Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Bardzo ładny mecz w Bydgoszczy, fajnie przygotowany tor do walki
jest duza szansa na wygrana z rzeszowem 
- Łoptymista
- Trener
A jak ciekawie zaczyna sie robic u lidera? Loko odrobilo juz 8 pkt
- Łoptymista
- Trener
Powiedzieli ze nie odpuszczają i.... zaczęły się cuda. 
Fork pisze:W ogóle dziwna polityka TVP. Pokazują już drugi raz nudne zawody na pralce w Łodzi, a tymczasem zapowiada się dobre ściganie w Bydzi. O co kaman?
Ja bym do tego dodał zachwycanie się szanownych redaktorów Darżynkiewicza i Kowalika nad świetnymi zawodami z dużą ilością wyprzedzeń na torze w Łodzi...
A mecz nudny jak flaki z olejem, a jedyne mijanki wynikały z problemami naszych żużloków z torem, którego zresztą przygotowanie było bardzo kiepskie (z dużą ilością dziur)...
Dokładnie. Do tego rozpływanie się i włażenie w dupę wałkarzowi Skrzydlewskiemu. Jakoś o tym że w tamtym sezonie nie spełnił wymogów a mimo to Orzeł startował w lidze jakoś nie wspomnieli. Poza tym zachwycanie się tym cienkim Finem też było słabe 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
,,Sponsorem transmisji jest H.Skrzydlewska"
Nie zauważyliście?
Nie zauważyliście?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jak ktos ma wykupione mecze a nie ogladał spotkania w Bydgoszczy z Rzeszowem to niesamowicie gorąco polecam.
TAKIE MECZE ZDARZAJĄ SIĘ RAZ NA 10 LAT!!!!!
GENIALNE WIDOWISKO.
Przeciwieństwo do tej masakry w Łodzi.
Trener Ślączka ( wywiad pomeczowy) - ja takich chcę, please
TAKIE MECZE ZDARZAJĄ SIĘ RAZ NA 10 LAT!!!!!
GENIALNE WIDOWISKO.
Przeciwieństwo do tej masakry w Łodzi.
Trener Ślączka ( wywiad pomeczowy) - ja takich chcę, please
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Czy ktoś z Was wie czy niedzielny finał Złotego Kasku będzie transmitowany w którejś TV?
Może iTVL się podejmie?, w sumie Tarnów nie daleko.
I przekonamy się czy Miśkowiak jest na poziomie ekstraligowym
Zapowiada się niezła rywalizacja:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/439080/final-zlotego-kasku-dostarczy-wielu-emocji-piotr-szymanski-jestem-przekonany-ze-
Może iTVL się podejmie?, w sumie Tarnów nie daleko.
I przekonamy się czy Miśkowiak jest na poziomie ekstraligowym
Zapowiada się niezła rywalizacja:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/439080/final-zlotego-kasku-dostarczy-wielu-emocji-piotr-szymanski-jestem-przekonany-ze-
Jakas telewizja internetowa będzie to robic bezpośrednio ale nie wiem jaka. My to zarejestrujemy i puścimy jako retransmisję.
Problemem może być tylko pogoda bo lać ma jak z cebra do poniedziałku nie wykluczając potopu.
Problemem może być tylko pogoda bo lać ma jak z cebra do poniedziałku nie wykluczając potopu.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
To co zrobil Holder w biegu barazowym i Nicki z Jensenem w finale to cholernie dobry speedway 
Ogólnie zawody mało ciekawe ale warto było oglądać choćby dla samego finału 
To co Pedersen i Jensen zrobili w finale z Ward'em to jest właśnie taki speedway jaki chce się oglądać.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
I pomkneli radośnie po 7 punktów
Bo dla 5 na pewno by nie atakowali 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Panowie dlaczego nie ma transmisji z Rzeszowa na tvp sport?
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Żal patrzeć na Dawida Stachyrę....dwa sezony temu był jednym z najlepszych zawodników 1 ligi a teraz nie łapie się do składu słabego Rybnika
Widzieliscie co zrobil Kenni Larsen w 13 biegu? POEZJA - ale zawsze lepiej zakontraktowac Lamparta 
Aż żal na niego patrzeć. Zagubiony jak dziecko we mgle. Chyba jemu i Boberowi ten Grudziądz to się czkawką odbija.
No i Ziółkowski odnalazł się w Rzeszowie, jako asystent trenera Ślączki 
Miał odpoczywać od żużla... ale chyba lubelskiego 
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
To jak jestesmy juz przy cyklu "ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie", to odnalazl sie takze Pawel Hlib jako mechanik TJH.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]