3 miesiace przerwy Piszcza!!!!!!!
hatebreed pisze:No chłopaki zanosi sie na to iz nasi dzielni chłopcy moga po raz pierwszy w tym sezonie pojechać w najsilniejszym składzie i to właśnie w meczu z wami . Będzie ciekawie .... Już nie mogę się doczekać !!!! Nienawistne pozdrowienia
Bardzo dobrze to napisałeś " zanosi się". Chyba nawet mogę sie założyć, że ktoś u was rozwali się na treningu do tego czasu chociaż tego nie życzę.
-
KOZIOÅEK
Kolega z Rzeszowa juz po raz kolejny usiłuje sprowokować i zapewne zaciera ręce z radości jak ktoś mu odpowiada. Znając rzeszowskich bezmózgowców to do meczu z nami połowa będzie połamana i poskładana ze trzy razy. I znowu będzie że Stal Wielkie Gdybanie Rzeszów zbierze baty, a mistrz świata Ciapek uciuła całych 5 punktów.
Nie to żebym się czepiał, ale proponuję naszej ochronie potraktować rzeszowskich kibiców w identyczny sposób jak ich ochrona potraktowała nas. Z takim przyjęciem jak w Rzeszowie nie spotkałem się nigdzie indziej...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Maxx pisze:Nie to żebym się czepiał, ale proponuję naszej ochronie potraktować rzeszowskich kibiców w identyczny sposób jak ich ochrona potraktowała nas. Z takim przyjęciem jak w Rzeszowie nie spotkałem się nigdzie indziej...
Dobrze mowisz. Posadzic ich na "trybunie" pod zegarem. Ale wczesniej wylozyc "sektor" obornikiem
Pozdr.
To, że ktoś urodził sie w oborze i jest perfidnym bydlęciem nie znaczy, że my też wyszliśmy z krowiego przybytku!!! Wręcz odwrotnie - trzeba pokazać klasę i kulturę - niech się uczą jak powinna wyglądać zabawa na stadionie - może się nauczą.
Na pewno zaś eskalacja chamstwa prowadzi do coraz większego zezwierzęcenia. Mamy bardzo dobre notowania jako kibice - nie dajmy się sprowokować.
Na pewno zaś eskalacja chamstwa prowadzi do coraz większego zezwierzęcenia. Mamy bardzo dobre notowania jako kibice - nie dajmy się sprowokować.
-
łukasz
tez uwazam ze nie nalezy im pokazac ze nie wszedzie jest tak jak tam u nich na ukrainie, ale nie dopuszczalne jest zeby dawac gosciom miejsce na pierwszym luku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pamietam ze tak bylo z kibicami np. ostrowa i gdanska i wieloma innymi w zeszlych sezonach. jedynie kibice grudziadza siedli tam gdzie powinni siedziec kibice przyjezdni czyli na koncu prostej.
jesli ktos ma na to wplyw to dobrze by bylo to zalatwic zwlaszcza przed meczem z rzeszowem.
a i tak na marginesie proponuje powiedziec kibicom MOTORKU ze rzeszow przyjezdza ... ha ha ha
pamietam ze tak bylo z kibicami np. ostrowa i gdanska i wieloma innymi w zeszlych sezonach. jedynie kibice grudziadza siedli tam gdzie powinni siedziec kibice przyjezdni czyli na koncu prostej.
jesli ktos ma na to wplyw to dobrze by bylo to zalatwic zwlaszcza przed meczem z rzeszowem.
a i tak na marginesie proponuje powiedziec kibicom MOTORKU ze rzeszow przyjezdza ... ha ha ha
-
łukasz
tez uwazam ze nie nalezy im pokazac ze nie wszedzie jest tak jak tam u nich na ukrainie, ale nie dopuszczalne jest zeby dawac gosciom miejsce na pierwszym luku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
harry pisze:To, że ktoś urodził sie w oborze i jest perfidnym bydlęciem nie znaczy, że my też wyszliśmy z krowiego przybytku!!! Wręcz odwrotnie - trzeba pokazać klasę i kulturę - niech się uczą jak powinna wyglądać zabawa na stadionie - może się nauczą.
Co racja to racja.
MOTOR LUBLIN
http://www.kurier.lublin.pl/modules.php ... &sid=11348
pozatym ze to chyba prawa nie lewa to mnie to info podbudowalo
pozdr
pozatym ze to chyba prawa nie lewa to mnie to info podbudowalo
pozdr
never ride faster than your angel can fly
-
łukasz
ja nie rozumiem... czy to tak trudno rozróżnic lewa noge od prawej? czy kurier nie moze napisac choc raz artykulu bez bledu?
a jesli chodzi o kontuzje Tomka to z dwojga zlego lepiej gdyby to byla lewa noga ale nie ma co gdybac... na poczatku w anglii mowili ze przerwa bedzie 3 miesiace i od razu mowilem ze to bzdura. teraz to sie potwierdza i Tomek powinien byc gotowy do jazdy po ok 6 tyg.
Tomek wracaj do zdrowia!!!
a jesli chodzi o kontuzje Tomka to z dwojga zlego lepiej gdyby to byla lewa noga ale nie ma co gdybac... na poczatku w anglii mowili ze przerwa bedzie 3 miesiace i od razu mowilem ze to bzdura. teraz to sie potwierdza i Tomek powinien byc gotowy do jazdy po ok 6 tyg.
Tomek wracaj do zdrowia!!!