Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Czyli można.. A ktoś się orientuje Tyskie jeszcze z nami czy obok ??
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Można...skoro główny organizator też jest z Lublina to można. 
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Ale sam mecz jeszcze większa nuda niż u nas 
Witam na GP w Wawie kibice z Ostrowa ukradli nam duza flage Polski z napisem LUBLIN
brawo dla tych skur..............
pozdro
brawo dla tych skur..............
pozdro
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Kraść flagę Polski to wstyd, a dać sobie ukraść flagę Polski to podwójny wstyd.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
Smirnek_
- Senior
I co te ostrowiaki teraz zrobią z tą flagą? Spalą na meczu albo wywieszą odwrotnie? Żenada
Szybko ją Wam zwinęli, ja ją widziałam krótko w czasie przejazdu zawodników na prezentacji.
Szkoda, ładna była, duża.
Apocalips- łatwo mówić, że to wstyd...
Flaga była umocowana na samym dole, a właściciele mogli siedzieć gdzieś wysoko, kto miał przewidzieć, że trzeba trzymać w garści tasiemki przez całe zawody?
Druga piękna flaga Motoru Lublin z orłem jakoś wytrzymała do końca....zlodzieje siedzieli w innych sektorach.
Flaga była umocowana na samym dole, a właściciele mogli siedzieć gdzieś wysoko, kto miał przewidzieć, że trzeba trzymać w garści tasiemki przez całe zawody?
Druga piękna flaga Motoru Lublin z orłem jakoś wytrzymała do końca....zlodzieje siedzieli w innych sektorach.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Wyjaśniając - nie chodzi NA PEWNO o duża flagę z napisem "Lublin" i z orłem, która była na dole, która jest własnością Stowarzyszenia Kibiców - ta flaga, podobnie jak druga "Motor Lublin", z godłem wróciły spokojnie do Lublina.
Pierwsza flaga "znikała" w trakcie zawodów gdyż ochrona nie wyrażała zgody żeby leżała na reklamach PZM.
Pierwsza flaga "znikała" w trakcie zawodów gdyż ochrona nie wyrażała zgody żeby leżała na reklamach PZM.
Czas na zmiany :]
Czy dobrze rozumiem, że ukradli "trzecią"?
Myślałam, że ukradli tę ze szczytu pierwszego łuku, lezącą na reklamach na samym dole.
Myślałam, że ukradli tę ze szczytu pierwszego łuku, lezącą na reklamach na samym dole.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Flag z napisem "Lublin" naliczyłem co najmniej 7, także ciężko orzec, która (i czy w ogóle któraś) została ukradziona.
Czas na zmiany :]
W gwoli ścisłości, te flagi wróciły spokojnie do Lublina:

Poza tym postem na forum, nic nam nie wiadomo o kradzieży jakiejś flagi z napisem Lublin. Także nie siejcie paniki, po poście jakiegoś gościa, który dopiero co dołączył do forum. Macie w ogóle pewność, że jest z Lublina? "duża flaga Polski z napisem Lublin" była jedna i wróciła do Lublina.
zeroviacy są często debilami, fakt. Ale chyba nie na tyle, by kraść flagę państwową...

Poza tym postem na forum, nic nam nie wiadomo o kradzieży jakiejś flagi z napisem Lublin. Także nie siejcie paniki, po poście jakiegoś gościa, który dopiero co dołączył do forum. Macie w ogóle pewność, że jest z Lublina? "duża flaga Polski z napisem Lublin" była jedna i wróciła do Lublina.
zeroviacy są często debilami, fakt. Ale chyba nie na tyle, by kraść flagę państwową...
Naczelny obrońca Karola Barana.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
InDorka pisze:Szybko ją Wam zwinęli, ja ją widziałam krótko w czasie przejazdu zawodników na prezentacji.
Jeżeli by tak było, jak mówisz to skąd by wiedzieli, że to akurat kibice z Ostrowa zrobili? Ale faktycznie popieram Kosę, nie ma co dłużej nad tym dywagować, bo nie wiadomo w ogóle czy to prawda. Ponadto jak widzisz, to wcale nie o tę flagę chodziło, o której piszesz.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Żeby być prezycyjnym - to nie są flagi państwowe. To są tylko flagi w kolorach flagi państwowej. Flaga Polski jest biało-czerwona. W ogóle nie rozumiem tej mody, żeby z flagi państwowej robić transparent pisząc nazwy miast, klubów albo "leć Adam leć". Polska głupota. Flaga to flaga - koniec kropka.
flaga wisiala na wyjsciu z drugiego luku na gorze a my siedzielismy na dole to byli hu .. z ostrowa bo jak wieszalem no mowili ze z ostrowa i co jeczeli i pozniej jak poszedlem po browara to ludzie mowili ze zwineli nasza flage i wyrwali lote flaga byla duza 3m na 2m jezdzilem z nia gp cardiff torun praga itp pozdro
Na meczach piłkarskich drużyny narodowej jest zakaz wnoszenia emblematów klubowych. Dlaczego na żużel można? Dla mnie jest jasne, że flaga w barwach Polski i napisem Motor Lublin nie powinna się na stadionie znaleźć. Co innego flaga z napisam Lublin, a co innego Motor Lublin.
