Lubelski klub w sezonie 2015.
Re: Lubelski klub w sezonie 2015.
Mają pewnie ze 3 bańki to pojadą tym składem co mają dostając w palnik raz za razem. Nigdy nie rozumiałem tej niechęci a nawet nienawiści niektórych rzeszowiakow do MP. W mieście dużo mniejszym od Lublina wcale nie bogatszym i również bez ogromnego przemysłu potrafiła zapewnić kibicom rozrywkę na najwyższym poziomie.nie doceniali tego. my mając w klubie taką kobitkę calowalibysmy ją po tyłku i nosili na rękach.ona tez ma swój biznes i przez 11 lat pod względem finansowym był to jeden z najpewniejszych klubów w Polsce. A my tymczasem co roku o tej porze drżymy czy w ogóle pojedziemy czy stać nas będzie na sjenit i polewaczkę a z kontraktami i wyjeżdżaniem na tor na wiosnę jesteśmy ostatni w kraju.
A tymczasem Mikkel Bech narzeka na TT, że nie ma żadnych ofert z Polski...
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Bo koles jest piekielnie drogi a wcale nie jest gwarantem punktow.
A może zamiast pisania o innych ktoś coś powie co u nas słychować?
Jaki tu spokój, na na na. Nic sie nie dzieje, na na na na. Nikt sie nie bawi, na na na. Wszyscy sie nudzą, na na na na...
Gelo pisze:Jaki tu spokój, na na na. Nic sie nie dzieje, na na na na. Nikt sie nie bawi, na na na. Wszyscy sie nudzą, na na na na...
no nie
żeby nucić ostrowską nutę która non stop jest słyszana przed i w trakcie zawodów w Ostrowie
https://www.youtube.com/watch?v=lCWHfUMsh5o
Witam.
Moja wizja składu na 2015 rok:
1. Jason Doyle
2. Mariusz Puszakowski
3. Daniel Jeleniewski / Cam Woodward
4. Paweł Miesiąc
5. Maciej Kuciapa
6. Gość - E-lipa
7. Oskar Bober
R1. Andriej Kudriaszow
R2. Dawid Stachyra
R3. Mariusz Franków
Argumentacja:
Skoro dano nam szanse na 1 ligę (bo tak będzie zapewne) to nie widzę problemu żeby pójść na całość.
W takim wypadku przedstawiam moje prognozy na sezon:
1. Dół tabeli z wielkim zadłużeniem. Zawodnicy w połowie sezonu nie dostają kasy i nie chcą jechać. Przegrane mecze u siebie = mało kibiców.
2. Środeczek z niewielkim zadłużeniem. Mamy ekipę z nazwiskami, która walczy o coś. Pech chciał, że coś nie wyszło (kontuzje, pogoda, zarządzanie) i ledwo łapiemy się na górną 4. W play off walimy "sprawkowy" system. Pod koniec robimy wioche ale jakoś się przeżyło... Syf idzie w kraj
3. Walka o awans, ale... w barażach. Dzieje się, oj dzieje... Lublin walczy o E-LIPĘ. Jakoś chyba się wybory będą powoli zbliżały, więc pewnie dałoby się coś "wypromować". Sporo ludzi na trybunach, gada się "na mieście" o żużlu, walimy przyjezdnych ostro do 30 (tu należy rozważyć skład rezerw). Mamy 2 miejsce i powracają czasy barażu z "motomyszami"... TŁUMY!!!! U siebie pokazówka ale ogólnie w barażach wybitnie się nienadwyrężamy. Ludziska zadowolnione bo się działo, a i klub powinien dzięki sprawnemu marketingowi przypodobać się miastu jak i potencjalnym sponsorom...
Ja osobiście chcę wersję trzecią, bo już mam dość tego lubelskiego ciułania i małomiasteczkowej maniery.
We wszystkich trzech przypadkach powinien przyjść do klubu trener-CWANIAK.
Pozdr
1. Jason Doyle
2. Mariusz Puszakowski
4. Paweł Miesiąc
5. Maciej Kuciapa
6. Gość - E-lipa
7. Oskar Bober
R1. Andriej Kudriaszow
R2. Dawid Stachyra
R3. Mariusz Franków
Argumentacja:
Skoro dano nam szanse na 1 ligę (bo tak będzie zapewne) to nie widzę problemu żeby pójść na całość.
W takim wypadku przedstawiam moje prognozy na sezon:
1. Dół tabeli z wielkim zadłużeniem. Zawodnicy w połowie sezonu nie dostają kasy i nie chcą jechać. Przegrane mecze u siebie = mało kibiców.
2. Środeczek z niewielkim zadłużeniem. Mamy ekipę z nazwiskami, która walczy o coś. Pech chciał, że coś nie wyszło (kontuzje, pogoda, zarządzanie) i ledwo łapiemy się na górną 4. W play off walimy "sprawkowy" system. Pod koniec robimy wioche ale jakoś się przeżyło... Syf idzie w kraj
3. Walka o awans, ale... w barażach. Dzieje się, oj dzieje... Lublin walczy o E-LIPĘ. Jakoś chyba się wybory będą powoli zbliżały, więc pewnie dałoby się coś "wypromować". Sporo ludzi na trybunach, gada się "na mieście" o żużlu, walimy przyjezdnych ostro do 30 (tu należy rozważyć skład rezerw). Mamy 2 miejsce i powracają czasy barażu z "motomyszami"... TŁUMY!!!! U siebie pokazówka ale ogólnie w barażach wybitnie się nienadwyrężamy. Ludziska zadowolnione bo się działo, a i klub powinien dzięki sprawnemu marketingowi przypodobać się miastu jak i potencjalnym sponsorom...
