Żużel w TV
Re: Żużel w TV
"Fuck" był tak samo widziany jak słynne setki tysięcy zł przy rozmowach o kontrakcie. Rozmowach, których nie było, bo Oskar przez kilka tygodni nie mógł doprosić się o spotkanie z prezesem lubelskiego klubu. Po każdym telefonie do klubu odpowiedź brzmiała: " zadzwonimy za tydzień, bo dogadujemy kontrakty z seniorami" ... i przez 2 tygodnie była cisza. I tak kilka razy. Zadzwonił prezes GKM-u i zaprosił Oskara na rozmowy. Tam w 10 minut wszystko dogadali i po sprawie. Ale "kibic" tego nie wie i myśli, że to zawodnik się wypiął na klub, bo w Grudziądzu dostał ciężkie miliony.
No i mamy kolejnego Flinta/ Młodego26 tym razem z Grudziądza 
Nie jestem adwokatem ani rodziną Oskara. Denerwuje mnie tylko, że stado debili wyzywa zawodnika (który być może w przyszłym sezonie będzie jeździł w Lublinie, bo tego nie wiemy) bo podpisał kontrakt w innym klubie. Powtórzę - NIE MÓGŁ DOPROSIĆ SIĘ O SPOTKANIE Z PREZESEM i rozmowy o kontrakcie.
Co do Oskara to ja uważam, że jego miejsce jest w Lublinie i nigdzie więcej. Pewne wydarzenia spowodowały, że wylądował w Grudziądzu, ale w następnym roku chciałbym go widzieć u nas. Mam nadzieję, że panowie Zającowie trochę inaczej rozumieją rolę juniora w drużynie od p. Sprawki i w następnym roku te kwestie się zmienią.
Co do wczorajszego zachowania Oskara, to było ono naganne i nie powinno się zdarzyć. Kibice nie muszą znać powodów odejścia do innego klubu, a sam fakt, że odszedł jest czynnikiem zawsze wywołującym niezadowolenie kibiców. Zawodnik musi poradzić sobie z takim obciążeniem i na pewno nie wojować z własnymi kibicami. Ale to młody chłopak i wszystkiego musi się nauczyć. Tak jak ktoś wcześniej wspomniał, życzyłbym sobie, żeby przy najbliższej okazji spróbował w jakikolwiek sposób załagodzić temat i przeprosić kibiców, a za rok niech wraca do Lublina i jeździ dla swojego miasta i swoich kibiców.
Co do wczorajszego zachowania Oskara, to było ono naganne i nie powinno się zdarzyć. Kibice nie muszą znać powodów odejścia do innego klubu, a sam fakt, że odszedł jest czynnikiem zawsze wywołującym niezadowolenie kibiców. Zawodnik musi poradzić sobie z takim obciążeniem i na pewno nie wojować z własnymi kibicami. Ale to młody chłopak i wszystkiego musi się nauczyć. Tak jak ktoś wcześniej wspomniał, życzyłbym sobie, żeby przy najbliższej okazji spróbował w jakikolwiek sposób załagodzić temat i przeprosić kibiców, a za rok niech wraca do Lublina i jeździ dla swojego miasta i swoich kibiców.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Wie ktoś czy jakiś mecz 1 ligi jest jutro na TVP Sport/TVP Regionalnej, a jeśli tak to który? Na stronie TVP jest co innego ale, jak to już wcześniej bywało, może się to nie zgadzać ze stanem rzeczywistym.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
Smirnek_
- Senior
I pewnie będzie skoro na ich stronie jest w programie.
żenada..... szkoda słów
U mnie ani razu się nie zacięło
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Raz zerwało połączenie, a tak poza tym świetnie. Tym razem wszystko chodziło płynnie nawet przy dwóch relacjach naraz 
Wczoraj transmisja ogólnie super, jeden zryw przed 4.biegiem, ale dosłownie na chwilę, a tak hulało aż miło i komentator nawet nie drażniący.
Podejrzewam, że problemy z Rybnika wynikały z jakości. Wczorajsza jakość "Wysoka" była dużo słabsza niż "Niska" w meczu z Rybnikiem, przez co zapewne tamta potrzebowała większej przepustowości...
Podejrzewam, że problemy z Rybnika wynikały z jakości. Wczorajsza jakość "Wysoka" była dużo słabsza niż "Niska" w meczu z Rybnikiem, przez co zapewne tamta potrzebowała większej przepustowości...
Czas na zmiany :]
Jest ktos w stanie powiedziec ile transferu zezrec moze transmisja online z meczu na itvl? Jedyne zrodlo neta jakie mam to telefon orange a mecz by sie obejzec
chcialo...
chcialo...
dzisiejszy mecz nie zezre nic;)
Heheh faktycznie. Niedlugo to nawet po rosie nie beda chcieli jechac... Dzieki za odp
Jak będziesz bezpośrednio w przeglądarce oglądał to sporo. Ja jakiś mecz MŚ oglądałem i ponad 1GB poszło w eter. W aplikacji tej TVP STREAM wiele wiele mniej. Jeden oglądałem i na pewno mniej niż 200MB poszło. Dokładnie nie wiem ile.
Ok 500 MB
tapatalked
tapatalked
Wie ktoś może czy jakaś telewizja internetowa transmituje dzisiejszy mecz Lokomotiv - Stal Rzeszów ? W ITVL chyba nie ma.
https://www.youtube.com/watch?v=UuNFIvD ... KoTYHhNv-O
znalezione na fejsie, ciekawe ilu z nas tam bylo
znalezione na fejsie, ciekawe ilu z nas tam bylo
Mialem sie nie odzywac juz, ale podziekuje za linka
Milo bedzie powspominac, szczegolnie Tych, Ktorych Juz Nie Ma... A ze bylem to chyba oczywiste 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Mam jeszcze program, czasem do niego wracalem przegladajac wyniki, teraz z checia obejrze. Dzieki