MOTOR Lublin - GKM Grudziądz 20.07.2014 r. godz. 19.00
Re: MOTOR Lublin - GKM Grudziądz 07.07.2014 r. godz. 18:30
Światełka i tak chyba trzeba będzie włączyć. Dzisiaj po południu widziałem próbne odpalenia lamp na stadionie.
przeciez za swiatla nie placi klub a mosir wiec w czym problem? pewnie Grudziadz nie chcial tak pozno bo daleko bo pozno itp. W Gnieznie mecz był o 20:30 można? można wiec nie rozumiem dlaczego w Lublinie nie można.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Dlatego,że ludzie z poza miasta też chcą dotrzeć do domu na przykład. Czy telewizja też będzie (jak przełożone to wszystko)
.
Zapowiadają znowu po upalnym weekendy opady i burze,ciekawe czy nas ominie.
Zapowiadają znowu po upalnym weekendy opady i burze,ciekawe czy nas ominie.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
W poniedziałek ma być 35*. Itvl normalnie transmituje to spotkanie.
Ostatnio zmieniony 5 lipca 2014, o 14:26 przez mundzio, łącznie zmieniany 1 raz.
mundzio pisze:W poniedziałek ma być 35*. Itvl normalnie transmituje to spotkanie.
Wysłane z mojego HTC One X+ przy użyciu Tapatalka
Chodziło chyba raczej o tvp
Re: Odp: MOTOR Lublin - GKM Grudziądz 07.07.2014 r. godz. 18
Mad pisze:mundzio pisze:W poniedziałek ma być 35*. Itvl normalnie transmituje to spotkanie.
Wysłane z mojego HTC One X+ przy użyciu Tapatalka
Chodziło chyba raczej o tvp
Wiem, dlatego napisałem że itvl transmituje. Pisali na FB.
TVP nie będzie, tylko ITVL.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
A wiadomo juz czy będzie zz czy DaVe
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Blinki pisze:A wiadomo juz czy będzie zz czy DaVe
Pewnie niedługo się dowiemy. Grudziądz zapewne chciał by aby jechał Wattek! Ja jestem za ZZ. Kangur chyba jeszcze nigdzie po tym upadku nie jeździł i nie ma co kombinować.
Blinki pisze:A wiadomo juz czy będzie zz czy DaVe
Zgadza się, wiadomo
Jedzie Watt
jerry78 pisze:Blinki pisze:A wiadomo juz czy będzie zz czy DaVe
Zgadza się, wiadomo
Jedzie Watt
jeśli nie będzie Z/Z , a na to się zanosi to znaczy że trener tak doświadczony odpowiedzialność za dyspozycję Watta bierze na swoją odpowiedzialność
No a na czyja ma brać? To chyba oczywiste, że odpowiedzialność za wynik bierze na siebie trener. Poza tym skąd wiadomo, że Watt chciałby dostarczyć zwolnienie na kolejne 2 tygodnie? A jak nie to co? Brak Zawodnika lepszy będzie?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Joanna na pewno dobrze zadbala o Watta takze jestem o niego jakos dziwnie spokojny
"wypoczety" Watt to najlepszy Watt
Bedzie dobrze. Wole jakos jednak Kangura niz to z/z czy innego Franka.
$korzen$ pisze:Joanna na pewno dobrze zadbala o Watta takze jestem o niego jakos dziwnie spokojny"wypoczety" Watt to najlepszy Watt
Bedzie dobrze. Wole jakos jednak Kangura niz to z/z czy innego Franka.
Żebyś nie odszczekiwał jeszcze tych słów z Wattem Chrzanowskim i Frankiem!?
że niby taki zawodnik jak Watt przez 3 tygodnie zapomina jak się jeździ, a nieużywany sprzęt niszczeje w garażu?
jak nie będzie kombinacji z torem i tor będzie taki jak na Rybniku to Watt pojedzie swoje.
jak nie będzie kombinacji z torem i tor będzie taki jak na Rybniku to Watt pojedzie swoje.
A co ja niby mam do Chrzanowskiego ?
Sorry, dla mnie trzeba byc mega ryzykantem albo po prostu wariatem, zeby odpuszczac Watta badz z/z na rzecz goscia, ktory ostatni raz na powaznie scigal sie 3 lata temu i odjechal w tym sezonie 1 wyscig w ktorym od 2 okrazenia Watt pilnowal go jak dziecko. Malo tego, jest swiezo po kontuzji a jego forma kondycyjna to dla mnie absolutna zagadka. Byla okazja sprawdzic go w Bydgoszczy, klub odpuscil, widocznie maja powody? Przypominam rowniez, ze GKM w poniedzialek przyjezdza z Okoniem, Ulamkiem, Jeleniem, Kosciuchem i Karpovem.
A co do odszczekiwania, przeprosze Lamparta o ile stuknie z GKM-em 10 lub wiecej w 5 startach
Sorry, dla mnie trzeba byc mega ryzykantem albo po prostu wariatem, zeby odpuszczac Watta badz z/z na rzecz goscia, ktory ostatni raz na powaznie scigal sie 3 lata temu i odjechal w tym sezonie 1 wyscig w ktorym od 2 okrazenia Watt pilnowal go jak dziecko. Malo tego, jest swiezo po kontuzji a jego forma kondycyjna to dla mnie absolutna zagadka. Byla okazja sprawdzic go w Bydgoszczy, klub odpuscil, widocznie maja powody? Przypominam rowniez, ze GKM w poniedzialek przyjezdza z Okoniem, Ulamkiem, Jeleniem, Kosciuchem i Karpovem.
A co do odszczekiwania, przeprosze Lamparta o ile stuknie z GKM-em 10 lub wiecej w 5 startach
meesha pisze:No a na czyja ma brać? To chyba oczywiste, że odpowiedzialność za wynik bierze na siebie trener. Poza tym skąd wiadomo, że Watt chciałby dostarczyć zwolnienie na kolejne 2 tygodnie? A jak nie to co? Brak Zawodnika lepszy będzie?
Ale dlaczego na kolejne dwa tygodnie?
Przecież miał zwolnienie na 14 dni. Może mieć i na 15, 16 czy 17 dni. Dlaczego od razu na 28?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
No miał chyba na 16 więc 3 dni temu mu się skończyło. Nie wiem jak to tam jest w australijskim NFZecie
ale u nas to rozwiązanie, które podajesz by chyba nie przeszło...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
A czy kiedyś tak nie było, że zwolnienie musiało być minimum 14 dniowe, żeby móc zastosować ZZ za zawodnika? Chyba że sporty mi się pomyliły 
Tak, tak, ale jakby przedłużył swoje dotychczasowe 14-dniowe np. o 5 dni to chyba by się liczyło jako 19-dniowe. Pod warunkiem, że byłaby ciągłość. Tak mi się przynajmniej zdaje.
Motor mocnyj!
Wardzał idzie vabank z Wattem! Do tego "być albo nie być" o to jest mecz! 
- MikeMistrz
- Senior
Czemu vabank ? Przecież jedyna alternatywa to Franek, więc to jest po prostu wybranie najkorzystniejszej opcji.
MikeMistrz pisze:Czemu vabank ? Przecież jedyna alternatywa to Franek, więc to jest po prostu wybranie najkorzystniejszej opcji.
MikeMistrz pisze:Czemu vabank ? Przecież jedyna alternatywa to Franek, więc to jest po prostu wybranie najkorzystniejszej opcji.
Najkorzystniejszą to zobaczymy wieczorem.
Nie do końca, bo nie dowiemy się ile pkt. zrobiłby Franków.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Z pewnością zakręciłby się koło dwucyfrówki