Nie ten dzial forum
Motor Lublin - Polonia Bydgoszcz 25 maja 2014 godz. 17:30
Re: Motor Lublin - Polonia Bydgoszcz 25 maja 2014 godz. 17:3
powrot do eligi i stadion przy hetmanskiej? 
Nie ten dzial forum
Nie ten dzial forum
http://m.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140516/ZUZEL0101/140519673
P.o prezesa obiecuje wzmocnienia. Modlmy sie o pozytywne wiesci.
P.o prezesa obiecuje wzmocnienia. Modlmy sie o pozytywne wiesci.
Wzmocnienia, że hej!
A spodziewales sie Smolinskiego? Trzeba zalatac dziure na juniorze choc w kilku procentach.
No i racja juniorka musi byc lepsza jesli chcemy utrzymac 1 ligowy byt a moze tak jeszcze Korneliussen za Woodwarda? 
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Admini zróbcie sondę, kto jest za Korniszonem zamiast Woodwarda 
A. Zając będzie miał podane na tacy, czy kibice chcą takiej zmiany.
A. Zając będzie miał podane na tacy, czy kibice chcą takiej zmiany.
- MikeMistrz
- Senior
Zależy na jakim poziomie ci juniorzy mają być, ale ogólnie to pozytywna wiadomość. Przy normalnych młodzieżowcach wygralibyśmy zapewne pierwsze 3 mecze i nasza pozycja by była diametralnie inna.
Potrzeba ogarniętego juniora który w 3 biegach przywiezie przynajmniej 5-6 pkt.
Co do Woodwarda to ciekawy jestem jakby sobie poradził gdyby tor u nas był przyczepny.
Co do Woodwarda to ciekawy jestem jakby sobie poradził gdyby tor u nas był przyczepny.
MikeMistrz pisze:Zależy na jakim poziomie ci juniorzy mają być, ale ogólnie to pozytywna wiadomość. Przy normalnych młodzieżowcach wygralibyśmy zapewne pierwsze 3 mecze i nasza pozycja by była diametralnie inna.
Święta racja
Korniszon musiałby przyjechać na trening i wywalczyć miejsce. A gdyby Woodward w końcu postanowił potrenować u nas to byłby od niego lepszy. Nie mam wątpliwości. Korinoszn to dobra ksywa, bo w I lidze to jest ogórek.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Hans pisze:A spodziewales sie Smolinskiego? Trzeba zalatac dziure na juniorze choc w kilku procentach.
Smolińskego? Jeszcze w grudniu wszyscy darli łacha z tego zawodnika a dzisiaj stawiamy go na równi z innymi zawodnikami z GP?
KMŻ Lublin chce wzmocnić się w okienku transferowym które zostało otwarte wczoraj. Piorytetem władz klubu jest sprowadzenie dwóch juniorów bardzo możliwe że będzie to junior SPAR Falubaz Zielona Góra Kamil Adamczewski. Na 22 maja zaplanowano walne zebranie zarządu klubu. A już 25 maja do Lublina przyjeżdża Polonia Bydgoszcz.
Sledzio pisze:KMŻ Lublin chce wzmocnić się w okienku transferowym które zostało otwarte wczoraj. Piorytetem władz klubu jest sprowadzenie dwóch juniorów bardzo możliwe że będzie to junior SPAR Falubaz Zielona Góra Kamil Adamczewski. Na 22 maja zaplanowano walne zebranie zarządu klubu. A już 25 maja do Lublina przyjeżdża Polonia Bydgoszcz.
Skąd źródło? Byłoby bardzo ciekawie.
trening czyni mistrza.
Hrabia pisze:Potrzeba ogarniętego juniora który w 3 biegach przywiezie przynajmniej 5-6 pkt.
