Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Tak przeczytałem i jasno wychodzi, że całej kasy Jamrożemu nie zapłacili. Lahti to inna sprawa. A że nikt im licencji nie odbierze to chyba oczywiste.
Karol Baran Karol!
No nie zaplacili, ale twierdza, ze mieli racje. A jak bylo rzeczywiscie?
Kod: Zaznacz cały
Klub nie zalega Ronniemu Jamrożemu żadnych pieniędzy. Dokonaliśmy wprawdzie potrącenia zarobków, ale wszystko odbyło się zgodnie z regulaminem. Zawodnik spadł w rankingu i mieliśmy do tego prawo. Postanowiliśmy z niego skorzystaćRe: Żużlowe różności
A to ciekawostka.
http://www.przegladsportowy.pl/zuzel,zu ... 1,281.html
Warto zwrócić uwagę na ostatnie pytanie i odpowiedź:
Warto zwrócić uwagę na ostatnie pytanie i odpowiedź:
Skąd w ogóle wzięło się u Pana zainteresowanie żużlem?
Ten sport towarzyszył mi od dziecka. Jako dziecko obserwowałem ligowe mecze w Lublinie. Chciałbym by w kolejnych latach prestiżowa impreza zawitała w moje rodzinne progi, choć oczywiście nie jest to mój cel numer jeden
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Hela pisze:A to ciekawostka.
Warto zwrócić uwagę na ostatnie pytanie i odpowiedź:Skąd w ogóle wzięło się u Pana zainteresowanie żużlem?
Ten sport towarzyszył mi od dziecka. Jako dziecko obserwowałem ligowe mecze w Lublinie. Chciałbym by w kolejnych latach prestiżowa impreza zawitała w moje rodzinne progi, choć oczywiście nie jest to mój cel numer jeden
Mam nadzieję, że klub jest w kontakcie z tym panem.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
https://www.youtube.com/watch?v=_tdE6X1weAo
W Jaskini Lwa - s02e03 (Robert Jucha)
W Jaskini Lwa - s02e03 (Robert Jucha)
Ej, jak myslicie, zdazy Szymanski oglosic przed startem ligi kto w niej startuje? 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No no, Zdunek zawarl juz wszystkie ugody, tak wiec Gdansk powinien wystartowac w 2PLZ.
Na miejscu naszego klubu wystapilbym do GKSZ o odszkodowanie za niesprzedane karnety. Dodatkowo brak informacji na 2 tygodnie przed startem rozgrywek o i ich ksztalcie i terminarzu wplywa rowniez niekorzystnie na promowanie zuzla w miescie. Mamy Zloty Kask i teoretycznie inauguracje ligi w jeden weeekend. Mozna by promowac 2 imprezy za jednym zamachem - ale jak to robic, skoro nie wiadomo nic? To jest skandal, ze od klubow wymaga sie skrupulatnie przestrzegania warunkow licencyjnych,budzetow itd. a jednoczesnie druga reka zabiera sie mozliwosc zarabiania pieniedzy przez te kluby.
Arkadiusz Madej wykonał bardzo ładną akcję, dzięki której przedarł się z ostatniego miejsca na drugie. Mianowicie w drugim wirażu przyciął do krawężnika i wyjechał przed parę gości.
Madsen, Madej, Ljung, Sówka 5:1
Karol Baran Karol!
Ljung i Sowka walcza z ustawieniami na nowe tlumiki, a Madej? Smiga na starym, sprawdzonym, dobrze spasowanym sprzecie
(z braku laku)
PS. Zanim mnie podacie do sadu i zapytacie skad mam takie 'info" to przyznam sie, że "z dobrze poinformowanych zrodel"
PS. Zanim mnie podacie do sadu i zapytacie skad mam takie 'info" to przyznam sie, że "z dobrze poinformowanych zrodel"
W jaki sposób zgłasza się propozycję nazw nowych ulic w mieście? Chodzi mi konkretnie o ulicę W. Szwendrowskiego.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
^^
Możesz spróbować zapytać tutaj: http://bip.lublin.eu/bip/um/index.php?t=200&id=187833
Możesz spróbować zapytać tutaj: http://bip.lublin.eu/bip/um/index.php?t=200&id=187833
Ćwierć wieku minęło jak jeden dzień.
##HansNielsen
##HansNielsen
Jak to jest z tymi nowymi tłumikami, to jest powrót do tych za czasów TŻ Sipmy i wtedy jak jeździli to na drugim koncu miasta było słychać, czy to nowe zupełnie niepróbowane tłumiki ?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
To są inne tłumiki, poza tym, że też przelotowe.
Moim zdaniem sa glosniejsze.
Też mam wrażenie, że są głośniejsze. Ale nie przeszkadza mi to ani trochę 
Naczelny obrońca Karola Barana.
A moim zdaniem nie są głośniejsze (bo nie mogą) co po prostu mają lepsze brzmienie.podobne pasmo do poprzednich przelotòwek.ale czy to są pełne przelotòwki to nawet sami zawodnicy mają wątpliwości.a najprawdopodobniej wiedzą doskonale o co chodzi tylko udają debili.
Ledwo sezon się zaczął a już tyle kontuzji. Sajfutdinow złamany obojczyk, Miedziński złamane 3 palce, Watt złamana stopa i uraz więzadła, Batchelor wczoraj niby bez złamań ale twierdzi że żebra bolą go nawet przy oddychaniu. Fatalny początek, oby limit pecha się szybko wyczerpał i wszyscy zdrowo przejechali ten sezon!
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
w 7 biegu meczu w Belle Vue Woźniak wsadził Walaska w "dechy". Zagar i Stead prowadzili w tym biegu zdecydowanie, a Polacy walczyli między sobą o 1pkt... Walasek kontuzjowany i już więcej nie pojawi się na torze. pewnie na meczu Ekstraligi też się nie pojawi...
carpe diem!
Więc dochodzą do tego Przedpełski i Walasek. Nie pamiętam tak okropnego początku sezonu 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Zakazac przelotowych tlumikow!
Właśnie zaczyna się się mecz w Krośnie Polska - Team Słowiański. I co widzę ? sponsor Perła i podprowadzający nasz Marcin Wnuk
))