Każdemu jego Everest...
ermen pisze:Na meczach piłkarskich drużyny narodowej jest zakaz wnoszenia emblematów klubowych. Dlaczego na żużel można? Dla mnie jest jasne, że flaga w barwach Polski i napisem Motor Lublin nie powinna się na stadionie znaleźć. Co innego flaga z napisam Lublin, a co innego Motor Lublin.
Gelo pisze:Żeby być prezycyjnym - to nie są flagi państwowe. To są tylko flagi w kolorach flagi państwowej. Flaga Polski jest biało-czerwona. W ogóle nie rozumiem tej mody, żeby z flagi państwowej robić transparent pisząc nazwy miast, klubów albo "leć Adam leć". Polska głupota. Flaga to flaga - koniec kropka.
Nie zesrajcie się
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
kibicff pisze:Witam na GP w Wawie kibice z Ostrowa ukradli nam
kibicff pisze:jezdzilem z nia gp cardiff torun praga itp pozdro
Rozumiem, że była to Twoja (Wasza) prywatna flaga i z Motorem nie ma nic wspólnego ?
Oczywiście zawijanie flagi biało-czerwonej na zawodach międzynarodowych przez rodaków to kurest wo.
Ale karny k.tas dla Ciebie, bo barw się pilnuje ZAWSZE i WSZĘDZIE.
Ge(L)o pisze:Oczywiście zawijanie flagi biało-czerwonej na zawodach międzynarodowych przez rodaków to kurest wo.
Ale karny k.tas dla Ciebie, bo barw się pilnuje ZAWSZE i WSZĘDZIE.
100% racji i na tym powinna się zakończyć dyskusja.
Jedziesz napić się piwa, to nie bierz barw i nie będzie płaczu po forach.
-
Smirnek_
- Senior
ermen pisze:Na meczach piłkarskich drużyny narodowej jest zakaz wnoszenia emblematów klubowych. Dlaczego na żużel można? Dla mnie jest jasne, że flaga w barwach Polski i napisem Motor Lublin nie powinna się na stadionie znaleźć. Co innego flaga z napisam Lublin, a co innego Motor Lublin.
Te p********* trąbki też miały być zabronione, a sprzedawali je chyba nawet na samym stadionie.
kibicff pisze:flaga wisiala na wyjsciu z drugiego luku na gorze a my siedzielismy na dole to byli hu .. z ostrowa bo jak wieszalem no mowili ze z ostrowa i co jeczeli i pozniej jak poszedlem po browara to ludzie mowili ze zwineli nasza flage i wyrwali lote flaga byla duza 3m na 2m jezdzilem z nia gp cardiff torun praga itp pozdro
A czego Ty się spodziewałeś, zostawiając "lubelską" flagę w pobliżu ludzi z Ostrowa?! Że Ci na niej serduszko wyszyją?
PS. Jeżdżą tacy nierozgarnięci po Polsce i nam przynoszą wstyd. Później dokumentują swoje upośledzenie na otwartym forum by wszyscy mieli z nas ubaw...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:PS. Jeżdżą tacy nierozgarnięci po Polsce i nam przynoszą wstyd. Później dokumentują swoje upośledzenie na otwartym forum by wszyscy mieli z nas ubaw...
o to to. Chyba jeden z najmądrzejszych Twoich postów Czarku
Naczelny obrońca Karola Barana.
To jeszcze cytat z relacji po GP w ostatnim Tygodniku Żużlowym:
"maszyna startowa która była w Warszawie nadaje się do muzeum sportu żużlowego
-mówi nam jedna z osób z PZM, która prosi o anonimowość.
Na polskich torach tego typu rozwiązanie znajduję się już tylko na torze w Lublinie."
"maszyna startowa która była w Warszawie nadaje się do muzeum sportu żużlowego
-mówi nam jedna z osób z PZM, która prosi o anonimowość.
Na polskich torach tego typu rozwiązanie znajduję się już tylko na torze w Lublinie."
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Na polskich torach tego typu rozwiązanie znajduję się już tylko na torze w Lublinie.
Jaki stadion taka maszyna startowa.