Ja osobiście chcę wersję trzecią, bo już mam dość tego lubelskiego ciułania i małomiasteczkowej maniery.
We wszystkich trzech przypadkach powinien przyjść do klubu trener-CWANIAK.
Pozdr
...
Doyle w Toruniu.
"I cały misterny plan też w pi..."
"I cały misterny plan też w pi..."
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Dawno już się tak nie ubawiłem czytając to forum 
Krzysztof pisze:Witam.
3. Daniel Jeleniewski
Przeciez on od przed wojny w Grudziadzu
Krzysztof pisze:Moja wizja składu na 2015 rok:
1. Jason Doyle
2. Mariusz Puszakowski
4. Paweł Miesiąc
5. Maciej Kuciapa
6. Gość - E-lipa
7. Oskar Bober
R1. Andriej Kudriaszow
R2. Dawid Stachyra
R3. Mariusz Franków
Grubo.
... umowe kredytu za Brygide chyba 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Pirat
To też
Tomek po meczu Polska - Ukraina zadeklarował że chcę u nas śmigać aby odbudować forme. 
EDYTA : We wtorek tj. 18 listopada w Warszawie odbyć się ma posiedzenie odnośnie które drużyny mają uzupełnić I ligę. Może się okazać że data się nie zmieni ze względu na sytuację która wynikła w Rzeszowie.
EDYTA : We wtorek tj. 18 listopada w Warszawie odbyć się ma posiedzenie odnośnie które drużyny mają uzupełnić I ligę. Może się okazać że data się nie zmieni ze względu na sytuację która wynikła w Rzeszowie.
- stefanzdzialek
- Senior
Po co nam Gollob jak on na naszym torze przegrywa z Łysikami

Gollob w 1 lidze to by była sensacja. Niewątpliwie magnes na kibiców (oczywiście gdyby był w dobrej formie).
Pewnie go Garcarki molestuja na Ostrow (ojezzzu, az mnie w sercu zabolalo)...
Co do naszego kochanego KMZeciku - Przezes Zajac, zamaist ogladac sie na kibicow, I lige, walke o awans i inne bzdety - niech najpierw pojedzie do Krosna i zapyta jak sie robi normalny, skromny klub.
I druga sprawa - 1 grudnia proponuje perezesowi usiasc przed kompem i kupic bilet, najlepiej vipowski na warszawskie GP dla prezydenta Zuka i moze jeszcze kilku senswonych nazwisk w lubelskiej polityce i biznesie. Moze cos dzieki temu zasieje na przyszlosc...
Co do naszego kochanego KMZeciku - Przezes Zajac, zamaist ogladac sie na kibicow, I lige, walke o awans i inne bzdety - niech najpierw pojedzie do Krosna i zapyta jak sie robi normalny, skromny klub.
I druga sprawa - 1 grudnia proponuje perezesowi usiasc przed kompem i kupic bilet, najlepiej vipowski na warszawskie GP dla prezydenta Zuka i moze jeszcze kilku senswonych nazwisk w lubelskiej polityce i biznesie. Moze cos dzieki temu zasieje na przyszlosc...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- niespokojny
- Trener
Zuka to powinien przekonac meczyk Polska-Reszta Swiata i pekajacy w szwach stadion. Jak to nie przekonalo to juz nie wiem co innego moze go przekonac.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Zar w kominku trzeba podtrzymywac a jak widac nawet na nowo rozpalac. Tu nie ma nic stalego, sytuacja sie zreszta zmienila i trzeba od nowa nos w dupe wsadzac 
Gollob w Lublinie!!!! Podpisał jazdę crossową po wystających betonach z toru! Zawsze marzył o takim dniu by na żużlu jeżdżąc mógł skakać jak na crossie! Bezpieczniki już ryczą!
- niespokojny
- Trener
Ciekawe czy u nas prowadza w ogole jakies rozmowy z zawodnikami. Za chwile nie bedzie sensu startowac w I lidze. Chociaz wydaje mi sie ze IMŚJ dostalismy barterowo. My w I lidze a oni nam zawody. Tylko czy jest sens caly sezon dostawac baty?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Mi się wydaje, że to raczej na otarcie łez - jedziecie w II lidze, ale na pocieszenie organizujcie finał.
Czas na zmiany :]
Oby. Oszczedna II liga i dochodowa impreza - to jedyna szansa na jakikolwiek sukces finansowy w przyszlym roku.
Na składy lig czekamy do połowy grudnia - http://www.sportowefakty.pl/zuzel/48234 ... 14-grudnia
Czy oznacza to kolejny miesiąc marazmu w KMŻ?
Czy oznacza to kolejny miesiąc marazmu w KMŻ?
Motor mocnyj!