3 miesiace przerwy Piszcza!!!!!!!
-
Gość
Najgorzej jest z kasa, bo jesli jest to niech zrobia do konca sezony ZZ ale to kosztowne, bo jak Peter bedzie jezdzil po 7 biegow to zbankrutujemy !! ale tak sobie pomyslelem ze jesli by tak zatrzymac jeszcze raz Gorzow i Gdansk, natomiast Gorzow u siebie by zatrzymal Gdansk, to wchodzimy z 1 miejsca, i wtedy bedzie kasa bo sponsorow przybedzie jak mrowek
Poprostu trzeba wygrac 4-5 meczy play-off co jest realne tyle ze jak juz pisalem bardzo kosztowne. Jeszcze jedna uwaga do Piszcza, to jest tylko moje zdanie i nie trzeba sie z nim zgadzac: Tomek nie jest światoiwym zawodnikiem wiec po co nabral sobie 4 lig, na co mu to jak ledwo co zdobywa 10 pkt w meczu, taki zawodnik jak on powiniem miec tylko jedna lige a nie nabral sobie 4 lig i w kazdej oprocz polskiej robi po 4 pkt na mecz !!
tz fan pisze:Najgorzej jest z kasa, bo jesli jest to niech zrobia do konca sezony ZZ ale to kosztowne, bo jak Peter bedzie jezdzil po 7 biegow to zbankrutujemy !! ale tak sobie pomyslelem ze jesli by tak zatrzymac jeszcze raz Gorzow i Gdansk, natomiast Gorzow u siebie by zatrzymal Gdansk, to wchodzimy z 1 miejsca, i wtedy bedzie kasa bo sponsorow przybedzie jak mrowekPoprostu trzeba wygrac 4-5 meczy play-off co jest realne tyle ze jak juz pisalem bardzo kosztowne. Jeszcze jedna uwaga do Piszcza, to jest tylko moje zdanie i nie trzeba sie z nim zgadzac: Tomek nie jest światoiwym zawodnikiem wiec po co nabral sobie 4 lig, na co mu to jak ledwo co zdobywa 10 pkt w meczu, taki zawodnik jak on powiniem miec tylko jedna lige a nie nabral sobie 4 lig i w kazdej oprocz polskiej robi po 4 pkt na mecz !!
Tomek jest ambitnym człowiekiem i zawodnikiem, a liga chociażby angielska miała mu posłużyć do zdobywania kolejnych doświadczeń i podnoszenia umiejętności a w tym doskonalenia techniki. Pomysł ze startami w obcych ligach jest jak najbardziej słuszny a że żuzel jest sportem kontaktowym i zdarzają się kontuzje to niestety specyfika speedwaya. Równie dobrze mógł "połamać się" w naszej lidze.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
tz fan pisze:Najgorzej jest z kasa, bo jesli jest to niech zrobia do konca sezony ZZ ale to kosztowne, bo jak Peter bedzie jezdzil po 7 biegow to zbankrutujemy !! ale tak sobie pomyslelem ze jesli by tak zatrzymac jeszcze raz Gorzow i Gdansk, natomiast Gorzow u siebie by zatrzymal Gdansk, to wchodzimy z 1 miejsca, i wtedy bedzie kasa bo sponsorow przybedzie jak mrowekPoprostu trzeba wygrac 4-5 meczy play-off co jest realne tyle ze jak juz pisalem bardzo kosztowne. Jeszcze jedna uwaga do Piszcza, to jest tylko moje zdanie i nie trzeba sie z nim zgadzac: Tomek nie jest światoiwym zawodnikiem wiec po co nabral sobie 4 lig, na co mu to jak ledwo co zdobywa 10 pkt w meczu, taki zawodnik jak on powiniem miec tylko jedna lige a nie nabral sobie 4 lig i w kazdej oprocz polskiej robi po 4 pkt na mecz !!
Glupoty straszne powypisywales...chociazby to ze za Tomka mozna zrobic ZZ...
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Gość
-
KOZIOÅEK
Popieram w 100% ostatnią wypowiedz Ruska odnośnie Tż fana!Jak nie jesteś w temacie to nie zabieraj głosu bo się koleszko ośmieszasz publicznie!
Pozdro dla wszystkich którzy wierzą w awans a w szczególności dla Tomka-wracaj szybko!
Pozdro dla wszystkich którzy wierzą w awans a w szczególności dla Tomka-wracaj szybko!
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2004, o 22:14 przez KOZIOÅEK, łącznie zmieniany 1 raz.
tz fan chyba nie jest kibicem. Po przeanalizowaniu jego postów stwierdzam że nie za bardzo ma pojęcie o co biega w speedwayu, a może on myśli że to forum innej dyscypliny sportu 
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2004, o 16:16 przez GIGI, łącznie zmieniany 1 raz.
Zadnego usuwania postow! Co to za glupi pomysl. To jest forum! Kazdy mozi co chc, byle w miare na temat. To nie jest ksiega pochwal TZ Lublin! Krytyka jka najbardziej wskazana.
A jezeli jacys zuzlowcy czytaja to forum (pewnie Peter najczesciej), to chyba jak na nie wchodza moga sie liczyc z tym, ze nie ma tu tylko glosow zachwytow. Sportowiec zawsze ma wielbicieli i krytykow i jezeli sobie z tym nie radzi, to ma problem.
