdza sie tam do mety, a w takich warunkach na dystansie nadrabiac moga czhyba tylko klasowi zawodnicy.

Ojca nie znasz :shock: :?: Unpredictable

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#105 Postautor: ravajas » 1 lipca 2004, o 20:09

Gelo pisze: Jest szansa, że jak ktoś zdefektuje albo się wywróci to Jurek go wyprzedzi ;).

zgadzam sie... ;)

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS. a co... ;)

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#106 Postautor: ravajas » 1 lipca 2004, o 20:13

jacur78 pisze:Poza tym przestancie dyskutowac na temat czy Trumna czy MOldel

Nie zapominajcie ze zawodnik zastepujacy Piszcza pojedzie tylko 4 razy! I nie bedzie mial znaczacego wplywu na wynik!
Ja osobiscie jestem za Trimna bo oczekuje od niego dobrego wystepu w pierwszych 2 startach! A na tyle na pewno sily mu wystarczy i jesli zrobi te 3-4pkt bede juz z tego zadowolony!
WYGRAC MECZ MAJA INNI!

tylo 4 razy i brak wpływu na wynik?? teoretycznie 4 starty to 12 pkt...

pozdrawia:
Rafał Borowski

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#107 Postautor: arek200 » 1 lipca 2004, o 20:16

ravajas pisze:
Gelo pisze: Jest szansa, że jak ktoś zdefektuje albo się wywróci to Jurek go wyprzedzi ;).

zgadzam sie... ;)

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS. a co... ;)

Mimo,m że wolę żeby to Jurek pojechał w tym meczu, to niestety z prawdą się nie mijacie. Ale jeśli chodzi o Trumnę to nic lepszego nie da się powiedzieć

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#108 Postautor: arek200 » 1 lipca 2004, o 20:22

Właśnie zobaczyłem co nasi nawojowali w Krośnie. Szkoda słów. Nawet z parą gospodarzy sobie nie poradzili. Jedyni zawodnicy pokonani to był Robacki, któremu zdefektował motocykl i Povazhny. Nie wiem tylko dlaczego Trumna nie jechał. Wyniki Jurka i Jelenia jakby do przewidzenia, ale Knappik?? Może ktoś zna przyczynę, bo mam nadzieję, że taka była :(

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#109 Postautor: ravajas » 1 lipca 2004, o 20:25

arek200 pisze:Właśnie zobaczyłem co nasi nawojowali w Krośnie. Szkoda słów. Nawet z parą gospodarzy sobie nie poradzili. Jedyni zawodnicy pokonani to był Robacki, któremu zdefektował motocykl i Povazhny. Nie wiem tylko dlaczego Trumna nie jechał. Wyniki Jurka i Jelenia jakby do przewidzenia, ale Knappik?? Może ktoś zna przyczynę, bo mam nadzieję, że taka była :(

mnie się wydaje, że Knapp nie jeździ na ligowych motorach i odpuszcza sobie takie zawody... pewnie się mylę, ale przeciez nie jest normalne, żeby zawodnik notujący zwyżkę formy robił takie "świetne" wyniki.

pozdrawia:
Rafał Borowski

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#110 Postautor: arek200 » 1 lipca 2004, o 20:30

ravajas pisze:
mnie się wydaje, że Knapp nie jeździ na ligowych motorach i odpuszcza sobie takie zawody... pewnie się mylę, ale przeciez nie jest normalne, żeby zawodnik notujący zwyżkę formy robił takie "świetne" wyniki.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Mnie też to martwi. Szczególnie, że zawodnicy z którymi przegrywał to potęg polskiego żużla nie należą.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#111 Postautor: Cz@rek » 1 lipca 2004, o 23:26

Nie mówcie że Knap sobie odpuścił!!
Gdyby tak było jechał by Ojciec z Jeleniem!
Albo inni juniorzy którym brak objeżdzenia, a Knap mógł
zostać w domu! :!:
Tak by wskazywała logika,czyż nie :?: :roll:

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#112 Postautor: kdsz » 1 lipca 2004, o 23:45

