Oby właściwa decyzja zapadła dziś wieczorem.
Chyba, że tor jest namase ubity, a drenaż sprawny to jest jakaś nadzieja. Ale to raczej nie u nas
Teraz też przyjdzie się lublinianom mierzyć z ekipą, która jeszcze w ubiegłym sezonie jeździła w elicie polskiego spydweya.
mechanizator pisze:A może jednak lepiej dla nas aby zawody odbyły się w innym terminie. Ze względów sportowych możliwość treningów możliwość przygotowania toru takiego samego na trening i mecz. Ze względu na frekwencje bo jutro to max 3 tys będzie. Ja bym był za przełożeniem tylko żeby decyzja zapadła odpowiednio wcześnie najlepiej jeszcze dziś żeby zawodników nie ściągać.
mechanizator pisze:A może jednak lepiej dla nas aby zawody odbyły się w innym terminie. Ze względów sportowych możliwość treningów możliwość przygotowania toru takiego samego na trening i mecz. Ze względu na frekwencje bo jutro to max 3 tys będzie. Ja bym był za przełożeniem tylko żeby decyzja zapadła odpowiednio wcześnie najlepiej jeszcze dziś żeby zawodników nie ściągać.
meesha pisze:Mam nadzieję, że jest możliwe wcześniejsze odwołanie zawodów niż dopiero gdy na stadionie znajdzie się sędzia. Szkoda ciągnąć zawodników, kibiców (szczególnie gości), a i mi się nie chce kompa tragać tylko po to, żeby napisać jedno zdanie "Zawody odwołane z powodu złego stanu toru wynikającego z panujących warunków atmosferycznych" czy coś w ten deseń...
Oby właściwa decyzja zapadła dziś wieczorem.
meesha pisze:red. Pawłat też w formieTeraz też przyjdzie się lublinianom mierzyć z ekipą, która jeszcze w ubiegłym sezonie jeździła w elicie polskiego spydweya.
Masi pisze:Komisarz mówi: jedziemy.