Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 28.06.2015 godz. 19.00
Re: Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 28.06.2015 godz. 19.00
Wszystko wskazuje na to, ze zawody się odbędą. Jacek powinien iść chyba na kolanach na Jasna gore po babolu w biegu 6 w Gdańsku i dzisiejszym zawirowaniu, a przecież ma największe doświadczenie ze wszystkich kierowników drużyn w II lidze.
carpe diem!
- niespokojny
- Trener
Przyszlo ale to jest dymanie kibica. A kibic to pieniadz.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
Zaratustra
- Kadrowicz
No dobrze by było, żeby odjechali te zawody w Terenzano. Smród poszedł w powietrze, ale na razie dotarł tylko do żużloz**ów
Jest szansa, że tym naszym zawodowcom z klubu się upiecze.
zdjęcie z 21:30Wg. Sportowych Faktów pierwszy bieg o 22:00
-
Pirat
Bartosh to nie jest wina Jacka, wina leży po mojej stronie. Najgorsze jest tylko to że nikt mnie nie zdublował....
Biję się w pierś, a to czego dziś doświadczyłem jest nie do opisania
Biję się w pierś, a to czego dziś doświadczyłem jest nie do opisania
METHANOL ADVENTURE TEAM
Zaratustra pisze:No dobrze by było, żeby odjechali te zawody w Terenzano. Smród poszedł w powietrze, ale na razie dotarł tylko do żużloz**ówJest szansa, że tym naszym zawodowcom z klubu się upiecze.
A jeszcze lepiej byłoby, żeby Masters odjechał w zdrowiu całe zawody.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:Zaratustra pisze:No dobrze by było, żeby odjechali te zawody w Terenzano. Smród poszedł w powietrze, ale na razie dotarł tylko do żużloz**ówJest szansa, że tym naszym zawodowcom z klubu się upiecze.
A jeszcze lepiej byłoby, żeby Masters odjechał w zdrowiu całe zawody.
Upadek Mastersa w pierwszym biegu.Oby bez konsekwencji.
skoro upadl na 3 okrazeniu i zdazyl sie pozbierac zanim sedzia przerwal, to mysle, ze nie ma o co sie bac 
METHANOL ADVENTURE TEAM
Jutrzejsze zawody to test popularności i atrakcyjności drugiej ligi dla kibica w Lublinie. Trudno wyobrazić sobie lepsze warunki. Pogoda dobra, bez opadów i bez upału, mecz z liderem ligi o fotel lidera, oba zespoły w pełnych składach. Nic tylko iść na stadion, zabierając ze sobą kilku znajomych.
No i zobaczymy ilu nas będzie. Życzę klubowi przynajmniej dwa razy tyle co ostatnio.
No i zobaczymy ilu nas będzie. Życzę klubowi przynajmniej dwa razy tyle co ostatnio.
Każdemu jego Everest...
Liczyłem na dużo lepszy występ Sama, a tu Krosno szykuje Covattiego na play-offy,
14 pkt i co najważniejsze woził Pawlickich
14 pkt i co najważniejsze woził Pawlickich
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
E tam, Covatti to taki Czechowicz toru w Terenzano.
Nie ma czym sie podniecac.
Nie ma czym sie podniecac.
Nie tylko, rok temu finał Challenge był w Lonigo i zrobił 10.
Miałby 12 gdyby nie obalił się Kildemand z Jonassonem z tyłu w ostatnim biegu.
Widać że wymiata na torach które poznał
Miałby 12 gdyby nie obalił się Kildemand z Jonassonem z tyłu w ostatnim biegu.
Widać że wymiata na torach które poznał
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
A 'znafcy' ze sportowych jednych glosem wieszcza zwyciestwo Wybrzeza. Przeciez oni do 40 nie dojada
i o tym jestem przekonany. Duzo biletow poszlo w przedsprzedazy?
Trudno im odmówić podstaw do takiej opinii.
Do tej pory mamy na swoim koncie dwa dość szczęśliwie wygrane mecze w Lublinie, a teraz czeka nas mecz z liderem.
