Karol Baran
Re: Karol Baran
Tyle na razie wiadomo, jeśli chodzi o Karola

- Łoptymista
- Trener
Ponoć dzisiaj może sie dużo wyjaśnić jeśli chodzi o KB. Wtedy to naprawdę będzie niespodziewanka.
Dziś piątek godzina 15:30, mieliśmy poznać lidera a tu cisza. Trzymaja nas w niepewności 
Saint pisze:rzadko się odzywam, ale tym razem muszę.
Ja też, ale tym razem chcę
Flint - tak jak Karol wzbudza wiele emocji. A te są potrzebne widowisku. I tu przechodzę już tylko do KejBeja (you know what I mean). W najbardziej zapadających w pamięć akcjach kaemżeciku (nie tylko tych sportowych) maczał palce Baran: jakiś motocykl na mecie zostawił, Ostrovię ze dwa razy pogonił, a jeszcze innym razem ładnie wyjaśnił dlaczego Wojaczek w GP nie sędziuje. No i lubi pojeździć oglądając się za siebie, zwłaszcza, kiedy ma przed sobą zawodnika swojej drużyny. Miewa swoje fochy, ale broni się też sportowo. Byłoby miło, gdyby ta niespodziewanka, o której pisze Łoptymista miała jakiś związek z Lublinem.
Pragnę wszystkich uspokoić. Jest tylko 2% szans na to, że Karol będzie jeździł w Lublinie 
Yeste pisze:Saint pisze:rzadko się odzywam, ale tym razem muszę.
Ja też, ale tym razem chcę. Cenię Twoje zdanie Saint, ale mi akurat podoba się tabloidowy styl Flinta: barwnie, dosadnie, z lekką nutką inteligencji
i goła baba na końcu
Zestawienie słów "tabloid" i "inteligencja" ma moim zdaniem tylko jedno możliwe połączenie : obrażanie inteligencji czytelnika z chociażby średnim jej poziomem. Jesli czytasz tabloidy to chyba sie raczej nie zrozumiemy
Pozdr
PM
Fantys pisze:Dziś piątek godzina 15:30, mieliśmy poznać lidera a tu cisza. Trzymaja nas w niepewności
tylko zapomnieli dodać że lidera i inne nazwiska podadzą
https://www.youtube.com/watch?v=q45zwAojxgE
Propsy dla ziomka od "NIE DA SIĘ!".
No kierwa raczej.
Było minęło, ale cóż, Karol wraca do domu. Pozdrówki.
Zapraszam do Rzeszowa Saint.
https://www.youtube.com/watch?v=O9LbIDZYs94
Propsy dla ziomka od "NIE DA SIĘ!".
No kierwa raczej.
Było minęło, ale cóż, Karol wraca do domu. Pozdrówki.
Zapraszam do Rzeszowa Saint.
https://www.youtube.com/watch?v=O9LbIDZYs94
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
W sumie to w Rzeszowie za sam podpis dostanie więcej niż u nas jeżdżąc cały sezon.
A, że będzie siedział na ławie i w sprzęt nie będzie musiał inwestować to i jeszcze więcej w kieszeni zostanie
A, że będzie siedział na ławie i w sprzęt nie będzie musiał inwestować to i jeszcze więcej w kieszeni zostanie
Fantys pisze:Dziś piątek godzina 15:30, mieliśmy poznać lidera a tu cisza. Trzymaja nas w niepewności
Masz przecież Głogowskiego
-
Zaratustra
- Kadrowicz
No to powodzenia dla Karola w Rzeszowie. W tym wieku trzeba myśleć o kasie, jak się wielkiej kariery już nie zrobi
Dostanie zapewne za podpis odpowiednie pieniądze i nawet, jak nie dane mu będzie pojechać w Elipie, to zawsze może będzie mógł skorzystać z wypożyczenia w trakcie sezonu. A jak jakiś klub przypili na wzmocnienie, to i Rzeszów część pieniędzy za podpis Karola odzyska:) Taką mam koncepcję 
Jan pisze:W sumie to w Rzeszowie za sam podpis dostanie więcej niż u nas jeżdżąc cały sezon.
Karol podpisując w Rzeszowie zrobi największą głupotę z możliwych.Porównywalną z Woodwardem w Loko.Nie liczyłbym na kokosy za podpis po wypowiedzi prezesa Rzeszowa dającej wyraźnie do zrozumienia ze Karol byłby zapchajdziurą.A nikt przy zdrowych zmysłach zapchajdziury przepłacać nie będzie mając skład domknięty.po drugie żeby jeździć w ekstralidze trzeba właśnie inwestować gigantyczne środki chociażby żeby wywalczyć miejsce w składzie.a z tymi inwestycjami nawet u nas z Karolem bywało różnie.moim osobistym zdaniem miejscem dla Karola jest druga linia w 1 lidze.A skoro ekipy pierwszoligowe mają składy zamknięte my potrzebujemy lidera,zawodnik stal sie bardziej lubelski niż rzeszowski to dla mnie wybór jest tyleż oczywisty co rozsądny.