#5550 Postautor: Raczej » 21 sierpnia 2014, o 09:54
Miałem coś napisać o stadionie, frekfencji, czynnikach na nią wplywających itd ale to ostatnie zdanie rozwaliło mnie na łopatki i rozbiło to co miałem w głowie do napisania.
Ty człowieku tak na serio? Jeśli tak to tylko współczuć. Żyj dalej w tym swoim wyimaginowanym świecie, który to narysowały Ci różne media. Bo jeśli ten film, odpowiednio wyreżyserowany(piękna prowokacja, w klubowym korytarzu, wycięta z filmu, a następnie pomachanie łapkami i straszonko poza stadionem) przez "dziennikarza" od sensacji ukształtował Ci strach przed nie wiadomo czym to aż się boję jaki masz światopogląd na inne aspekty życia po codziennej dawce Faktów, Wiadomości czy innych takich.
Tak tylko chciałem wtrącić 3grosze nie wdając się w dalszą dyskusję. Chodzę na Motor jakieś 25lat(jeżdżę około 15), od kilku lat zabieram na mecze synka. Ani mi ani jemu nigdy wlos z głowy nie spadł i jak czytam po meczach artykuły i takie posty jak powyższy będąc naocznym świadkiem opisywanych wydarzeń to uśmiech politowania pojawia się na twarzy i zwątpienie. Jeszcze raz dopiszę, że nie wdaję się w dyskusję, chciałem tylko coś nakreślić bo nie lubię jak ktoś świadomie lub nieświadomie szerzy jakąś chorą propagande i stereotypy na niekorzyść klubu. Ja też mógłbym napisać jak to syna nie puszczę na żużel bo nie chcę żeby naoglądał się większej patologii niż pod blokiem. Nie zrobię tego a temat rzeka. EOT, nie odpiszę.