Co prawda, dziś pojedziemy po raz pierwszy w najsilniejszym zestawieniu, ale poobijani z kolei będą Mazur i Oskar.
Osobiście, również uważam, że jesteśmy faworytami, ale przeciwnikiem będzie Gdańsk, a nie Rawicz i wcale tak łatwo być nie musi.
Do tej pory mamy na swoim koncie dwa dość szczęśliwie wygrane mecze w Lublinie, a teraz czeka nas mecz z liderem.
Co prawda, dziś pojedziemy po raz pierwszy w najsilniejszym zestawieniu, ale poobijani z kolei będą Mazur i Oskar.
Osobiście, również uważam, że jesteśmy faworytami, ale przeciwnikiem będzie Gdańsk, a nie Rawicz i wcale tak łatwo być nie musi.
Na taką dyspozycję składu aż miło popatrzeć. Szkoda Oskara i zmęczonego pewnie Mastersa.
wiem, ze komentarze na syfach to nie jest najlepsze zrodlo informacji, ale wyczytalem tam, ze Pulczynski ma zlamane biodro, jezeli to prawda, to oczywiscie koniec sezonu dla niego, wiec niech ktos laskawie zdementuje jak najszybciej 
METHANOL ADVENTURE TEAM
Może być to prawda biorąc pod uwagę, że różne źródła trąbią o "kontuzji biodra".
Mnie tylko zastanawia czy wszystko trzeba robić na minimum? Czy nie można przewidzieć, że karetka jest po to, żeby ewentualnie odwieźć kogoś do szpitala, a wówczas żeby zawody były kontynuowane potrzebna jest druga karetka? Czyli czy nie da się zarezerwować dodatkowej karetki na zwody, tak jak jest na większości zawodów żużlowych w pozostałych miastach w Polsce?
Druga sprawa to czy Lublin jest tak duży, że pokonanie karetką trasy stadion-szpital-stadion zajmuje ponad godzinę?
Mnie tylko zastanawia czy wszystko trzeba robić na minimum? Czy nie można przewidzieć, że karetka jest po to, żeby ewentualnie odwieźć kogoś do szpitala, a wówczas żeby zawody były kontynuowane potrzebna jest druga karetka? Czyli czy nie da się zarezerwować dodatkowej karetki na zwody, tak jak jest na większości zawodów żużlowych w pozostałych miastach w Polsce?
Druga sprawa to czy Lublin jest tak duży, że pokonanie karetką trasy stadion-szpital-stadion zajmuje ponad godzinę?
Dzis Dryml pokazal kto jest liderem. Gdansk mial mega farta i zdania nie zmienie. Tam jest 2.5 zawodnika ale na nas wisi jakies fatum. Mam nadzieje ze Kamil jest mocno poobijany bo jak nie to znow jestesmy w dupie.
Oby już nigdy tak pechowy mecz nam się nie trafił. Masakra... Normalnie powinnismy wygrać to 18 pkt. Szkoda Pulczasa i Edzia.
Po stadionie krążyło info, że Pulczyński stadion opuścił na morfinie, a Mazur przed 11. biegiem ledwo się trzymał. Co zresztą potwierdziło się w samym biegu. A uczestnicy sporu "Masters czy Lahti" dostali ciekawy materiał do analizy...
Jeden z najdziwniejszych i najbardziej pechowych meczów na jakim byłem w życiu.Wybrzeże pojechało bardzo kiepsko a wynik wskazuje że było na styku.Powinniśmy na luzie ich pyknąć do 30 i na to się zanosiło.niestety zgubiliśmy głupio punkty dodatkowo przez przerwę tor się przesuszył i Wybrzeże trochę odżyło.teraz najważniejsze żeby kontuzja Pulczasa nie była tak groźna jak mówią
Moze gdzies nie doczytalem, a moze nie bylo mowy. Nie mam w kazdym razie czasu kopac.
Krotko: Ile przyszlo ludzi na mecz?
Krotko: Ile przyszlo ludzi na mecz?