Ja zaryzykowalbym z parami Sledz-Franki i Karlsson-Knapp. Jest szansa, ze obie pary bedÄ… wygrywac wiekszosc swoich biegow i wynik bedzie ciagle na styku. A w takiej sytuacji jest wieksza determinacja wsrod zawodnikow i byc moze Jurek z Jeleniem wzniosÄ… siÄ™ na wyzyny swoich aktualnych mozliwosci i 1-5 w kazdym biegu wcale nie muszÄ… przegrywac
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

łukasz

#113 Postautor: Å‚ukasz » 2 lipca 2004, o 00:12

Gawrzyk pisze:prawda jest taka, że nikt nie moze dac gwarancji na to, że w meczu super wypadnie Trumiński. Zarówno jeden jak i drugi mogą zakonczyc zawody z zerem punktow. Jesli w meczu pojedzie Mordel i zrobic zero, na forum oczywiscie znajdzie sie cala ggromadda cwaniakow, ktorzy beda sie wymądrząć i mówić, że Trumna pojechałby lepiej.

Na dzień dzisiejszy, nikt takich gwarancji dac nie może. Równie dobrze można rzucić by monetą i wylosować tego co pojedzie.

Ja osobiscie stawiam na mordela. Chociaz troche powalczy na dystansie. Trumna jak zostanie pod tasmÄ…, to i tak dojedzie...

w calym meczu najbardziej licze na Frankiego. Wreszcie ma sprzet na jakim bedzie mogl pokazac pelnie swoich umiejetnosci.

wlasnie to samo mialem napisac PODPISUJE SIE POD TYM OBIEMA REKOMA!!!
ja tez licze na Frankiego bo widac ze chlopak chce i potrafi i serca mu nie brakuje do jazdy tylko po prostu nie mial do tej pory na czym. dzieki sponsorom ze pomogli mu finansowo!!!

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#114 Postautor: DonKamizi » 2 lipca 2004, o 00:24

Co tam Trumna czy Mordelek.... :twisted: :twisted: Zacznijmy się modlić o pogodę :wink: :wink:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#116 Postautor: Talib » 2 lipca 2004, o 09:30

DonKamizi napisał:

"Zacznijmy się modlić o pogodę "

Ale o jakÄ… :) ?

I jeszcze małe pytanko: to kto w końcu jedzie do Grudziądza, Mordel czy Trumiński?

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#117 Postautor: Ar2rB » 2 lipca 2004, o 09:38

Talib pisze:napisał:
"Zacznijmy się modlić o pogodę "
Ale o jakÄ… :) ??

Chyba o dobra pogodę bo zła pogoda i przekładanie meczu chyba nic nam nie daje oprócz ewentualnych strat na pokrycie przyjazdu naszego strannieri ;). A pogoda zapowiada sie troche nieciekawie.

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#118 Postautor: Scream » 2 lipca 2004, o 09:50

Ja to sie martwie o pare Sledz-Frankow. Mocni ale strasznie nierowni. Jeden bieg potrafia wygrac 5:1 aby w nastepnym dostac 1:5. Trzeba im jednak oddac ze w najwazniejszym momencie nie zawodzili i swoj ostatni wspolny bieg wygrywali.
Mam nadzieje ze to co piszecie o sprzecie Frankowa to prawda, bo szczerze mowiac jak nic nadzwyczajnego w niedziele nie zobaczylem. Moze tylko to ze pojechal rownie i dobrze we wszystkich swoich startach - ale z takim rywalem to i Mordel pojechal :)

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#119 Postautor: _piotrusss » 2 lipca 2004, o 10:34

Mój typ na mecz to 42:48 dla TŻ...
Śledź 9
Mordel/Trumna 2
Mario 10
Knapp 10
Karlsson 12
Jeleń 4
Stachyra 1

