Treningi
Re: Treningi
1. Trening na wczorajszym torze
2. Nie mierzy czasów
3. Walczący o skład Malitowski i Jamroży nie pojechali ani jednego biegu razem, na tej podstawie uznał, że Jamroży jest lepszy chociaż dostawał łomot od Mathiasa i to on jedzie, a nie Patryk(w czwartek był najlepszy na treningu na torze jaki będzie jutro, a nie tym gównie co dzisiaj)
4. Juniorzy - Nowiński bardzo ładnie jechał, moim zdaniem nawet lepszy niż Bober ale jedzie Wieczorek, czemu? bo po dwóch(które ja widziałm) seriach łomotów od Nowińskiego i Bobera wygrał bieg z nimi i to on jedzie.
2. Nie mierzy czasów
3. Walczący o skład Malitowski i Jamroży nie pojechali ani jednego biegu razem, na tej podstawie uznał, że Jamroży jest lepszy chociaż dostawał łomot od Mathiasa i to on jedzie, a nie Patryk(w czwartek był najlepszy na treningu na torze jaki będzie jutro, a nie tym gównie co dzisiaj)
4. Juniorzy - Nowiński bardzo ładnie jechał, moim zdaniem nawet lepszy niż Bober ale jedzie Wieczorek, czemu? bo po dwóch(które ja widziałm) seriach łomotów od Nowińskiego i Bobera wygrał bieg z nimi i to on jedzie.
Karol Baran Karol!
Byl ktos na treningu? Kto byl i co sie dzialo?
losiu pisze:Po dzisiejszym treningu stwierdzam ze Głogowski na trenera się nie nadaje.
Głogowski był już trenerem TŻtu w 2005 r. Nie przez przypadek tylko w 2005 r.
losiu pisze:1. Trening na wczorajszym torze
2. Nie mierzy czasów
Mam podobne spostrzeżenia, zwłaszcza w kwestii Nowińskiego. Jeśli klub chce problemów w postaci bardzo niezdrowej atmosfery w drużynie to sytuacja właśnie do tego dojrzewa. Panowie, najwyższy czas na reakcję, bo za chwilę będzie za późno!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
To może jakiś mały bojkocik?
Jak faktycznie jedzie Ronnie za Malitę to bardzo słabo. Puszczanie gościa, który od początku sezonu jest cienki jak barszcz za faceta, który raz zawiódł a w reszcie występów prezentował się przyzwoicie to jakiś żart. Poza tym po co ściągać Nowińskiego na treningi skoro i tak Moran widzi zbawienie na juniorce w Wieczorku. Jeśli jutro puści go znowu na próbę toru to będzie już żenujące.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
istred pisze:losiu pisze:Po dzisiejszym treningu stwierdzam ze Głogowski na trenera się nie nadaje.
Głogowski był już trenerem TŻtu w 2005 r. Nie przez przypadek tylko w 2005 r.
Z tego co pamiętam, to Głogowski był też jeżdżącym trenerem w 1998 roku w LKŻ. Ale może się mylę?
Decyzje trenera póki co baaardzo niepokojące... Co do Mality to szkoda mi chłopaka jeśli jutro nie pojedzie, bo wydaje mi się, że formę, przygotowanie sprzętowe i przede wszystkim zaangażowanie ma dużo większe niż Jamroży (Patryk szuka jazdy gdzie się da, Jamroży olewa wszystko co się da). Z tego co piszecie o Nowickim i Wieczorku też dziwna sytuacja. Zaraz się połowa odstawionych obrazi i z 20-osobowej kadry zostanie 5 do jazdy
Byłem widziałem ,słyszałem i powiem tak:Niech zamkną ten burdel szkoda naszego i ich czasu.
ps.zające oddajcie kasę za taśmę startową którą chłopak kupił za swoje pieniądze na ZK.!!!
ps.zające oddajcie kasę za taśmę startową którą chłopak kupił za swoje pieniądze na ZK.!!!
