truskawa pisze:$korzen$ pisze:Legia-Widzew czy Lech-Slask.

czasami wypada się zastanowić zanim się coś napisze
Truskawa mozesz nieco rozszerzyc swoja mysl? Dopiero wowczas sie do niej nieco zgrabniej odniose. Zaznaczam, Polska liga to dla mnie dno i kupa gowna, ogladam tylko jak nie mam kompletnie co ze soba zrobic albo leze w lozku na kacu

Wiec jezeli chodzi o jakies mordobicia-ustawki czy inne beduinskie zachowania to mowie Ci odrazu - nie wiem kto i z kim, bo to dla mnie Dzungla a ludzi ktorzy biora w tym udzial powinno sie zamykac w zoo. Zamiast Slaska mozesz sobie tam wstawic Podbeskidzie. Chodzi o to, ze od x lat to miasto nie ma nic wspolnego z fajna pilka. Pilkarsko jestesmy dnem dna. W zwiazku z tym uwazam, ze przecietny Lublinianin jednak z wiekszym zainteresowaniem podejdzie do meczu Legia-Slask czy Legia-Podbeskidzie niz do zbieraniny jakichs malolatow ktorych zobaczy pierwszy i zapewne ostatni raz na oczy. Duzo bardziej na wyobraznie mieszkanca Lublina zadziala "Legia Warszawa" niz "Mlodziezowa reprezentacja Polski" a jaka to reprezentacja to swietnie napisal Czarek. Spojrz z drugiej strony, jak myslisz, na ktore spotkanie przyjdzie wiecej kibicow zuzla w Lublinie:
1. Reprezentacja Polski Juniorow vs Reprezentacja Danii juniorow
czy
2. Falubaz Zielona Gora vs Stal Gorzow czy tam inny Apator Torun
??
Odpowiedzcie sobie sami.
Liczylem na jakies fajne show, a wyjdzie wiejska balanga na przeplaconym "kolosie" Tak jak mowilem, do kompletu brakuje tylko Michala Wisniewskiego.