Właśnie o to chodzi ze Woodward na betonie nie istnieje a na przyczepnym jest bardzo dobrym zawodnikiem jak na I lige takze chętnie bym sprobowal za niego Korniszona jesli byłaby w ogole taka możliwosc.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Już propsy dla nowego prezesa bo Sprawka przez całą karierę nie wpadł na to żeby wzmocnić pozycje juniorskie 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Wiem,że zaraz odezwą się "wszystkowiedzacy"
ale gdy pisałem o zbiórce kasy na juniora pisałem poważnie. Powiem tak żużel jest wspaniałym sportem nie tylko dla mnie ale i pewnie dla was jak i tej licznej publicznosci która przychodzi na mecze. Więc stąd jest moja prośba(apel) do chłopaków z fan klubu aby zorganizować puszkę/i i może sie przejść po stadionie i zebrać datki,oczywiście poprzedzona info od spikera. Powiem szczerze jak mam wydać 10zl za pseldo piwo to wolę dac na ulubioną dyscyplinę i wspomóc ją a nie psioczyc itd. Nie mówię,że każdy ma dac 10 dobre jest i 2 zł x ...kibiców da jakąś kwotę która chociażby pokryła by koszty dojazdu "naszego" juniora. Wiedząc o uczciwości nowej dyrekcji wiem,że ten nasz wkład zaprocentuje i wszyscy będziemy mieli z tego satysfakcje
. Naprawdę nawet ta symboliczną złotówka x...może dużo pomóc. Tylko każdy musi podejść z sercem do tego tematu. Wiem,że będzie pisane ale płacimy bilety etc.a czy na tygodniu nie wydajemy więcej na "nicość". Tyle z mojej strony.
Sledzio pisze:KMŻ Lublin chce wzmocnić się w okienku transferowym które zostało otwarte wczoraj. Piorytetem władz klubu jest sprowadzenie dwóch juniorów bardzo możliwe że będzie to junior SPAR Falubaz Zielona Góra Kamil Adamczewski. Na 22 maja zaplanowano walne zebranie zarządu klubu. A już 25 maja do Lublina przyjeżdża Polonia Bydgoszcz.
Dużo bardziej realny niż Adamczewski wydaje sie Edzio M., rozmowy trwają, oby....
Przecież Adamczewski parę dni temu miał "dzwona" i nie jest w 100% sprawny.
I podstawowa rzecz - jest podstawowym zawodnikiem Falubazu.
Po co wymyślać takie nierealne pierdoły?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Hela pisze:I podstawowa rzecz - jest podstawowym zawodnikiem Falubazu.
No właśnie.
Fork pisze:Sledzio pisze:KMŻ Lublin chce wzmocnić się w okienku transferowym które zostało otwarte wczoraj. Piorytetem władz klubu jest sprowadzenie dwóch juniorów bardzo możliwe że będzie to junior SPAR Falubaz Zielona Góra Kamil Adamczewski. Na 22 maja zaplanowano walne zebranie zarządu klubu. A już 25 maja do LubliLubelskina przyjeżdża Polonia Bydgoszcz.
Skąd źródło? Byłoby bardzo ciekawie.
Na FB Lubelski Sport
Nie sugeruj się FB tam większość postów jest kopiuj wklej z Syfów 
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Spokojnie Deri'kson
Info sprawdzone 
100 % KMO?
Jeśli ktoś śledzi wydarzenia w ekstralidze to wie, że Adamczewski się niedawno potłukł i niby jest sprawny, ale to słowo niby nie pojawia się przez przypadek. Chyba tylko dlatego Falubaz dopuszcza myśl o możliwości jego wypożyczenia (zapewne jako gościa).
Jeśli ktoś śledzi wydarzenia w ekstralidze to wie, że Adamczewski się niedawno potłukł i niby jest sprawny, ale to słowo niby nie pojawia się przez przypadek. Chyba tylko dlatego Falubaz dopuszcza myśl o możliwości jego wypożyczenia (zapewne jako gościa).
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- tezetomaniak
- Trener
Adamczewski jest zawsze potłuczony, więc tym nie należy się przejmowac. Słyszałem pare historii z leszczyńskich treningów i ogólnie gość jest ciężkim przypadkiem