3 miesiace przerwy Piszcza!!!!!!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#151 Postautor: meesha » 21 czerwca 2004, o 11:46

Pewnie część z was zaraz mnie zruga, bo temat był wałkowany już jakieś 100 razy, ale nie mogę znaleźć jak to jest z tymi średnimi przy ZZ. W pierwszej części sezonu zasadniczego liczą się średnie z sezonu 2003, w rundzie rewanżowej - średnie z pierwszej rundy. A co z tzw. "play-offami"? Czy liczy się w nich średnia z CAŁEGO SEZONU ZASADNICZEGO czy tylko z RUNDY REWANŻOWEJ??? Bo jeśli to drugie to jak dotychczas średnie naszych 5 czołowych jeźdźców z II rundy wyglądają następująco:

1. Peter Karlsson 2,785
2. Grzegorz Knapp 2,071
3. Tomasz Piszcz 2,000
4. Dariusz Śledź 1,800
5. Mariusz Franków 1,643

Tak więc jeśli Rybka nie przeskoczy średniej 2,000 do końca sezonu zasadniczego to można by było robić ZZ za Tomka. Chociaż ja cały czas mam nadzieję, że Piszczyk się szybko wykuruje i jeszcze go w tym roku zobaczymy na torze :!:

jotem

#152 Postautor: jotem » 21 czerwca 2004, o 12:15

"/.../Tak więc jeśli Rybka nie przeskoczy średniej 2,000 do końca sezonu zasadniczego to można by było robić ZZ za Tomka. Chociaż ja cały czas mam nadzieję, że Piszczyk się szybko wykuruje i jeszcze go w tym roku zobaczymy na torze"
A ja wolałbym aby Darek przekroczył średnią 2.000 :twisted:....i aby Tomek jak najszybciej wrócił na tor.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#153 Postautor: Cooper » 21 czerwca 2004, o 14:44

Myslalem, Hollywood, ze wdasz sie ze mna w dyskusje (strona 6 tego tematu)... :) No bo najbardziej to mnie interesuje co oznacza: pozbawiony skrupolow Kubus Puchatek... Zajebiscie brzmi ale chyba nie pasuje. Bardziej pozbawiony skrupolow byl juz raczej Tygrysek, bo brykal tak bez opamietania.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Gość

#154 Postautor: Gość » 21 czerwca 2004, o 15:03

Ja tam do Ciebie kolego Cooper nie mam absolutnie nic ! tylko ja coś piszesz to sie zastanów.

Co do Kubusia Puchatka to zaspomniałeś chyba że to właśnie Kubuś pozbawiony skrupółów gotów był sprzedać swojego najlepszego kumpla króliczka za zdbanek miodu !

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#155 Postautor: Cooper » 21 czerwca 2004, o 15:07

a cholera, dawno nie czytalem... :oops:
ok, jest luz
przeciez za jednym klubem tutaj wszyscy razem!

P.S.
I piszcie jak tam z Piszczem, jak najeczesciej, kto tam cos wie.

Gosia
Szkółkowicz

#156 Postautor: Gosia » 21 czerwca 2004, o 15:09

Panowie proponuje wam założyć forum Kubusia Puchatka i tam dyskutowac na ten temat Bo jak narazie to Kubuś Puchatek z zuzlem nic wspolnego nie miał i chyba mieć nie bedzie.....
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#157 Postautor: Cooper » 21 czerwca 2004, o 15:22

Racja Gosia, troszke (nieznacznie :D ) odbieglismy od tematu :roll:

Dla zainteresowanych: strona o Kubusiu: http://acn.waw.pl/pooh/
Jest tam tez Forum :D

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#158 Postautor: $korzen$ » 21 czerwca 2004, o 15:53

Boze co za biadolenie ..... jak wy z gory wiecie kto wygra to po co lazic na mecze !?, ja mimo wszystko jesli nic nieoczekiwanego sie nie zdazy pojade do Grudziadza dopingowac chlopakow ! reszta autokarowej kapeli pewnie tez :wink:

Awatar użytkownika
Dave
Kontakt:

Trening

#159 Postautor: Dave » 21 czerwca 2004, o 15:53

A może ktoś powie kiedy będzie najbliższy trening, to przyjdziemy i sami ocenimy kto jest w dobrej formie.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

Re: Trening

#160 Postautor: _piotrusss » 21 czerwca 2004, o 16:58

Dave pisze:A może ktoś powie kiedy będzie najbliższy trening, to przyjdziemy i sami ocenimy kto jest w dobrej formie.

Z tego co wiem to czwartek i piÄ…tek.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#161 Postautor: Cooper » 21 czerwca 2004, o 21:51

A jakies godziny blizej okreslone?

