Motor Lublin - Orzeł Łódź 03.08.2014 g. 14:00
Re: Motor Lublin - Orzeł Łódź 03.08.2014 g. 14:00
Cama widziałem a czy był tam i Watt tego nie wiem bo często leciałem na kibel bo grill chyba za bardzo pierny!
Byłem mocno zdziwiony jak go zobaczylem. Fajnie jest poklepywać kolegów z reprezentacji ale zdaje się za kilka dni jedziemy o życie. On jako najsłabsze ogniwo powinien trenować w Lublinie do upadłego i to nazajutrz po tym jak go odsunęli od skladu reprezentacyjnego. A tak przy okazji przypomniało mi się coś takiego
:
https://www.youtube.com/watch?v=WLXqQ5mgHo8
https://www.youtube.com/watch?v=WLXqQ5mgHo8
Co wiecej Dryla wspomnial w komentarzu, ze odsuniety w ostatniej chwili od skladu Ljung spakowal sie i pojechal do Rzeszowa.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Łoptymista
- Trener
Widocznie Cama nie odsunęli w ostatniej chwili 
Rynce opadaja
Rynce opadaja
Kompletna porazka ze strony Woodwarda. Jego postawa bedzie (moim zdaniem) decydujaca, a tu takie cos. Tak sie podniecal, ze to juz 4 sezon w Lublinie i co? slowa slowami, wazne sa czyny. Na prawde nalezy mu sie mala porcja gwizdow bo to juz amatorszczyzna podjezdza. Smutno mi troche, lubie go i od zawsze mu kibicowalem, 2 lata temu dalbym sobie palca uciac, ze bedzie dzisiaj jednym z najwiekszych kozakow w I lidze. Niestety pomylilem sie strasznie.
- niespokojny
- Trener
Pamietacie ile pkt zrobil rok temu?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Czyli jedziemy Dąbrowskim ??...brawo witamy 2 ligę !!Zamiast ściągnąć zawodników na treningi ,zrobić mini zgrupowanie ,pożyczyć silnik to nasz klub nic nie zrobił.
Najbardziej smutne jest to, że przegrywamy nawet walkę o Borowicza z II ligowcem
Niestety Mateusz postanowił w tą niedzielę pościgać się w Krakowie zamiast w Lublinie.
Po prostu zdaje sobie sprawę z tego, że jest taki rzadki, że łatwiej będzie mu o punkty w II lidze.
Nie rozumiem tej powszechnej chęci jazdy Borowiczem. Facet pojechał u nas dobrze pół meczu, reszta kompletna padaka. W ekstralidze same zera wozi. Z czym do ludzi.
Nie rozumiem tej powszechnej chęci jazdy Borowiczem. Facet pojechał u nas dobrze pół meczu, reszta kompletna padaka. W ekstralidze same zera wozi. Z czym do ludzi.
Łódź chyba wysłała chyba jakiegoś tajniaka.
Wczoraj podczas treningu łaził jakiś rudzielec z teczką, którego widziałem pierwszy raz w życiu, a raczej ludzi którzy chodzą na treningi się w miare kojarzy. Gość chodził i pytał się ludzi ilu zawodników jest na treningu, jakie czasy robią itd. 
Naczelny obrońca Karola Barana.
KosaRKS pisze:Łódź chyba wysłała chyba jakiegoś tajniaka.Wczoraj podczas treningu łaził jakiś rudzielec z teczką, którego widziałem pierwszy raz w życiu, a raczej ludzi którzy chodzą na treningi się w miare kojarzy. Gość chodził i pytał się ludzi ilu zawodników jest na treningu, jakie czasy robią itd.
Ten?

Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- Dragon_Juventino
- Junior
KosaRKS pisze:Łódź chyba wysłała chyba jakiegoś tajniaka.Wczoraj podczas treningu łaził jakiś rudzielec z teczką, którego widziałem pierwszy raz w życiu, a raczej ludzi którzy chodzą na treningi się w miare kojarzy. Gość chodził i pytał się ludzi ilu zawodników jest na treningu, jakie czasy robią itd.
