Bydgoszcz mimo bonusa z Gnieznem, będzie chciało odrobić straty punktowe u siebie. Zmobilizują się na pewno na mecz z nami.
Czy do Bydoszczy jedziemy bez Watta? a z Frankowem w składzie?
Kto pojedzie u Nas jako drugi junior? Ponieważ wiadomo że "kula u nogi" Madej nie jest przeciwnikiem dla Woźniaka czy Bietrackiego na Bydgoskim torze.
Polonia Bydgoszcz - KMŻ Lublin 29.06.2014
Re: Polonia Bydgoszcz - KMŻ Lublin 29.06.2014
Moim zdaniem w Bydzi czekaja nas solidne baty, niezaleznie od tego jakim skladem pojedziemy (choc i tak za wielkiego manweru z tym skladem to nie mamy). Bralbym Franka, zeby nie przemeczac naszych pozostalych zawodnikow i klubowej kasy przy ZZ. Z ewentualnym juniorem na goscia to calkiem nie ma sie co spinac, bo w Bydzi i tak z Wozniakiem nikt nie ma szans.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
O bonusa można powalczyć. Może być bardzo potrzebny po wygranej Rybnika w Łodzi.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
A któryś z naszych rajderów w ogóle widział ten tor na oczy na żywo, nie w telewizji ostatnimi czasy? I wie jak tam się złożyć w łuk?
Metalliczny pisze:A któryś z naszych rajderów w ogóle widział ten tor na oczy na żywo, nie w telewizji ostatnimi czasy? I wie jak tam się złożyć w łuk?
Przyjeżdzali do nas inni którzy pierwszy raz startowali u nas i "lali" naszych więc.... Do Grudziądza też jechaliśmy po baty... znowu przegrywamy mecz który się jeszcze nie odbył...
W obliczu wyniku Rybnika musimy zrobić bonusa, bo jak nie, to będzie ciepło
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
-
Smirnek_
- Senior
Metalliczny pisze:A któryś z naszych rajderów w ogóle widział ten tor na oczy na żywo, nie w telewizji ostatnimi czasy? I wie jak tam się złożyć w łuk?
Lampart w zeszłym roku startował tam w ekstralidze. Chociaż i to jest bardzo naciągane, bo odjechał 1 bieg
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Zdobycie bonusa w Bydgoszczy będzie nie mniejszą niespodzianką, niż wygrana w Grudziądzu, taka prawda. Moje zdanie nie różni się od zdania Coopera.
Uważam, że ważniejsze od zdobycia bonusa w Bydgoszczy, będzie pokonanie Orła (najlepiej z bonusem, choć to mało realne).
Uważam, że ważniejsze od zdobycia bonusa w Bydgoszczy, będzie pokonanie Orła (najlepiej z bonusem, choć to mało realne).
Cooper pisze:Moim zdaniem w Bydzi czekaja nas solidne baty, niezaleznie od tego jakim skladem pojedziemy (choc i tak za wielkiego manweru z tym skladem to nie mamy). Bralbym Franka, zeby nie przemeczac naszych pozostalych zawodnikow i klubowej kasy przy ZZ. Z ewentualnym juniorem na goscia to calkiem nie ma sie co spinac, bo w Bydzi i tak z Wozniakiem nikt nie ma szans.
Zgadzam się w pełni. Franka nie zaszkodzi sprawdzić przy okazji. Na dobry wynik ciężko tam liczyć.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Sędzia M. Wojaczek.
komisarz Mich. Wojaczek.
okey
zastanawia mnie ze kolejny mecz Grudziądza i komisarz Galandziuk
troszke to dla mnie dziwne
komisarz Mich. Wojaczek.
okey
zastanawia mnie ze kolejny mecz Grudziądza i komisarz Galandziuk