Lubelski klub w sezonie 2015.
Re: Lubelski klub w sezonie 2015.
to skoro jest tego wiecej to kto byl tak pusty zeby podjac decyzje ze w ogole jedziemy w tym roku? caly czas po lubelsku - jakos to bedzie
Gelo pisze:to skoro jest tego wiecej to kto byl tak pusty zeby podjac decyzje ze w ogole jedziemy w tym roku? caly czas po lubelsku - jakos to bedzie
gorzej że nie ma teraz kogo o to obwiniać
I tak będziemy w I lidze bo spadamy z nice ligi
Większości kibiców jest to obojętne, aby coś warczało
Widziałem już wiele i wasze wpisy to potwierdzają: nie ważne że Pedersen odjechał kapitalny mecz na naszym torze, nie ważne że Lindbeack był fenomenalny. Ważne, że żeśmy przegrali
Owszem. Lepiej ogląda się tryumfy, ale czy My Polacy szczególnie dzisiaj 1 września nie powinniśmy pamiętać o klęskach? Jesteśmy narodem martyrologii i urodzonymi frustratami. Klub czy reszta funkcjonująca wokół nas nie odstaje od ogółu. Kłania się praca u podstaw. Ale co zrobić jak nauczyciele sami potrzebują nauki? Rośnie kolejne pokolenie frustratów!
Dlatego nie dziwcie się, bo nikt nie chce pieniędzy wyrzucać w błoto. Szkoda, że nie wyciągamy wniosków z kolejnych lekcji. Szkoda, że po raz kolejny zostanie zdeptane to co przez parę lat było budowane. Kto jaką cegiełkę do tego dołożył, niech sobie odpowie każdy sam w swoim sumieniu.
Pozdrawiam
Większości kibiców jest to obojętne, aby coś warczało
Widziałem już wiele i wasze wpisy to potwierdzają: nie ważne że Pedersen odjechał kapitalny mecz na naszym torze, nie ważne że Lindbeack był fenomenalny. Ważne, że żeśmy przegrali
Owszem. Lepiej ogląda się tryumfy, ale czy My Polacy szczególnie dzisiaj 1 września nie powinniśmy pamiętać o klęskach? Jesteśmy narodem martyrologii i urodzonymi frustratami. Klub czy reszta funkcjonująca wokół nas nie odstaje od ogółu. Kłania się praca u podstaw. Ale co zrobić jak nauczyciele sami potrzebują nauki? Rośnie kolejne pokolenie frustratów!
Dlatego nie dziwcie się, bo nikt nie chce pieniędzy wyrzucać w błoto. Szkoda, że nie wyciągamy wniosków z kolejnych lekcji. Szkoda, że po raz kolejny zostanie zdeptane to co przez parę lat było budowane. Kto jaką cegiełkę do tego dołożył, niech sobie odpowie każdy sam w swoim sumieniu.
Pozdrawiam
Nie cieszysz się z przegranej drużyny = jesteś frustratem
Uwielbiam takie głębokie internetowe analizy społeczne
Uwielbiam takie głębokie internetowe analizy społeczne
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Nikt się nie cieszy z przegranych ale frustracja z tego powodu jest jeszcze mniej uzasadniona.
Kupując bilet kupujesz wstęp na mecz a nie na zwycięski mecz domowy dla poprawy samopoczucia.
Ja już na parkingu przy mosirze nie pamiętam jaki był wynik i nie myślę kto wygrał, tylko usiłuję sobie przypomnieć kiedy są kolejne zawody i co mam w tym okresie do roboty
Kupując bilet kupujesz wstęp na mecz a nie na zwycięski mecz domowy dla poprawy samopoczucia.
Ja już na parkingu przy mosirze nie pamiętam jaki był wynik i nie myślę kto wygrał, tylko usiłuję sobie przypomnieć kiedy są kolejne zawody i co mam w tym okresie do roboty
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
Jeżeli Cam będzie chciał jezdzić w drugiej lidze oczywiście za inne pieniądze to jestem na tak. Barana też widzę jeżeli będzie chciał wrócić ale pewnie wróci
Kurdiaszow hmm....na drugą ligę może być. Więc trzech już jest sorry czterech,bo Madej też
. Reszta wiadomo.... Jestem dobrej myśli i może to jest tylko druga liga( oby była,bo lepsza taka niż żadna) to możemy mieć dużo radości. I myślę,że ta druga liga to będzie tylko na sezon.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
A ja podejrzewam, że Cam może pójść do Ostrowa. Już kiedyś chyba go chcieli, więc u nich jak najbardziej na drugą linię się nada. Miśkowiak w końcu też pewnie wróci na stare śmieci.
