mundzio pisze:rozumiem że skoro kontraktujemy mazura i szukamy wzmocnien to w kasie klubu nie jest tak zle?
W kasie pusto, kontrakt Edka w bardzo dużym stopniu pokrywa Inawera
mundzio pisze:rozumiem że skoro kontraktujemy mazura i szukamy wzmocnien to w kasie klubu nie jest tak zle?
niespokojny pisze:Nie lepiej już było wypożyczyć jakiś silnik Jamrożemu?
Gelo pisze:Widocznie kasa z Ostrowa poszła na inne potrzeby i wydawało się że kupą żelastwa obleci się ligę.niestety nie nawet w 2 lidze uczestnicy Gp (lahti) nie mają łatwo
bartosch pisze:nie wiem czy oglądałeś dzisiejszy mecz ligi szwedzkiej ale krew mnie zalała, że facet - uczestnik GP jadąc na swoim torze przegrywa w biegu ze skoczkiem narciarskim Hautamaeki i mało tego przywozi 0 "zero".
bartosch pisze:może zamiast płacić karę na Lahtiego należałoby kupić silnik dla Jamrożego?
Gelo pisze:O tym samym pomyślałem.tym niemniej to zawodowiec.sprzęt to jego narzędzie pracy.hydraulik nie wymieni kolanka przy użyciu rękawic gumowych.ale Jamrożego autentycznie jest mi szkoda.potencjał jest umiejętności są ale pod tyłkiem kupa złomu.no cóż nie zapunktuje nie zarobi. Widocznie kasa z Ostrowa poszła na inne potrzeby i wydawało się że kupą żelastwa obleci się ligę.
jerry78 pisze:niespokojny pisze:Nie lepiej już było wypożyczyć jakiś silnik Jamrożemu?
A może lepiej wypożyczyć xero i sxerować jednego z naszych zawodników?
To się nazywa komentarz pełen sprzeczności![]()
GLORIAN pisze:jerry78 pisze:niespokojny pisze:Nie lepiej już było wypożyczyć jakiś silnik Jamrożemu?
A może lepiej wypożyczyć xero i sxerować jednego z naszych zawodników?
Dobrze prawisz JERRY.z tego co wiem to juz raczej transfer przesadzony.To co robimy konkurs? co to za zawodnik,który wzmocni naszą druzynę?ooooo....to xero lepszej jakosci......taki laser
sting126 pisze:Czyli co ? Bierzemy EP ?
Hans pisze:Sprzet ma czy sie beda dzielic ?;)