W tym terminie może uda się ściągnąć kogoś na juniorkę, choć i Grudziądz może przyklepać na ten termin kogoś "ogarniętego", a wtedy klops.
MOTOR Lublin - GKM Grudziądz 20.07.2014 r. godz. 19.00
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Re: MOTOR Lublin - GKM Grudziądz 22.06.2014 r. godz. 14:00
Na Grudziądz trzeba robić przyczepnie, bo to zwiększa nasze szanse na zwycięstwo. Z drugiej strony, jeśli pojedzie Watt, to nie wiem, czy nasi będą taki tor szykować. Davey na prawdziwie przyczepnym może stracić trochę na wartości, a biorąc pod uwagę, że będzie po kontuzji, to tym bardziej. I tu obawiałbym się o decyzję naszych działaczy w kwestii robienia toru pod koło
W tym terminie może uda się ściągnąć kogoś na juniorkę, choć i Grudziądz może przyklepać na ten termin kogoś "ogarniętego", a wtedy klops.
W którymś meczu gościem w Grudziądzu był Patryk Dolny.
- niespokojny
- Trener
Juz teraz trzeba dzwonic i zalatwiac ogarnietego juniora. Potrzeba nam juniora ktory bedzie w stanie nawiazac walke z seniorami gosci.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Oskarowi trochę się nie dziwię - po takiej porcji gwizdów którą dostał na prezentacji i wygranym pierwszym swoim biegu w lidze dał upust emocjom. Mógł sobie odpuścić te gesty do kibiców bo nigdy nie wiadomo gdzie trafi w przyszłości
13 lipca to bez Miśka i Woodwarda.
Jeden ma Złoty kask a drugi długi tor.
Ustalono termin bez konsultacji z zawodnikami.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
To na chłopaka można gwizdać, wyzywać od frajerów, co inne barwy ubiera, a jak pomacha "kibicom", to jest zły? A czy ktoś podszedł i spytał dlaczego nie podpisał kontraktu w Lublinie?
$korzen$ pisze:A i jeszcze jedno, zeby na torze to zjadl Crump, Loram, Gollob czy Ricardsson.... a Frankow? jeden z wielu, ktory probowal byc dobrym zuzlowcem.
Chodziło mi o Mariana Wardzałę.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
13.07 jest finał MŚ o 21, więc zuzel pewnie nie później niz 18. Obstawiam 17.
Harry, chyba jeszcze nie ustalono, tylko zaproponowano?
Harry, chyba jeszcze nie ustalono, tylko zaproponowano?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
harry pisze:13 lipca to bez Miśka i Woodwarda.
No nawet nie żartuj że klub ustala terminy bez konsultacji z zawodnikami? bez jaj, kolejna totalna amatorszczyzna?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
miedziany pisze:Cooper pisze:Bober pozdrowil lubelskich kibiców po 2. swoim biegu, czy mi się przewidzialo?
Podniosl rece i machal dlonmi w dol. Rozpuszczyny szczeniak wiele jeszcze musi sie nauczyc.
Nie chodziło mi o bieg juniorski, tylko o 4., gdzie przyjechal ostatni jadac bez gogli. Po przejechaniu obok sektora (dostal porcje gwizdow), odwrocil sie i coś pokazal (tuz przed wjazdem w drugi luk). Ale dokładnie nie widziałem.
oj była dzisiaj szansa wygrać z Grudziądzem. szkoda, że sędzia tak szybko spanikował i odwołał spotkanie. około 15 już przestawało padać, a nawet wyszło słońce. porządkowi ruszyli by parę razy szczotkami, ciągniki zrobiłyby kilka okrążeń i heja po zwycięstwo. w powtórce podejrzewam, że będzie twardo, gorąco i w plecy.
carpe diem!
- MikeMistrz
- Senior
No bez jaj, mam nadzieję że trener i zawodnicy ogarnęli dzisiaj, że przyczepniejszy tor = zwycięstwo.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
bartosch pisze:szkoda, że sędzia tak szybko spanikował i odwołał spotkanie. około 15 już przestawało padać, a nawet wyszło słońce. porządkowi ruszyli by parę razy szczotkami, ciągniki zrobiłyby kilka okrążeń i heja po zwycięstwo.
Bartosch, to nie lata 90-te niestety. Wtedy zapewne tak by było.
Moze szansa byla a może i nie. Cam i Lampart nie blysneli, mimo lansowanej tu teorii, ze jak będzie pod kolo, to ci dwaj poszaleja.
W ogóle zabawne jest to, że przed meczem wszyscy praktycznie oglaszali kleske, a po 4.biegach przegranych 11:13 wszyscy pisza, że przerwano wygrany mecz. Jednocześnie zakladajac baty w powtorce
Naprawde tak slabo oceniacie naszych zawodników, dajac im szanse na wygrana tylko w przypadku anomalii pogodowych?
Dobrze, ze odwolali, nas nie stac na to, by ryzykowac kolejne kontuzje. Co nie znaczy ze mamy jechac na betonie.
