Kiedy "Motor" wróci do nazwy Klubu???

żużel w Lublinie

Czy jesteś za tym aby kibice używali historycznej nazwy "Motor"??

Tak
120
83%
Nie
24
17%

Liczba głosów: 144

Wiadomość
Autor
KOZIOŁEK

#102 Postautor: KOZIOŁEK » 27 czerwca 2004, o 01:44

Reasumując wypowiedzi w tym temacie mogę stwierdzić jedno-NIEKTÓRZY z udzielających się tu nie mają nic wspólnego z prawdziwymi kibicami :!: Jak ktokolwiek śmie podważać wkład Motoru w zasługi dla lubelskiego sportu a w szczególności żużla :?: Jaki klub osiągnął lepsze rezultaty niż Rks Motor Lublin :?: Dla was to są mało przekonujące fakty żeby powrócić do tej historycznej nazwy :?: Z przykrością stwierdzam, że dla NIEKTÓRYCH nazwa Motor nic nie znaczy i pewnie woleliby skandować nazwę sponsora który daje kasiorę, niż powrócić do tej jakże pasującej do klubu żużlowego nazwy!Bierzmy przykład z kibiców z Zielonej Góry, Wrocławia, Gdańska czy innych miast, gdzie pomimo zmiany nazwy klubu dalej skanduję się tą PRAWDZIWĄ!Pozdrowienia dla wszystkich PRAWDZIWYCH kibiców!

KOZIOŁEK

#104 Postautor: KOZIOŁEK » 27 czerwca 2004, o 02:49

jacur78 pisze:Wielkie mi sukcesy!
Najwiekszym z nich bylo chyba doprowadzenie do kompletnego rozbicia druzyny!

To jedna z wypowiedzi KIBICA, który NIE neguje wkładu Motoru w lubelski sport :!: Nigdzie nie napisałem, że odrodzenie klubu MUSI ODBYĆ się pod nazwą Motor, tylko zasugerowałem, że fajnie by było powrócić do tej nazwy :!: Co do mojego "cwaniakowania" to zle mnie zrozumiałeś i nie mów też że NIKT nie skandował Motor na meczach, ale robienie tego w kilka osób kontra reszta stadionu mija się z celem!

Shack
Administrator

#105 Postautor: Shack » 27 czerwca 2004, o 08:44

ale w czym problem ??? kibice piłkarscy od początku powstania LKP uzywali nazwy Motor i w końcu działacze wrocili do starej nazwy. Czytałem kiedyś wypowiedz jednego z działaczy LKP, która brzmiała mniej wiecej tak, że nie było sensu utrzymywać na siłe nazwy LKP jeśli i tak kibice mówili, że przyjechał Motor, gra Motor, kibicują Motorowi.

Może tak próba na dzisiejszym meczu ???? Zdaje się, że podczas meczu z RKMem w tamtym roku przed ostanim decydującym biegiem skandowano Motor :] albo sie przesłyszalem ;)

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#106 Postautor: Scream » 27 czerwca 2004, o 10:42

Gawrzyk pisze:Liczy sie tu i teraz.

To jest jednak zbyt duze uproszczenia...

JAG
Senior

#107 Postautor: JAG » 30 czerwca 2004, o 13:53

sa dwie rzeczy ktore moga sprawic ze na stadionie bedzie wiecej ludzi.
pierwsza, podstawowa i najwazniejsza to wynik sportowy

druga sprawa to reklama

masz racje Gawrzyk ale jest jeszcze jedna rzecz a mianowicie drużyna której się kibicuje.dziwne że wszyscy którzy piszą tyle o przywiązaniu do nazwy Motor nie wspomnieli nic o drużynie.ja też wolałabym starą nazwę ale przede wszystkim to chciałabym żeby wróciły czasy kiedy co rok nie zmieniał się prawie cały skład druzyny.wiadomo było że u nas jeździ Robert,Paweł i inni,można ich było codziennie spotkać na stadionie,codziennie można było zobaczyć jak jeżdżą a teraz nie można mieć pewności do tego kto za rok będzie nasz a kto już nie.w ogóle mniej treningów,na stadionie to coś zaczyna sie dziać dopiero popołudniami a wtedy można było siedzieć cały dzień i się człowiek nie nudził. :cry:

prezesi myślą że wystarczy ludziom sprowadzić Gollobów i będzie cacy a ja bym wolała nawet słabszą ale stałą drużynę,której postępy i zaciętą walkę na torze chciałabym oglądać

pozdro dla wszystkich,dziś szczególnie dla tych którzy jak ja chodzili jeszcze na Motor[/img]
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2004, o 14:19 przez JAG, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#108 Postautor: Talib