Ja zycze Tomkowi oczywiscie powrotu do zdrowia, ale to wcale nie musi przeciez oznaczac, czy go lubie czy nie. To inna kategoria i teraz nie ma znaczenia.
A jezeli jacys zuzlowcy czytaja to forum (pewnie Peter najczesciej), to chyba jak na nie wchodza moga sie liczyc z tym, ze nie ma tu tylko glosow zachwytow. Sportowiec zawsze ma wielbicieli i krytykow i jezeli sobie z tym nie radzi, to ma problem.
Ja zycze Tomkowi oczywiscie powrotu do zdrowia, ale to wcale nie musi przeciez oznaczac, czy go lubie czy nie. To inna kategoria i teraz nie ma znaczenia.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Zadnego usuwania postow! Co to za glupi pomysl. To jest forum! Kazdy mozi co chc, byle w miare na temat. To nie jest ksiega pochwal TZ Lublin! Krytyka jka najbardziej wskazana.
Dobrze gada, dać mu wódki
-
Gość
Cooper . weź sie nie ośmieszaj kolego , i nie pier... glupot !!!
Jak Karlsson czyta to forum to ja mam Nobla z fizyki jÄ…drowej , hehehe.
Wszystkie wtoje posty są przecudaczene , jesteś rzezimieszkiem jakich pełno , ale to forum jest dla KIBICÓW a nie pozbawionych skrupułów kubusiów puchatków !
Jak wogóle może powiedzieć prawidziwy kibic że nie lubi kogoś z drużyny ? oczywiście może darzyć kogoś wiekszą sympatia a kogoś mniejszą , ale wygłaszać to publicznie na forum że sie kogoś nie lubi to wstyd , już lepiej zachowaj to dla siebie.
TÅ» WYWALCZY EKSTRALIGE !!!!! PISZCZO WRACA DO ZDROWIA I JEDZIE PO ORBICIE JAK ZA DAWNYCH LAT !!!!!!!!!!
Jak Karlsson czyta to forum to ja mam Nobla z fizyki jÄ…drowej , hehehe.
Wszystkie wtoje posty są przecudaczene , jesteś rzezimieszkiem jakich pełno , ale to forum jest dla KIBICÓW a nie pozbawionych skrupułów kubusiów puchatków !
Jak wogóle może powiedzieć prawidziwy kibic że nie lubi kogoś z drużyny ? oczywiście może darzyć kogoś wiekszą sympatia a kogoś mniejszą , ale wygłaszać to publicznie na forum że sie kogoś nie lubi to wstyd , już lepiej zachowaj to dla siebie.
TÅ» WYWALCZY EKSTRALIGE !!!!! PISZCZO WRACA DO ZDROWIA I JEDZIE PO ORBICIE JAK ZA DAWNYCH LAT !!!!!!!!!!
Właśnie dotarła do mnie dobra informacja z Angli od Menadżera Tomka Piszcza( dzięki Macku niech moc bedzie z toba i Piszczykiem). Złamaniu ulegla tylko kość strzałki (poskladana na blachy) goleń cała. Przerwa nie potrwa za długo max 10 tygodni. Ale jak znamy Tomka to bedzie krótsza!!!
PS Zapomniałem o najważniejszym Tomek pozdrawia kibiców i w sobote wraca do Lublina.!!!!!
PS Zapomniałem o najważniejszym Tomek pozdrawia kibiców i w sobote wraca do Lublina.!!!!!
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2004, o 23:37 przez ggumiss, łącznie zmieniany 3 razy.
10 tygodni to nie za dlugo?To zajebiscie dlugo!!!!Oczywiscie zawsze to lepsze niz 3 miesiace..ale kurde, boje sie ze przez ta kontuzje stracilismy szanse na awans...w Grudziadzu jestemy bez szans, a w play-offach u siebie z Gdanskiem i Gorzowem ciezko bedzie wygrac jezeli Tomek nie bedzie w pelni sil...obym sie mylil - mam nadzieje ze wszystko sie ulozy po naszej mysli! DO BOJU KOZIOLKI!!!
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
KOZIOÅEK
Bardzo się cieszę, że obeszło się bez żadnych komplikacji przy zabiegu Tomka
ale 10 tygodni to i tak bardzo długo a poza tym po tak długiej przerwie w startach spowodowanych kontuzją zawodnicy nie jeżdżą od razu na takim poziomie do którego zdążyli przyzwyczaić kibiców.Najbardziej denerwuje mnie jednak postawa niektórych KIBICÓW naszego klubu-np.Grzesiecka, którzy już zakładają że "(...)w Grudziądzu jesteśmy bez szans" itp.To tylko sport i wszystko jest możliwe!Z TŻ-etem na dobre i na złe 
KOZIOÅEK pisze: .Najbardziej denerwuje mnie jednak postawa niektórych KIBICÓW naszego klubu-np.Grzesiecka, którzy już zakÅ‚adajÄ… że "(...)w GrudziÄ…dzu jesteÅ›my bez szans" itp.To tylko sport i wszystko jest możliwe!Z TÅ»-etem na dobre i na zÅ‚e
Poperam nie mielibyśmy szans gdyby nikt na tor nie wyjechał. A chłopaki wyjadą i bedą walczyć o wygraną. Wierze że im się uda. A co bedzie to sie okarze po meczu.