Nie ma jak profesjonalny klub i ludzie nim zarządzający
Nasi rywale w sezonie 2014
Re: Nasi rywale w sezonie 2014
HAHAHAH Mazur E w Orle !!!! za SF

Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
Panowie Zającowie do roboty. Nie wystarczy sobie zrobić fotkę z niedoszłym europosłem żeby wmówić ludziom że jest dobrze. Mazur u nas na treningu, a w lidze w Łodzi? Chyba jakiś żart. Z resztą klub zamknięty na cztery spusty zazwyczaj, to co tu wymagać.
Ktoś chce się założyć, że Skrzydlewski przyjedzie ze swoją drużyną do Lublina, zrobi sobie tor i zleje nas lepiej niż Gniezno?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Dorzucę piątala do puli 
tapatalked
tapatalked
Fork pisze:O co idzie zakład?
Co proponujesz?
Kto daje trenowac zawodnikowi, ktory nie ma podpisanego kontraktu z klubem ? Jeszcze te chwalenie sie na SF, ze Mazur jest u nas. Wstyd, kompromitacja, ze az smiesznie to wyglada z boku.
Ponoć podpisał tylko jeszcze nie był zgłoszony a Łodź mu dużo więcej zaproponowała.
Ja mówię, że Orzeł 3 sierpnia w Lublinie nie zdobędzie więcej niż 49 punktów.
trening czyni mistrza.
Dobromir pisze:Ponoć podpisał tylko jeszcze nie był zgłoszony a Łodź mu dużo więcej zaproponowała.
Fajny człowiek z pana Skrzydlewskiego. Żartowniś, który znalazł sobie nierozgarniętego kozła ofiarnego i robi mu różne śmieszne numery ku radości gawiedzi. Wpuścił go na dziurawy tor, a ten gamoń dał się na to nabrać, następnie podebrał mu zawodnika, bo niedojda ociągał się z finalizacją sprawy. Ubaw po pachy. Czekamy na kolejne dowcipy.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Jeśli to prawda, to zonk niesamowity
Skrzydlewski żyje tym sportem, reaguje na to, co się dookoła dzieje i stopuje rywali.
A nasi mogą sobie pluć w brodę, że nie dopięli od razu wszystkiego na ostatni guzik.
Łódź wyrasta (szczególnie ze swoim torem) na kandydata do czwórki, oprócz Rzeszowa, Gniezna i Grudziądza. Potem zostaje Polonia, która - pomimo kilku porażek - może się jeszcze do czwórki dobijać, a na końcu Łotysze, Lublin i Rybnik (kolejność na razie nieprzypadkowa).
A nasi mogą sobie pluć w brodę, że nie dopięli od razu wszystkiego na ostatni guzik.
Łódź wyrasta (szczególnie ze swoim torem) na kandydata do czwórki, oprócz Rzeszowa, Gniezna i Grudziądza. Potem zostaje Polonia, która - pomimo kilku porażek - może się jeszcze do czwórki dobijać, a na końcu Łotysze, Lublin i Rybnik (kolejność na razie nieprzypadkowa).
Zbyszek, Andrzej, Dariusz.... co to qrwa ma być. " Kończ Pan wstydu oszczędź" Brawo Skrzydlaty... pokazujesz nam miejsce w szeregu....
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Czarek pisze:Ktoś chce się założyć, że Skrzydlewski przyjedzie ze swoją drużyną do Lublina, zrobi sobie tor i zleje nas lepiej niż Gniezno?
Ja chcę. Wygramy z Łodzią w Lublinie. Wchodzę z tysiakiem (1000 PLN).
Ge(L)o pisze:Czarek pisze:Ktoś chce się założyć, że Skrzydlewski przyjedzie ze swoją drużyną do Lublina, zrobi sobie tor i zleje nas lepiej niż Gniezno?
Ja chcę. Wygramy z Łodzią w Lublinie. Wchodzę z tysiakiem (1000 PLN).
Za ostry jesteś zawodnik dla mnie. Warszawskie zarobki?
Rzeszów-Dauga 69:21
Dawno się z takim wynikiem nie spotkałem .
Dawno się z takim wynikiem nie spotkałem .