Faktycznie z wyglądu pasował do tej roli
Odnośnie samego spotkania, ciężko wyrokować. Jest sporo niewiadomych. Mnie tylko zastanawia czy my robimy naprawdę wszystko, aby ten mecz o życie wygrać? Nie wydaje mi się...
Może dziś Mads i Doyle trochę się ,,zajeżdżą''. Woodward chyba sam się zgłasza na ławkę kosztem Mariusza

Na oficjalnej stronie klubu znów widzę zaproszenie do specjalnej strefy przeznaczonej dla najmłodszych kibiców. Czy znów w strefie rządzić będzie specjalnej troski widzirej-przygłup a wstęp będzie miał każdy podpity pajac?
Każdemu jego Everest...
max3 pisze:Czyli jedziemy Dąbrowskim ??...brawo witamy 2 ligę !!Zamiast ściągnąć zawodników na treningi ,zrobić mini zgrupowanie ,pożyczyć silnik to nasz klub nic nie zrobił.
tak wszystko się zgadza , ale do tego trzeba mieć jaja , a tych trener M. Wardzała chyba nie ma jeśli nie potrafi wyegzekwować aby na treningu byli wszyscy zawodnicy i to nie tylko w piątek , ale i czwartek .
Trening po lubelsku dwóch trzech zawodników !!!! ( czy na taki trening potrzebny jest trener ) i czy to jest trening ????
przecież to nie galery , a walka o utrzymanie się w lidze i być albo nie być lubelskiego żużla !! na treningu powinni być wszyscy zawodnicy
a od składu trener powinien osunąć Andreja bo on nic nam tak naprawdę nie gwarantuje , a Cam może pozytywnie się przełamać jeśli faktycznie dostał pozwolenie na przygotowanie się i treningi ze swoja kadrą w Bydgoszczy tam ma swoich mechaników .
I jeszcze to podejście trenera do przygotowania toru .......... który z góry skazuje lubelską drużynę na ........
i obym się myliła ... obym się myliła.....
Czarek pisze:KosaRKS pisze:Łódź chyba wysłała chyba jakiegoś tajniaka.Wczoraj podczas treningu łaził jakiś rudzielec z teczką, którego widziałem pierwszy raz w życiu, a raczej ludzi którzy chodzą na treningi się w miare kojarzy. Gość chodził i pytał się ludzi ilu zawodników jest na treningu, jakie czasy robią itd.
Ten?
kiepskie prowo, peace out [pis:out].
Naczelny obrońca Karola Barana.
Ge(L)o pisze:Po prostu zdaje sobie sprawę z tego, że jest taki rzadki, że łatwiej będzie mu o punkty w II lidze.
No, no, Dąbrowski dużo lepszy
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Piocze pisze:Ge(L)o pisze:Po prostu zdaje sobie sprawę z tego, że jest taki rzadki, że łatwiej będzie mu o punkty w II lidze.
No, no, Dąbrowski dużo lepszy
lepszy nie lepszy , ale trzeba objeżdżać swoich zawodników tarnowskich
każdy inny gość by gorzej nie pojechał niż Dąbrowski
Objezdzac kogokolwiek w meczu o utrzymanie?dziwna filizofia
wydawało mi sie ze ten mecz trzeba wygrac stosując wszelkie możliwe sposoby
wydawało mi sie ze ten mecz trzeba wygrac stosując wszelkie możliwe sposoby
Doyle jutro 15 pt ? 
- niespokojny
- Trener
Ta i gasi światło 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Myślę, że jedną "trójkę" ktoś mu urwie, ale 14 to zrobi bez problemu 
18. Ale Korniszon i Puzonek po 4 i walczymy o bonusa 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Mam nadzieję, że dzisiaj Duny zabalują troszkę i jutro Korniszon będzie na sporym kacuchu 
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Malczewski ich wystawił czy ściema na zlecenie?
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/45768 ... w-lublinie
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/45768 ... w-lublinie
Każdemu jego Everest...