Treningi
Re: Treningi
Właśnie słychać że jeżdżą.
janek pisze:Właśnie słychać że jeżdżą.
Prawidłowo. Oby ich burza nie dopadła.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
mechanizator
- Junior
Burza dzie od strony piask. Pada gęsty deszcz miejscami nawet grad.
Kilkadziesiąt miejscowości przynajmniej... 
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Czy dzisiaj jest jakiś trening? Cameron napisał na facebooku, że już jedzie do Lublina ze Sztokholmu 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
No chyba jest, bo Wieczorek przecież ma na niego zaproszenie 
Wiadomo o której godzinie?
No i Franek już przebiera nogami z niecierpliwości.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:No i Franek już przebiera nogami z niecierpliwości.
I o to chodzi niech przebiera. Liczy się chęć pokazania. A nóż może się okazać że Franek "Łowca bramek" Znaczy 3pkt
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Franek ambitnie. W pierwszym biegu wygrał z Andrejem, później przysnał na starcie. Silniki ma dobre ale nie wiadomo czy wytrzyma 4 kółka.
Wieczorek raz lepiej raz gorzej od Madeja.
I tyle treningu. Reszta nieobecna.
Wieczorek raz lepiej raz gorzej od Madeja.
I tyle treningu. Reszta nieobecna.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
No w ciezkim momencie Franek wraca na tor. Nie dosc, ze kontuzja to jeszcze cholernie ciezki mecz. Trzymam kciuki, jak się będzie zabieral ze startu to powinien cos dowiezc. Duza odpowiedzialnosc tez na Lamparcie. A ten za daleko miał na trening?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jak to wraca? Czyli nie ma ZZ za Watta?
Przecież to by było samobójstwo, choćby ze względu na bieg 12 i obsadę Franków -Madej.
Przecież to by było samobójstwo, choćby ze względu na bieg 12 i obsadę Franków -Madej.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
harry pisze: Reszta nieobecna.
Ironia słusznie odczuwalna
A temat ZZ w ogole jest?
Bez jaj... serio jechanie z Mariuszem w składzie który objechał jeden ligowy bieg i jeden trening prosto po kontuzji to samobójstwo... a utrzymania jeszcze pewnego to my nie mamy.
Karol Baran Karol!
Ech, jest ale trener ma wątpliwości czy to dobre rozwiązanie.
Można relacje z treningu(jeszcze jestem nad morzem,ale na mecz wracam
),bo jestem bardzo ciekawy postawy naszych zawodników.Z góry dzięki 
losiu pisze:Bez jaj... serio jechanie z Mariuszem w składzie który objechał jeden ligowy bieg i jeden trening prosto po kontuzji to samobójstwo... a utrzymania jeszcze pewnego to my nie mamy.
Trochę się z Tobą nie zgodzę. W przypadku jakiejś kontuzji w trakcie meczu tfu! tfu! tfu! musieli byśmy jechać trzema seniorami i to by było samobójstwo... ZZ mogła by być zastosowana w przypadku "posiadania" jednego sensownego juniora, a my mamy najsłabszych w lidze.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Serio wierzycie, że Franciszek, z całym dla niego szacunkiem, gwarantuje ze dwa punkty choćby w tym meczu? Szczerze wątpie.
No chyba, że mecz odpuszczamy, to ok.
Bardziej wierze w te 8-9 pkt na zz niż choćby 4 Franciszka.
No chyba, że mecz odpuszczamy, to ok.
Bardziej wierze w te 8-9 pkt na zz niż choćby 4 Franciszka.
Da rade ! Pytanie tylko na ile on wyleczył to złamanie i jak sie czuje na motocyklu ?
Bo ambicji i checi udowodnienia swojej przydatnosci ( w obliczu kontuzji D.W. ) mu nie odmawiam !!!
Bo ambicji i checi udowodnienia swojej przydatnosci ( w obliczu kontuzji D.W. ) mu nie odmawiam !!!
Ja wierze. Nawet w wiecej niz 2. Choc będzie miał zdecydowanie trudniej niz w debiucie w tym sezonie. Ale jestem pewien że ambicji mu nie zabraknie. Jesli fizycznie jest w miarę ok, to myślę że na 4:2 z Lampartem są w stanie przyjeżdżać.
Generalnie, na podstawie poprzednich meczów mozna miec nadzieje, ze Cam+Andriej 18-20 pkt, Lampart+Franek 12-16 pkt, Misiek+juniorzy 12-15 pkt. Ale Grudziądz to dla mnie wielka zagadka i trudno przewidzieć jak będzie się u nas prezentowal.
Generalnie, na podstawie poprzednich meczów mozna miec nadzieje, ze Cam+Andriej 18-20 pkt, Lampart+Franek 12-16 pkt, Misiek+juniorzy 12-15 pkt. Ale Grudziądz to dla mnie wielka zagadka i trudno przewidzieć jak będzie się u nas prezentowal.
Ja nie wiem czemu Marian całe życie obawia sie tego ZZ za Jelenia tez swego czasu nie chciał wstawił naszego ruska i przegralismy i to chyba tez z Gkm
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Cooper pisze: Jesli fizycznie jest w miarę ok, to myślę że na 4:2 z Lampartem są w stanie przyjeżdżać.
I tu jest pies pogrzebany. Nic nie wiemy na ten podstawowy temat. W meczu ze Startem Gniezno od trzeciego kółka poszerzał systematycznie tor jazdy. A wtedy był mocny beton.
Wydaje się, że najlepszym rozwiązaniem byłby brak tego meczu na co akurat jest wielka szansa, bo póki co prognozy na niedziele sa fatalne
Zawsze będzie szansa na jakąś poprawę siłowo-wytrzymałościową.