Ale Miesiąc nie zarobił tyle co inni
Tylko na nim Długopisy robiły regularnie punkty 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Miesiąc ogólnie w tym sezonie prezentuję się słabo . Tak patrząc na wyniki jakie obecnie osiągają zawodnicy którzy po zeszłym sezonie opuścili nasz klub, to chyba jedynie odejścia Kuciapy można żałować .
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Co do pierwszego zdania, to zdecydowanie protestuję
Miesiąc był kontraktowany w Rzeszowie jako "piąty senior" i z tego zadania wywiązuje się dobrze. Jest najgorszym seniorem, ale na tyle dobrym, żeby Rzeszów nie miał dziury w składzie. Nie zmienia to jednak faktu, że w przyszłym roku będzie szukał sobie klubu.
Z drugim zdaniem w zasadzie się zgadzam. W zasadzie, bo na Lamparta przydałby się straszak w postaci Barana i to bardzo.
Z drugim zdaniem w zasadzie się zgadzam. W zasadzie, bo na Lamparta przydałby się straszak w postaci Barana i to bardzo.
To , że był zakontraktowany na piątego seniora , nie zmienia faktu , że w stosunku do poprzedniego sezonu obniżył loty a o to mi chodziło
.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2014, o 09:08 przez Scibi, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Niby tak, ale łatwiej jest punktować w słabszej ekipie, w której nie jest się jedyną osobą patrzącą na starcie na "buty" 
Smiem watpic.
Wedlug mnie latwiej punktowac w dobrej druzynie. I to z kilku powodow.
Wedlug mnie latwiej punktowac w dobrej druzynie. I to z kilku powodow.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
No to zamieniam się w słuch, bo ciężko mi się zgodzić z tą tezą.
sam chciales:)
- jesli mamy najlepsza druzyne, to inne musza byc slabsze (a ze slabszymi sie pomoc latwiej wygrywa)
- pomoc taktyczna (od rozegrania luku, po podpowiedzi w ustawieniach)
- pomoc techniczna
- ogolnie lepszy partner w sporcie motywuje, gorszy doluje
Cos sklamalem? Pominalem?
- jesli mamy najlepsza druzyne, to inne musza byc slabsze (a ze slabszymi sie pomoc latwiej wygrywa)
- pomoc taktyczna (od rozegrania luku, po podpowiedzi w ustawieniach)
- pomoc techniczna
- ogolnie lepszy partner w sporcie motywuje, gorszy doluje
Cos sklamalem? Pominalem?
Go! ma więcej argumentów bo:
- w lepszej drużynie lepszy partner rozegra ci 1 łuk
- lepszy partner, który jedzie z przodu daje szpryce na rywali, zwalnia ich i zmusza do szukania innych ścieżek
- zazwyczaj w lepszej drużynie płacą lepiej
- lepszy partner może pojechać parą, by ci pomóc
- w lepszej drużynie możesz się uczyć od partnerów
W słabszej drużynie ewentualnie łatwiej punktować tylko dlatego, że:
- jak się dostaje 1-5 w dupę to ma sie 1 punkt z urzędu,
- ma się komfort psychologiczny polegający na tym, że jesteś liderem, inni na ciebie liczą, chwalą i wzorują się, masz gwarancje, ze pojedziesz w nominach i nie wypadniesz ze składu
EDIT: nie ogarnąłem, ze już odpisał
- w lepszej drużynie lepszy partner rozegra ci 1 łuk
- lepszy partner, który jedzie z przodu daje szpryce na rywali, zwalnia ich i zmusza do szukania innych ścieżek
- zazwyczaj w lepszej drużynie płacą lepiej
- lepszy partner może pojechać parą, by ci pomóc
- w lepszej drużynie możesz się uczyć od partnerów
W słabszej drużynie ewentualnie łatwiej punktować tylko dlatego, że:
- jak się dostaje 1-5 w dupę to ma sie 1 punkt z urzędu,
- ma się komfort psychologiczny polegający na tym, że jesteś liderem, inni na ciebie liczą, chwalą i wzorują się, masz gwarancje, ze pojedziesz w nominach i nie wypadniesz ze składu
EDIT: nie ogarnąłem, ze już odpisał
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
truskawa pisze:- ma się komfort psychologiczny polegający na tym, że jesteś liderem, inni na ciebie liczą, chwalą i wzorują się, masz gwarancje, ze pojedziesz w nominach i nie wypadniesz ze składu
No nie powiedziałbym że to taki komfort
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!