Lubelski klub w sezonie 2015.
Re: Lubelski klub w sezonie 2015.
No to sobie Kuciape mozesz wykreslic. Przynamniej mniejsze dlugi beda 
jak krążą ploteczki jutro będzie można wykreślić Watta 
No to zaraz nie bedzie kim zrobic dlugow...
Chyba ze się przeplaci frankowa rempale i lopaczewskiego
Jeżeli w ogóle wystartujemy to jedynymi sensownymi nazwiskami na I ligę będą:
1. A.Dryml
2. Stachyra
3. Kudriashov/Karlsson
4. Miesiąc/Szombierski
5. Watt
6. Dąbrowski
7. Gość z elipy
Na rezerwe: Vissing, Chrzanowski
Dobrze przygotowany tor może sprawić, że cudem unikniemy spadku
1. A.Dryml
2. Stachyra
3. Kudriashov/Karlsson
4. Miesiąc/Szombierski
5. Watt
6. Dąbrowski
7. Gość z elipy
Na rezerwe: Vissing, Chrzanowski
Dobrze przygotowany tor może sprawić, że cudem unikniemy spadku
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Zdecydowanie jestem tego samego zdania.ale nic nie wskazuje na to ze pojedziemy w 1 lidze.na 2 ligę za kilka dni również zabraknie nazwisk gwarantujących chociażby pozory walki o awans.ja z każdym dniem patrząc na artykuły o czekaniu w Lublinie jestem większym pesymistą
Gelo pisze:Zdecydowanie jestem tego samego zdania.ale nic nie wskazuje na to ze pojedziemy w 1 lidze.na 2 ligę za kilka dni również zabraknie nazwisk gwarantujących chociażby pozory walki o awans.ja z każdym dniem patrząc na artykuły o czekaniu w Lublinie jestem większym pesymistą
Sprawka wróci w roli dobroczyńcy i głównego sponsora lubelskiego klubu
i razem z wąsatym pod hasłem RATUJMY LUBELSKI ŻUŻEL
zaczną kontraktować
z ukrainy wezma chlopaków nie jeden golloba objechal u nas na zygmuntowskich przeciez 
-
Zaratustra
- Kadrowicz
W Krakowie Kuciapa, Baran,Bober,Trojanowski. Bez względu na to, kto jeszcze ich wzmocni, mamy już komu kibicować w tej I lidze 
- niespokojny
- Trener
Wybór już został dokonany. Nie ma najmniejszego sensu jechać w I lidze.
Na II ligę jeszcze coś można złożyć:
Stachyra
Chrzanowski
Lahti
Zorro
Dryml/Karlsson
+Malitowski walka o skład.
Na II ligę jeszcze coś można złożyć:
Stachyra
Chrzanowski
Lahti
Zorro
Dryml/Karlsson
+Malitowski walka o skład.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Zorro w Gdansku.
Wejdźcie na główną stronę KMŻ (kmzlublin.pl) i zobaczcie, do czego odliczamy. Dla mnie wszystko jest jasne.
Motor mocnyj!
bo dostalismy licenje do 2ligi a na zaproszenie czekamy 
-
Pirat
Na 90 % przystąpimy do rozgrywek w II lidzę. Potrzeba nam oddechu i zbudowania solidnej ekipy która pociągnie ten temat w sposób właściwy. Jeśli wszystko się ułoży właściwie to w przyszłym roku o tej porze będziemy myśleć o rozgrywkach pierwszej ligi.
Serio? Naprawdę w to wierzysz? Ja od 25 lat czekam na tych mitycznych NOWYCH ludzi którzy odmienią los naszego klubu...
i zaczynam się bać że mogę nie doczekać...
i zaczynam się bać że mogę nie doczekać...
Oczywistym jest ze o 1 lidze nie ma co myśleć. Nie ma już zawodników do zakontraktowania.okres transferowy po raz kolejny został przesrany chociaż wszyscy wiedzieli, że można jechać w 1 lidze. Trzeba przywyknąć, że w tym mieście jako ostatni w Polsce kontraktuje się zawodników, robi się tor do jazdy, wyjeżdża na treningi na dwa dni przed pierwszym meczem.nic nie może być normalnie. Dlatego ja jako fan 1 ligi nie widzę tam dla nas miejsca.piszę to z żalem bo jazda w 2 lidze to (obym się mylił) najlepsza droga do scenariusza opolskiego poznańskiego czy świętochłowickiego.