Baran jest w Krakowie i jeżeli mu tam płacą, to nie wiem, czy się ruszy
Mi by się na jego miejscu nie chciało, a Kraków, jak będzie miał pieniądze, na pewno mu kontrakt zaproponuje.
Kudriaszow prędzej. Nie miał na tyle dobrego sezonu, by go ktoś chciał w I lidze moim zdaniem.
Najgorsze, że pewnie do końca roku nie poznamy decyzji odnośnie startu w II lidze.
Baran jest w Krakowie i jeżeli mu tam płacą, to nie wiem, czy się ruszy
Kudriaszow prędzej. Nie miał na tyle dobrego sezonu, by go ktoś chciał w I lidze moim zdaniem.
Najgorsze, że pewnie do końca roku nie poznamy decyzji odnośnie startu w II lidze.
Do tego jeszcze Franków i Łukaszewski i mamy skład na 4-5 miejsce w 2 lidze o ile klub wystartuje 
Hrabia pisze:Do tego jeszcze Franków i Łukaszewski i mamy skład na 4-5 miejsce w 2 lidze o ile klub wystartuje
1.Cam
2.Baran
3.Kudriashov
4.Lampart
5.Puszakowski
6.Madej
7.Dąbrowski
I ten skład ma szansę powalczyć o awans.
Nie chcecie Oskara Bobera? 
Boże tylko Nie Madej !!! Dalej chcecie oglądać same 0000 albo 1111 ??? Dość już tego dziadostwa w tym klubie !!!
A druga liga to nie dziadostwo w pewnym sensie? Próby układania jakiegokolwiek składu w tym momencie to póki co sfera marzeń w kontekście tego, że nie wiadomo, czy w ogóle ten klub zgłosi się do rozgrywek. Zadłużenie jest i to nie małe, sponsorów jak na lekarstwo a pewnie ich ubędzie więc?
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Wszyscy piszą tu o wielkim długu a Woodward mówi że wypłata była płacona regularnie i to nie tylko jemu.
Więc może nie jest aż taki duży ten dług.
Przed sezonem w klubie zaszły pewne zmiany, które zaprocentowały. Włodarze regularnie nam płacili, a komunikacja była na dobrym poziomie.
Więc może nie jest aż taki duży ten dług.
spokojny pisze:Hrabia pisze:Do tego jeszcze Franków i Łukaszewski i mamy skład na 4-5 miejsce w 2 lidze o ile klub wystartuje
1.Cam
2.Baran
3.Kudriashov
4.Lampart
5.Puszakowski
6.Madej
7.Dąbrowski
I ten skład ma szansę powalczyć o awans.
Nie sądzę żeby ktoś chciał w tym klubie awansować już za rok, skoro nikt nie chciał w tym roku się utrzymać. Taki skład może być poza naszym zasięgiem finansowym.
Sledzio pisze:Boże tylko Nie Madej !!! Dalej chcecie oglądać same 0000 albo 1111 ??? Dość już tego dziadostwa w tym klubie !!!
Z tym 1,1,1,1 to go przeceniłeś
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- MikeMistrz
- Senior
Jeśli już wystartujemy, niezależnie od tego o jakie cele będziemy walczyć, błagam nie każcie mi więcej oglądać Madeja. Ogólnie wypisać grajków którzy mogliby zapewnić awans z 2 ligi to nie sztuka, ważniejsze jest to czy będą na nich pieniądze.
Lampart w 2 części sezonu był naszym najlepszym zawodnikiem. Prędzej spodziewał bym się tu Watta niż Lamparta (wiadomo, że ani jeden ani drugi nie zostanie).
Nie wiem czy było ale tez może troszke was dotyczyć jak się potwierdzi...
http://orzel.lodz.pl/news/1387,Bedzie-rewolucja
http://orzel.lodz.pl/news/1387,Bedzie-rewolucja
Skrzydlewski wszędzie musi swój gruby nos wetknąć.
Nie ma nigdzie nic oficjalnego, ale oczywiście to Skrzydlewski wie wszystko pierwszy i najlepiej (bo to chyba oczywiste, że on inspiruje te newsy na stronie Orła).
