Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Metalliczny
Senior
Kontakt:

#452 Postautor: Metalliczny » 24 czerwca 2004, o 23:50

A ja sądze, że będzie tak:
9.Knapp
10.Trumna
11.Franków
12.Mordel
13.Darek
14.Dawid
15.Jeleń

Shack
Administrator

#453 Postautor: Shack » 25 czerwca 2004, o 00:05

a ja sie dalej bede upieral przy swoim :)))))))))))

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#455 Postautor: kdsz » 25 czerwca 2004, o 00:58

W takim razie juz wiemy, ze w wyniku kontuzji Tomka rozpadnie sie para Grzechu-Karlik a Sledz-Franki zostaje. I mi sie to podoba!
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

harry
Trener

#456 Postautor: harry » 25 czerwca 2004, o 02:10

Oj Shacku! Nieładnie, nieładnie! Daj szanse innym, niech pogimnastykują szare komórki! Myslałem, że mamy do siebie trochę zaufania!

harry
Trener

#457 Postautor: harry » 25 czerwca 2004, o 02:13

sting126 pisze:ej to nie fair :( a ja tu chcialem swoja propozycje przedstawic... ale para Jurek-junior to jest na 2:4 w plecy nawet w meczu z Gnieznem - obym sie mylil...

Jeżeli tak to znaczy, że Jurek kończy karierę ( przynajmniej w Lublinie).

Shack
Administrator

#458 Postautor: Shack » 25 czerwca 2004, o 08:21

harry pisze:Oj Shacku! Nieładnie, nieładnie! Daj szanse innym, niech pogimnastykują szare komórki! Myslałem, że mamy do siebie trochę zaufania!

eh a chciałem raz w zyciu zabłysnać ;)

Krzysztof

#460 Postautor: Krzysztof » 26 czerwca 2004, o 01:11

Zawsze ciekawiło mnie, czy Polska jest krajem pozbawionym talentów, czy trenerów, czy odpowiedniego zaplecza?
Wychodzi na to, patrząc na wiekszość dyscyplin zarówno indywidualnych, jak i drużynowych, że kulejemy bardzo mocno. Jako, że to wątek żużlowy i to LUBELSKI, to chciałbym odszukać przyczynę mizernych efektów w dziedzinie kształcenia i ogólnego* stanu rzeczy (pomimo, że jesteśmy JUŻ w I lidze).

1. Czy myślicie, że w Lublinie jest sponsor, który mógłby pokryć (nie w pełni) koszty e-ligi ?

2. Czy myślicie, że lubelski samorząd jest w stanie zapewnić odpowiednie warunki rozgrywania meczów e-ligi (stadion, ochrona, itp.) ?

3. Czy Lublin posiada odpowiednich ludzi [trenera(ów)], którzy gwarantują odpowiedni poziom kształcenia młodzieży (przyszłość) ?

4. Czy w przypadku awansu włodaże klubu będą się starać o powyższe punkty (1-3), czy modlić się o utrzymanie (patrz RKM) ?

5. Czy w przypadku braku awansu, kibice mają liczyć się z podobną sytuacją jaka obecnie istnieje w START GNIEZNO ?

6. Czy Siwek lubi cygara zapachowe ? :twisted:

*) zbieranie grosza do grosza (szkólkowicze żebrzą po stadionie, Karlsson), fatalna postawa juniorów, STADION + inne

Należy pamiętać, że wszystkie tezy mogą być mylne i opierają się na spostrzeżeniach autora.
...

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#461 Postautor: Lublin_Fan » 2 lipca 2004, o 11:43

Hmm nie wiem czy ktos juz pisal na temat. Wczoraj połaziłem troszke po mieście i zauwazyłem, że nasz klub jest promowany nawet wśród turystów. Jak sie przechodzi przez brame krakowską to na cegłach są białe napisy TŻ SIPMA LUBLIN i nazwiska wszystkich zawodników :) Przyznać się, który z was to taki wandal :)

Pozdr.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#462 Postautor: Cz@rek » 3 lipca 2004, o 22:54

Jeśli to prawda to promoja to mało chlubna! Głupota i tyle :!: :x
Mam za to lepszÄ… ciekawostkÄ™.
Dziś w Lublinie widziałem ZORRO!!! Tak tak Magnusa!
...na al.Kraśnickiej,w drodze na mecz do Rzeszowa.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#463 Postautor: grzesieck » 3 lipca 2004, o 23:21

Cz@rek pisze:Jeśli to prawda to promoja to mało chlubna! Głupota i tyle :!: :x
Mam za to lepszÄ… ciekawostkÄ™.
Dziś w Lublinie widziałem ZORRO!!! Tak tak Magnusa!
...na al.Kraśnickiej,w drodze na mecz do Rzeszowa.