łukasz

#162 Postautor: Å‚ukasz » 21 czerwca 2004, o 22:56

lekarze z anglii chyba troszke pszesadzili i tomek chyba bedzie poza tarem troszke krocej...
w sobote bedzie w lublinie to wszystko sie wyjasni

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#163 Postautor: GIGI » 22 czerwca 2004, o 00:12

łukasz pisze:lekarze z anglii chyba troszke pszesadzili i tomek chyba bedzie poza tarem troszke krocej...
w sobote bedzie w lublinie to wszystko sie wyjasni

Hmm , że będzie w Lublinie to nic nie oznacza , przyleci potem go przywiozą i już. A przerwa po takim złamaniu na pewno nie będzie krótka , chyba że jesteś prorokiem??:)

Geest
Senior

#164 Postautor: Geest » 22 czerwca 2004, o 12:31

jezeli rzzeczywiscie w sobote bedzie w Lublinie, to w niedziele najprawdopodobniej zagosci na stadionie. watro by bylo calym stadionem wykrzyczec "Tomek Piszcz, Tomek Piszcz..."... mysle ze w zaistnialych okolicznosciach, jak przed meczem zacznie chocby fan klub to inni sie wiecej niz do dopingu przylaczy, choc na caly stadion nie ma chyba nawet co liczyc :evil:

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#165 Postautor: Radzio » 26 czerwca 2004, o 08:02

JeÅ›li to preawda co piszÄ… w kurierze"Jakby tej konkurencji byÅ‚o maÅ‚o, do powrotu na tor przymierza siÄ™... ,,Piszczyk’’. Zawodnik, który walecznoÅ›ciÄ… ustÄ™puje tylko Grzegorzowi Knappowi, nie może siÄ™ pogodzić z konsekwencjami upadku w meczu ligi angielskiej. Piszcz nie chce, aby wszystko, co najpiÄ™kniejsze w tym sezonie, zdarzyÅ‚o siÄ™ pod jego nieobecność na torze. Dlatego wciąż rozmyÅ›la nad znanym żużlowym patentem. Chodzi o jeździe z nogÄ… w gip-sie. UdziaÅ‚ w sobotnim meczu, pomimo najszczerszych chÄ™ci, nie wchodzi jednak w grÄ™." to jestem peÅ‚en podziwu dla Piszcza. Widać, że mu strasznie zalezy na ych wystÄ™pach:) - a komu nie:P? Tomek wracaj do zdrowia i do nas:)

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#167 Postautor: GIGI » 26 czerwca 2004, o 12:15

Widzę że niektóre osoby widzą juz Tomka na torze ;)Tomek jakby mógł to by na pewno jeździł;) Ale nie przesadzajmy , niech się chłopak wykuruje i bedzie z niego wedy większy pożytek;).

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#168 Postautor: Radzio » 26 czerwca 2004, o 12:16

sting126 pisze:zobacz podpis pod tekstem i nie traktuje tej informacji zbyt powaznie... Piszcz ma zlamana kosc goleniowa i z taka kontuzja raczej jezdzic sie nie da...

Nio wiem wiem:) kto to napsiał :) ale czasem może mu coś wyjść i mam nadzieje że akurat autor trafi z tekstem i stanie sie tak jak napsiał:) oby. :)

harry
Trener

#169 Postautor: harry » 26 czerwca 2004, o 12:52

sting126 pisze:... Piszcz ma zlamana kosc goleniowa i z taka kontuzja raczej jezdzic sie nie da...

Nieprawda.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#171 Postautor: Maxx » 26 czerwca 2004, o 13:18

Może się okzac, ze Tomek wyjedzie na tor szybciej niż ktokolwiek się spodziewa... :twisted:

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#172 Postautor: KubuÅ› » 26 czerwca 2004, o 13:27

Może się okzac, ze Tomek wyjedzie na tor szybciej niż ktokolwiek się spodziewa...

Mam nadzieje ze na tor wroci jak najszybcijej ale nie przesadzajmy jeszcze conajmniej miesiac bedzie w gipsie. Ale wazniejsze jest aby sie teraz dobrze wyleczyl i niech wraca na tor jak bedzie sam w pelni sil , zeby nie byl tak jak w tym sezonie z Rafalem Okoniewskim ze wrocil zawczesnie na tor i teraz nie moze zdobywac oczekiwanej liczby punktow.

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#173 Postautor: GRISZA » 26 czerwca 2004, o 14:05

No chłopaki zanosi sie na to iz nasi dzielni chłopcy moga po raz pierwszy w tym sezonie pojechać w najsilniejszym składzie i to właśnie w meczu z wami . Będzie ciekawie .... Już nie mogę się doczekać !!!! Nienawistne pozdrowienia
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#174 Postautor: Metalliczny » 26 czerwca 2004, o 15:16

Tylko ciekawe po co mają sie wykosztowywać na Gjedde czy Norrisa (podpisał czy nie podpisał?) jak i tak mecz będziecie mieli do tyłu. Lepiej zbroicie się na inny mecz, bo wasze szanse na zwycięstwo nie są duże, aczkolwiek nie minimalne

Gość

#175 Postautor: Gość » 26 czerwca 2004, o 15:36

hehehe powoli zaczyna na nasze forum napływać rzeszowska banda prawiczków , zapewne wierzą że wygrają , przecież oni są niesamowici.
Szkoda bardzo szczawie z rzeszowa , ale i tym razem w Lublinie chyba szybko flagi zwiniecie.