Ps.widzę że nie jesteśmy sami. W Rawiczu też czekają na rozwój sytuacji.tylko ze tam mają juz dwóch podpisanych...
Ps.widzę że nie jesteśmy sami. W Rawiczu też czekają na rozwój sytuacji.tylko ze tam mają juz dwóch podpisanych...
-
Zaratustra
- Kadrowicz
"Czekać na rozwój sytuacji" - żużlowy słownik - stwierdzenie oznaczające czas podpisywania z zawodnikami kontraktów w innych klubach celem uniknięcia (w danym klubie) zachowań nieetycznych stosowanych przez żużlowców podbijających stawki.
Rawicz, Lublin i Opole - to chyba teraz "dół" klubowego żużla.
Pirat - niech nasi budują tę mądrą ekipę i skład na I ligę za rok. Tylko niech nie zaczynają od "starych gniewnych" typu Burza,Fierlej, czy Rempała
Niech też nie myślą o betonie, bo nuda na torze była jednym z zabójstw frekwencji w tym roku.
Niedługo podobno ma ruszyć budowa IKEI. Nie wiem, czy tam już wszystkie "warunki" uzgodniono i jak na to patrzy miasto, ale może uda się "jakoś przekonać" ich do sponsoringu
Tak chociażby, jak było z Selgrosem, czy Wikaną
Obecnie nie mam wizji na cały skład na II ligę, ale mogli, by zacząć od tego:
9. Vissing
10.Krcmar/ (jakiś obco do walki o skład)
11.Stachyra
12.Malitowski/(jakiś Polak do walki o skład)
13.(Skoro ma być awans
to tutaj musi być lider)
14.Arek Madej Arek
15.gość
Rawicz, Lublin i Opole - to chyba teraz "dół" klubowego żużla.
Pirat - niech nasi budują tę mądrą ekipę i skład na I ligę za rok. Tylko niech nie zaczynają od "starych gniewnych" typu Burza,Fierlej, czy Rempała
Niedługo podobno ma ruszyć budowa IKEI. Nie wiem, czy tam już wszystkie "warunki" uzgodniono i jak na to patrzy miasto, ale może uda się "jakoś przekonać" ich do sponsoringu
Obecnie nie mam wizji na cały skład na II ligę, ale mogli, by zacząć od tego:
9. Vissing
10.Krcmar/ (jakiś obco do walki o skład)
11.Stachyra
12.Malitowski/(jakiś Polak do walki o skład)
13.(Skoro ma być awans
14.Arek Madej Arek
15.gość
-
Pirat
Klub do tej pory nie dostał żadnego zaproszenia do I ligi. Z tego co się orientuje to Staszki Burze i inne Rempały i Firleje nie są brani pod uwagę budowy składu na rok 2015.
To kto i do jakiej ligi jest brany pod uwagę?
-
Pirat
Myślę że samo GKSŻ nie wie jak rozwiązać tą sytuację 
Pirat pisze:Klub do tej pory nie dostał żadnego zaproszenia do I ligi. Z tego co się orientuje to Staszki Burze i inne Rempały i Firleje nie są brani pod uwagę budowy składu na rok 2015.
To są solidni drugoligowcy, może klubu na nic nie stać po prostu
-
Pirat
Może klub ma wizję budowy solidniejszej drużyny niż korzystać z usług wyżej wymienionych 
Jeśli chce budować drużynę na awans to równie dobrze może zbudować team na utrzymanie w 1lidze.
I dla jednego i dla drugiego siła drużyny powinna być porównywalna
Tak jak ktoś pisał, walka o awans w II to więcej kibiców niż walka o utrzymanie w I. Ale z drugiej strony sponsorzy mogą więcej dać bo lepsza reklama... idąc dalej zawodnicy chcą więcej kasy bo ciężej o punkty i tak koło się zamyka. Ciężko ocenić co lepsze przy naszej sytuacji.
Karol Baran Karol!