Ad1. Czarek nie stresuj sie tak bo pule z kleksem puscisz. A co tak Ci sie nie podoba w tej promocji?To ze ktos pomazal nasza zajebista brame krakowska? :?

Ad2. Hmmm koło mnie...kurde jakbym wiedzial to bym mu chociaz opony poprzebijał czy coś..no bo przeciez Rzeszów musi wygrac:) Swoja droga interesujace ze juz dzisiaj Magnus sie udal do Rzeszowa...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#465 Postautor: Erwin » 4 lipca 2004, o 01:04

I dlaczego Czarek kłamiesz nie mogłeś widzieć Magnusa :wink:

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#466 Postautor: Cz@rek » 4 lipca 2004, o 11:31

Mijałem się z jego busem samochodem,mogłem się zatem pomylić.
Ale to była tylko ciekawostka,w busie było kilka osób,jak by nie było
-jego team.
Sorry zatem mój błąd ale jak się jeżdzi samochodem tak... 8) :wink:

Geest
Senior

#467 Postautor: Geest » 6 lipca 2004, o 17:01

Lublin_Fan pisze:Hmm nie wiem czy ktos juz pisal na temat. Wczoraj połaziłem troszke po mieście i zauwazyłem, że nasz klub jest promowany nawet wśród turystów. Jak sie przechodzi przez brame krakowską to na cegłach są białe napisy TŻ SIPMA LUBLIN i nazwiska wszystkich zawodników :) Przyznać się, który z was to taki wandal :)

hehe, "TÅ» Sipma Lublin 2003", widzialem kiedys przypadkiem, ale to nie ja:P
za male te literki tak wogole, jak ci biedni ludzie maja to zauwazyc? :wink:

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#468 Postautor: kdsz » 7 lipca 2004, o 00:13

Artukuł z Kuriera Lubelskiego na temat lubelskich mlodziezowcow. Nic specjalnego, ale mozna przeczytac...
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#469 Postautor: maestro76 » 7 lipca 2004, o 00:39

witam,chyba po paru glebszych byl autor tego tekstu w kurierze :D
i strasnie zal mu dupy sciska ze mlody kepa sprzet dostal-ohyda!
nie wiem co publikacja tego artykulu miala na celu?-zajezdza mi to jakims smrodkiem...
pozdr
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#470 Postautor: Scream » 7 lipca 2004, o 08:43

maestro76 pisze:witam,chyba po paru glebszych byl autor tego tekstu w kurierze :D
i strasnie zal mu dupy sciska ze mlody kepa sprzet dostal-ohyda!
nie wiem co publikacja tego artykulu miala na celu?-zajezdza mi to jakims smrodkiem...
pozdr

Akurat nie wiem do czego sie przyczepiasz.. jak dla mnie bardzo dobry artykul i bardzo dobre zakonczenie.

Zreszta ciesze sie ze red Krasnicki trafil do Kuriera bo na pewno jego teksty beda o niebo lepsze od Kweika.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#471 Postautor: Erwin » 7 lipca 2004, o 10:27

Artykuł doskonale obrazujący sytuację jaka panuje w naszym klubie, a zakończenie jak najbardziej trafne. ehhh ...

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#473 Postautor: maestro76 » 7 lipca 2004, o 12:23

to ze jest tragedia z naszymi juniorami jest oczywiste i nie widze sensu robic takich wywodow ktore do niczego nie prowadza-jak jest kazdy widzi-marudzic kazdy polak potrafi-ale juz proba znalezienia jakiegos wyjscia z trudnej sytuacji-niekoniecznie...a pretensje o zakup motocykla przez sponsora, dla wg mnie najbardziej perspektywicznego chlopaka,to totalna paranoja!-czyli zle ze kupili?czy moze zle ze nie temu?
pozdr
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#475 Postautor: Gelo » 7 lipca 2004, o 12:36

nie, ze zle ze kupili, ale dlaczego Kepie :?: :!: juz pisalem - jeszcze nawet nie wiadomo czy za tydzien nie powie, ze juz ma dosc zuzla i wraca do crossu - niech zda licencje

Sting ale nie ma chyba większego problemu bo wcale motocykl nie został kupiony Kępie. Jest własnością Sipmy. A to że użytkuje go Kacper to już kwestia operatywności (zapewne pana Marka) i chwała mu za to, bo Kacper zakonczyłby przygodę z żużlem jak wielu innych chłopaków ktorzy wycofali się bo nie mieli na czym jezdzic. Jeżeli młody Kępa nie bedzie chcial jezdzic na zuzlu albo jak napisales zda certyfikat w Stali rzeszow, motocykl raczej u niego zostanie. Niech się uczy, zobaczymy co z tego będzie.