Blinki pisze:Jeszcze jestem ciekaw ile z tych co wzięli wejściówki przyjdzie a, ile wzięło żeby mieć. Bo podejrzewam ze nie będzie 280
ja wziąłem i z lubą będziemy więc już tylko 278
Blinki pisze:Jeszcze jestem ciekaw ile z tych co wzięli wejściówki przyjdzie a, ile wzięło żeby mieć. Bo podejrzewam ze nie będzie 280
Kargolo pisze:Łoptymista pisze:Lepsza bo?
Ile wcześniej osób było na takich prezentacjach. Na podpisanie umowy z LW przyszło może ze 20-30 kibicow, imprezea w hali przy Zygmuntowskich też nie przyciągnęła setek widzów, podobnie jak konferencja w czasie, której ogłoszono podpisanie kontraktu przez Miśka.
Uważam się za marudę, ale jak czytam niektóre wpisy to dociera do mnie jak wiele mi brakuje do bycia prawdziwym polaczkowatym narzekaczem i krytkiem.
Uważasz, że słuszne jest porównywanie podpisania umowy ze sponsorem, czy z jednym zawodnikiem, albo imprezy po zakończonym sezonie z prezentacją przedsezonową? Wejściówek już nie ma a ja sam znam kilka osób które chętnie by poszły, ale miejsc zabrakło. Na pewno jest takich trochę więcej. Nie jestem "polaczkowatym narzekaczem i krytykiem" - poczytaj sobie wcześniejsze moje posty. Tutaj jednak troszkę się zawiodłem, bo bardzo chciałem pójść na tą prezentację. Ograniczanie liczby miejsc na wydarzenie tego typu to zwykła głupota.
istred pisze:300 wejściówek to nie jest mało biorąc pod uwagę, że na ostatnie mecze chodziło niewiele więcej osób.
Czarek pisze:istred pisze:300 wejściówek to nie jest mało biorąc pod uwagę, że na ostatnie mecze chodziło niewiele więcej osób.
mniej więcej tyle chodzi na ligę supermistrzyń wszechświata w piłce ręcznej
Piocze pisze:Czarek pisze:istred pisze:300 wejściówek to nie jest mało biorąc pod uwagę, że na ostatnie mecze chodziło niewiele więcej osób.
mniej więcej tyle chodzi na ligę supermistrzyń wszechświata w piłce ręcznej
Bzdura.
Czyli o komfort chodziło? To nie lepiej było u mnie w domu zrobić? I telewizor mam, i wygodną kanapę... Drużyna by się z powodzeniem zmieściła. Dla pozostałych zorganizowałbym relację live. DARMO!!!istred pisze:w dobrych, w miarę komfortowych warunkach.
coooo? ja z ulicy???? ja z ulicy??????meesha pisze:Szykuje się podobno przełomowe wydarzenie to i grono jego uczestników musi być ekskluzywne, a nie że tak sobie może wejść każdy z ulicy
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Skonczcie juz marudzic. Miejsce jak kazde inne, a klub tez raczej po raz ostatni z niego skorzystal (z roznych wzgledow).
Czarek pisze:Tylko trochę przesadziłem. W ostatnim sezonie ligowym ok. 800 osób na mecz (2 razy powyżej 1000, raz 600). Wspaniała frekwencja biorąc pod uwagę sukcesy, częściowo martwy sezon (zima) i liczbę mieszkańców Lublina. I na to miasto wywala masę pieniędzy...