Ciekawe ile Misiek dostaje z Inawery za te 10 i wiecej punktow

Bo jechal z Kudriaszovem jak o mistrzostwo swiata. Szkoda, ze nie byl taki twardy na Koscieche czy Andersena

Tez uwazam, ze glupota Miska no ale coz... $$ Panowie. Generalnie to Misiek mnie mocno zawodzi, 1/3 tego co bylo w 2012. Na starcie na prawde przecietnie, Kosciecha w polowie dojazdu do luku byl motocykl przed Robertem. Szczepaniak tez 2 razy nie dal za duzej szansy Miskowi nawet na zalapanie sie na szpryce. Kompletnie czego innego oczekiwalem. Porazka z juniorem tez poraz kolejny. Wez sie Misiek obudz

Bjarne i Szczepaniak wygladali przy tobe jak profesorzy zuzla. Swoja droga ten Szczepaniak to sie robi na prawde drobry rajder, co roku kolejne postepy, swietny na starcie i ponoc zawsze sprzetowo przogotowany na 100%... ja nie wiem czy nie warto juz z nim gadac pod katem liderowania u nas w przyszlym sezone
Duzy plus z kolei dla Lamparta i Woodwarda. Jednak trening to trening, to byl calkowicie inny Woodward. Zwlaszcza na trasie, juz ten sprzet cos jechal i jako tako to wygladalo. Jeszcze jakby ten start podciagnac. Ogromny zas szacun dla Lamparta. Zrobil o jakies 8pkt wiecej niz oczekiwalem
CO natomiast z Wattem? Przemeczenie? Co do tlumaczenia Joanny no to jestem w stanie w to uwierzyc tylko.... znowu tutaj wali totalna lubelska amatorszczyzna. To Zajac, Wasaty, Wardzala... no nikt nie wpadl na to, ze jednak wypadalo by poinforomowac o takim fakcie jakby nie patrzec najlepszego przed tym meczem zawodnika ?

No przeciez to kolejna kompromitacja. Sprawka odszedl, myslalem, ze chociaz takie rzeczy pojda jakosciowo w gore... a tu prosze, nic nowego, nic lepszego

i przez takie idiotyzmy traci sie bonusy i spada sie z ligi.