Odjęte punkty Okoniewskiego oznaczają automatyczny spadek Grudziądza, kolejny żużlowy skandal, ale w sumie czy to coś nowego, po prostu Polski speedway.
Inna dzisiejsza wypowiedź Skrzydlewskiego:
"Pewnie Ślączka już wymodlił kontuzję naszego najlepszego zawodnika, teraz ja muszę jechać do Częstochowy i pomodlić się, aby Australijczyk wyzdrowiał do niedzieli. Zobaczymy, kto ma większe poparcie u góry. Ale z tego co wiem, będzie ciężko, aby Jason do spotkania z Marmą wydobrzał. Trudno uwierzyć w takiego pecha."
Ciężko to nawet komentować.
Nie ma nigdzie nic oficjalnego, ale oczywiście to Skrzydlewski wie wszystko pierwszy i najlepiej (bo to chyba oczywiste, że on inspiruje te newsy na stronie Orła).
Odjęte punkty Okoniewskiego oznaczają automatyczny spadek Grudziądza, kolejny żużlowy skandal, ale w sumie czy to coś nowego, po prostu Polski speedway.
Inna dzisiejsza wypowiedź Skrzydlewskiego:
"Pewnie Ślączka już wymodlił kontuzję naszego najlepszego zawodnika, teraz ja muszę jechać do Częstochowy i pomodlić się, aby Australijczyk wyzdrowiał do niedzieli. Zobaczymy, kto ma większe poparcie u góry. Ale z tego co wiem, będzie ciężko, aby Jason do spotkania z Marmą wydobrzał. Trudno uwierzyć w takiego pecha."
Ciężko to nawet komentować.
spectator pisze:Odjęte punkty Okoniewskiego oznaczają automatyczny spadek Grudziądza, kolejny żużlowy skandal, ale w sumie czy to coś nowego, po prostu Polski speedway.
Dlaczego skandal? Przecież GKM miał pełną wiedzę odnośnie sytuacji z Okoniewskim i pełną świadomość ewentualnych konsekwencji związanych z określonym werdyktem w jego sprawie.
Był nawet komunikat GKSŻ, który przed zawarciem kontraktu z Okoniewskim o wszelakich konsekwencjach przestrzegał zanim się z nim związaliście.
jerry78 pisze:spectator pisze:Odjęte punkty Okoniewskiego oznaczają automatyczny spadek Grudziądza, kolejny żużlowy skandal, ale w sumie czy to coś nowego, po prostu Polski speedway.
Dlaczego skandal? Przecież GKM miał pełną wiedzę odnośnie sytuacji z Okoniewskim i pełną świadomość ewentualnych konsekwencji związanych z określonym werdyktem w jego sprawie.
Był nawet komunikat GKSŻ, który przed zawarciem kontraktu z Okoniewskim o wszelakich konsekwencjach przestrzegał zanim się z nim związaliście.
Wiedziały gały co brały.... i jeżeli będą mieć pretensje i żale to tylko do siebie. A tak na marginesie ciekawe co z kasą którą Okoń zarobił jeżeli trzeba będzie oddać to będzie ciężko
dobek pisze:jerry78 pisze:spectator pisze:Odjęte punkty Okoniewskiego oznaczają automatyczny spadek Grudziądza, kolejny żużlowy skandal, ale w sumie czy to coś nowego, po prostu Polski speedway.
Właśnie.Wiedziały gały co brały.... i jeżeli będą mieć pretensje i żale to tylko do siebie. A tak na marginesie ciekawe co z kasą którą Okoń zarobił jeżeli trzeba będzie oddać to będzie ciężko
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Naprawdę wierzycie, że mogą odebrać punkty Grudziądzowi? Dla mnie to porównywalne z wiarą, że Legii cofną walkowera z Celtikiem 
- Łoptymista
- Trener
Nie, ale miło jest pokarmić nadzieję.
Nie wierze, ze to sie moze stac. To byla by taka sama kompromitacja jak zeszloroczny final e-ligi. Polski zuzel nie moze sobie na takie cos pozwolic i przeciez nie od dzisiaj wiadomo, ze Grudziadzka ekipa ma duze plecy na gorze. Ja w to nie wierze.
Maxx pisze:A druga liga to nie dziadostwo w pewnym sensie?
Wiesz mi Madej jest wyjątkowy