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Ciekawe kto wymyślił Głogowskiego na trenerkę??
Było brać Janusza Stachyrę, bo z tym całym Głogowskim będzie problem... oj będzie
Było brać Janusza Stachyrę, bo z tym całym Głogowskim będzie problem... oj będzie
Mocno sie "calowali" w parku maszyn?
Wszystko zależy jak się sprawę odpowiednio przedstawi.Woźniak powiedzial wprost- najsłabszy zawodnik w meczu nie jedzie w następnym i nikt do niego nie ma pretensji.Glogowski (oczywiście przy założeniu że Malita jutro nie jedzie) stosuje tą zasadę w praktyce nie nazywając jej publicznie.Jamroży najsłabiej wypadł w Grudziądzu i nie pojechał w Gdańsku.Patryk zawalił mecz w Gdańsku nie pojedzie teraz. Jest w tym jakaś logika - z pewnością motywująca do lepszej pracy podczas meczów a nie treningów.jest także w miarę uczciwa wobec zawodników bo jeżeli nie jadą mogą mieć pretensje wyłącznie do siebie. Z juniorami sprawa wygląda bardzo kiepsko.przydałby się jakiś gość bo mimo zejścia ligę niżej dalej mamy najsłabszych. Czy powinien jechać jutro Jamroży?Ja mam mieszane odczucia. Widać że jest troszkę lepiej niż dwa tygodnie temu ale rewelacji nie ma.Patryk z reguły lepiej spisuje się na naszym torze ale musi odczuć że przez niego przegraliśmy w Gdańsku a nie być wiecznie zadowolonym z siebie. Dodatkowo trzeba pamiętać że Jamroży byl u nas kontraktowany na lidera formacji krajowej podczas gdy dla Mality miało to być płynne i możliwie bezbolesne przejście w wiek seniora. Jamroży będzie i powinien jechać dobrze kwestia kiedy to nastąpi.Zatrybi jak Lampart może jak w końcu zainwestuje w sprzęt a nie dożyna szrot sprzed pięciu sezonów.
O której godzinie dzisiejszy trening??
16:30
Ktos byl? Cos widzial?
tak byl wyszedlem o 18,30
dryml 2xpulczasy nowy ladnie smigal
mazur szybki ,nowinski ladnie smigal i bober, dabrowski jamrozy
mazur szybki ,nowinski ladnie smigal i bober, dabrowski jamrozy
Trening z gatunku tych z których nie da się wyciągnąć wniosków. Z prostego powodu Mazur jechał z juniorami a Jamroży ani razu na taśmę.Na moje oko Emil brak sprzętu a Edzio niebyt szybki na starcie natomiast może dużo nadrobić na dystansie bo jedzie odważnie i agresywnie.Dąbrowski kiepsko ale dojeżdża.Nowiński świetnie spasowany ale niestety dwa dzwony.obawiam sie ze nie dowoziłby punktów w meczu.jeszcze nie
Jutro w meczu zobaczmy Edwarda Mazura i Michała Nowińskiego. Sluszna decyzja po dzisjejszym treningu
Rozumiem, że Mazur za Jamrożego?
Wiadomo co z Lahtim? Ma być czy będzie pyrkał w Niemczech?
Wiadomo co z Lahtim? Ma być czy będzie pyrkał w Niemczech?
Jutro nie pojedzie Ronnie Jamroży za niego Edward Mazur
Duże zaskoczenie, że Nowiński wygrał walkę o skład z Dąbrowskim, ale faktycznie ten pierwszy bardzo dobrze się prezentował, szczególnie ze startu.
Gorzej trasa. Strasznie kurczowo, sztywno trzyma ten motocykl. Jak to poprawi to będzie super. Widać mimo to duży postęp u niego.
Gorzej trasa. Strasznie kurczowo, sztywno trzyma ten motocykl. Jak to poprawi to będzie super. Widać mimo to duży postęp u niego.