Zawodnicy:
Śledź - Myslę że teraz jak juz uporał się z problemami sprzeymi to zrobi te 9 punktow...
Mordel / Trumna - niezależnie od tego ktory pojedzie, to chyba na 2 punkty ich stać...
Mario - Teraz gdy już wyremontował silnik stać Go na dużo więcej, przeciez o zawodnik prosto z E-ligi...
Knapp - No Grzesio powinien zrobić więcej niż 10, choćby ze względu na znajomośc toru... nie wydaje mi się żeby zjadły go nerwy czy coś w tym stylu. Teraz ma dobry sprzet... pokaze klase. 10 oczek to minimum...
Karlsson - Myslę że 12 punktów Peter zrobi... może więcej, ale raczej nie mniej, bo On startuje tak samo dobrze na prawie wszystkich torach.
Jeleń - W pierwszy biegu (jak jeszcze będzi emiał siłe) powiniem przywieść zwycięstwo... a później z jeden punkcik moze uszczypnie ;)
Stachyra - Dawid powiniem przywieść minimum jeden punkt w pierwszy biegu...
To w sumie nam daje 48 punktow, a przecież nie są to hurraoptymistyczne założenia... Nawet jeśli Śledziu zrobi 7 punktów a nie 9, lub Trumna / Mordel zrobi 0 to i tak wygrywamy. Myslę, że bedzie dobrze :) a więc... NA GRUDZIĄDZ!!! DO BOJU RYCERZE Z LUBELSKIEGO GRODU!!!

ps. Odnośnie "Mordel/Trumna" ja jestem za Seba, ponieważ ma dużó lepsze starty, a Jurek nie potrafi juz tak dobrze walczyc jak kiedyś...
Ostatnio zmieniony 2 lipca 2004, o 10:44 przez _piotrusss, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#120 Postautor: Przemas » 2 lipca 2004, o 10:40

:shock: wlasnie przywiezli mi pod blok 2 lawki pomalowane w barwach tż-u :o

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#121 Postautor: _piotrusss » 2 lipca 2004, o 10:41

PRZEMAS pisze::shock: wlasnie przywiezli mi pod blok 2 lawki pomalowane w barwach tż-u :o

Ej fajnie Ci!!!! Gdzie mieszkasz??? Przeprowadzam siÄ™ :D Albo lepiej idÄ™ do administracji i zarzÄ…dam pomalowania lawek u mnie na osiedlu w barwach TÅ» :D
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Mrucky

#122 Postautor: Mrucky » 2 lipca 2004, o 12:04

Nie wiem czy kiedykolwiek kibicowałem jakiejś drużynie tak mocno (prucz Stali :P) jak będe kibicował Wam w niedzielę ;) Niestety w meczu Rzeszów - Gorzów w związku na naszą sytuację kadrową wynik jest już chyba znany.

Wczoraj Jasiek Stachyra mówił że zrobi wszystko żeby nam pomóc :P, w sumie się nie dziwie bo jakby nie było Wam też zależy na tej wygranej ;)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#123 Postautor: grzesieck » 2 lipca 2004, o 12:10

Mrucky pisze:Nie wiem czy kiedykolwiek kibicowałem jakiejś drużynie tak mocno (prucz Stali :P) jak będe kibicował Wam w niedzielę ;) Niestety w meczu Rzeszów - Gorzów w związku na naszą sytuację kadrową wynik jest już chyba znany.

Wczoraj Jasiek Stachyra mówił że zrobi wszystko żeby nam pomóc :P, w sumie się nie dziwie bo jakby nie było Wam też zależy na tej wygranej ;)

Lubie te mecze kiedy Stal nam kibicuje bo pomozemy im pomoc, a my kibicujemy Stali bo ich zwyciestwo nam pomaga:) Przyjemniej sie slucha relacji z meczu wiedzac ze w Rzeszowie tez nam kibicuja...moze to glupie ale ja to tak odbieram:)

PS. Fajna niedziele sie szykuje...najpierw meczyk w Grudziadzu...pozniej finał Euro.. 8)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#124 Postautor: ravajas » 2 lipca 2004, o 13:41

PRZEMAS pisze::shock: wlasnie przywiezli mi pod blok 2 lawki pomalowane w barwach tż-u :o

weź je ze sobą na najbliższy mecz w Lublinie, bo nie ma na czym siedzieć ;)

pozdrawia:
Rafał Borowski