W ogóle zabawne jest to, że przed meczem wszyscy praktycznie oglaszali kleske, a po 4.biegach przegranych 11:13 wszyscy pisza, że przerwano wygrany mecz. Jednocześnie zakladajac baty w powtorce
Dobrze, ze odwolali, nas nie stac na to, by ryzykowac kolejne kontuzje. Co nie znaczy ze mamy jechac na betonie.
Naprawdę jesteście zdania że te zawody mogły się dzisiaj odbyć po takiej zlewie...
Za dużo błota się narobiło i woda nie miała gdzie odpływać, zresztą nawet jak by zaczęli coś robić z tym torem po 15 to i tak co jakiś czas teraz pada.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Ja tylko napisałem, że w latach 90-tych byśmy pojechali
Mimo wszystko uważam, że zdrowie zawodników jest najważniejsze. I skoro oni nie chcieli jechać w takich warunkach, to należy to uszanować.
Myślę, że odpowiednie wnioski co do przygotowania toru na powtórkę Wardzała i spółka wyciągną..
Myślę, że odpowiednie wnioski co do przygotowania toru na powtórkę Wardzała i spółka wyciągną..
Spytałem Okonia czy dałoby radę coś zrobić z tym torem to tylko się uśmiechnął i powiedział, że tor tak nasiąkł że było to niemożliwe. Jakiejś wielkiej zlewy nie było, ale padało dość długo i regularnie i faktycznie tor przyjął sporo wody. Dobrze że mecz przełożony bo jest szansa na widowisko w innym terminie. Lepiej poczekać i zobaczyć fajne zawody niż patrzeć jak zawodnicy walczą z torem.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
mkosz pisze:To na chłopaka można gwizdać, wyzywać od frajerów, co inne barwy ubiera, a jak pomacha "kibicom", to jest zły? A czy ktoś podszedł i spytał dlaczego nie podpisał kontraktu w Lublinie?
Można gwizdać. Można - i należy - robić wszystko co osłabia morale przeciwnika. Co oczywiście nie przeszkadza, by za rok - jeśli Bober jeździłby w Lublinie - oklaskiwać go i dopingować. Parafrazując słowa Henryka Jana Temple: nie ma wiecznych sojuszników, ani wiecznych wrogów; wieczne są tylko interesy klubu i obowiązek ich ochrony. Albo innego klasyka: podpisać pakt nawet z diabłem, by pogonić szatana.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
- tezetomaniak
- Trener
Jeszcze upomnienie na piśmie oraz peswazja ustna aż do nagany włącznie.
Każdy normalny i znający tajniki utrzymania toru wie, że jak ma padać to trzeba zrobić twardo by się tor nie rozleciał. Dzisiaj Paluch to potwierdził, że mecz Gorzowa był zagrożony i z torem nic nie robili. U nas brona, woda i tylko nas szkoda. Grudziądz chciał jechać w poniedziałek, ale Kudri ma ligę w Rosji i nasi się nie zgodzili. Jeśli z 13 lipca to prawda to ja już tu nic nie mogę zrozumieć.
Nie robimy przyczepnie -zle. Robimy przyczepnie -zle. Cale forum trabilo przed meczem, by nie robic betonu, bo to samobójstwo. Taki deszcz przerwalby każdy mecz, niezależnie od sposobu przygotowania toru. Nie ma co przeżywać. Ewentualnie mozna by teraz spróbować jechać, ale chyba nikt nie czekalby ze wznowieniem 2-3 godzin.
Bardzo dobrze, że mecz przełożony. Skoro Misiek mówił, że jest ślisko i niebezpiecznie to ja mu wierzę.
Na powtórkę brona i jedziemy. Ułamek i Kościuch dzisiaj pokazali, że na przyczepnym mają problemy. Dojdzie Davey i powalczymy.
Dobrze będzie.
Na powtórkę brona i jedziemy. Ułamek i Kościuch dzisiaj pokazali, że na przyczepnym mają problemy. Dojdzie Davey i powalczymy.
Dobrze będzie.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Powiedzmy sobie jedno nasi chyba czekają na Watta! Ktoś pisał, że nasi chcą beton! Nie mogę zrozumieć naszej socjotechniki!?
ja bym zrobil wszystko, aby na 13 sciagnac Borowicza. chlopak ewidentnie meczy sie na twardych torach ekstraligowych, w Tarnowie po powrocie Kozy nie ma raczej szans na sklad. To, ze Borowicz potrafi u nas jechac potwierdzil na MDMP. na przyczepnym torze moze byc dobra recepta na pare Bober/Nowak. widok jazdy Madeja to od jakiegos czasu obraz nedzy i rozpaczy, chlopak wychodzi ze startu jakby jechal na rowerze. kluczowa kwestia jest zapewne sprzet, a ze w klubie nie ma kasy na dosprzetowanie Arka, to trzeba zrobic wszystko, aby zaprosic na mecz z GKM konkretnego goscia.
przy 13 lipca na bank w GKM ie pojedzie Dolny!