Motor Lublin - Stal Rzeszów, 21.04.2014, godz. 15:30
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Motor Lublin - Stal Rzeszów, 21.04.2014, godz. 15:30
Po remisie na Łotwie czas na pierwszy mecz na torze w Lublinie. 
- niespokojny
- Trener
Re: Motor Lublin - Stal Rzeszów, 21.04.2014, godz. 15:30
Bez juniora lepszego niż ten Matura to niestety kaplica.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
mechanizator
- Junior
Zatrudnie osoby (najlepiej studenci, ewentualnie rencisci z grupa inwalidzką) do sprzedaży słonecznika podczas zawodów
wiecej info PW 
Mnie najbardziej niepokoi fakt że dla zawodników z Rzeszy nasz tor nie będzie żadną tajemnicą. Z drugiej strony ta dzisiejsza kolejka pokazała że niczego nie można być pewnym. Mam nadzieję na dwa porządne treningi, w tym jeden w pełnym składzie.
W dodatku Stal pewnie weźmie Nichollsa, który doskonale czuje się u nas na torze.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Faworyt jest jeden, wynik właściwie wszyscy w kościach czują
Co nie znaczy, że nie można powalczyć, a nawet - przy sprzyjających okolicznościach - odebrać Stali punkt lub punkty.
To, że tor nie będzie tajemnicą dla Rzeszowa jest dla nich plusem, ale spokojnie. Wiemy, że będzie beton, wiemy też, że przynajmniej przez pół meczu ciężko będzie na tym torze wyprzedzać. I to jest ta nasza szansa. Nie ma już w składzie Karola i Pawła, którzy patrzyli na starcie na "buty". Miśkowiak, Woodward, czy Watt potrafią wyjść ze startu, Kudriaszow wydaje się zawodnikiem na "innym pułapie", niż w ubiegłym roku. Jakaś szansa jest;)
To, że tor nie będzie tajemnicą dla Rzeszowa jest dla nich plusem, ale spokojnie. Wiemy, że będzie beton, wiemy też, że przynajmniej przez pół meczu ciężko będzie na tym torze wyprzedzać. I to jest ta nasza szansa. Nie ma już w składzie Karola i Pawła, którzy patrzyli na starcie na "buty". Miśkowiak, Woodward, czy Watt potrafią wyjść ze startu, Kudriaszow wydaje się zawodnikiem na "innym pułapie", niż w ubiegłym roku. Jakaś szansa jest;)
Matura to bzdura. Dawać tego Dąbrowskiego na Stal 
Nie ma co rozpamiętywać tego co było w Daugavpils bo większość z nas brałaby ten wynik w ciemno. Watt i Kudriaszow są w wysokiej formie. Można się spodziewać że Misiek przywiezie coś w okolicach 13 punktów. W tym momencie wszystko więc zależy od Kamierona i Lampcia, obaj zawsze dobrze czuli się u nas na torze. Ja jestem dobrej myśli
Nie ma co rozpamiętywać tego co było w Daugavpils bo większość z nas brałaby ten wynik w ciemno. Watt i Kudriaszow są w wysokiej formie. Można się spodziewać że Misiek przywiezie coś w okolicach 13 punktów. W tym momencie wszystko więc zależy od Kamierona i Lampcia, obaj zawsze dobrze czuli się u nas na torze. Ja jestem dobrej myśli
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
nie ma co sie napalac na wygrana bo jozki sklad na papierze maja mocniejszy...
ale licze na podjecie walki i jezeli juz przegrana to minimalna
ale licze na podjecie walki i jezeli juz przegrana to minimalna
never ride faster than your angel can fly
Lać Rzeszów i tyle, skoro Gdańsk pogonił Toruń to dlaczego my nie możemy. Trzeba wierzyć w siebie i zapie.....lać i wtedy inni będą nas się bali i co niektórym napinaczom utarlibyśmy nosa a co