Żużel w TV
Re: Żużel w TV
I to w takim momencie, przy taktycznej za Lamparta (Misiek?) jeśli dobrze usłyszałem...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
U mnie to samo było. .....teraz nie działa już nic.
padło całkiem chyba?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Tradycyjnie itvl na żywo padło ehhh.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
MikeMistrz pisze:Czy tylko mi nagle zamiast transmisji z Daugavpils wyskoczyła transmisja z Grudziądza? -.-
u mnie właśnie się włączyła transmisja od początku meczu
Kolejny przypał jak z Bydgoszczą.
- MikeMistrz
- Senior
Hahaha odświeżałem okno i teraz mi wyskoczyło - "Wykup dostęp". 
Po kilkukrotnym odswiezeniu wyskoczylo mi ze transmisja płatna i mam wykupic dostep.
wykup dostęp....
u mnie też "wykup dostęp", a transmisja z Grudziądza działa ładnie 
Po tylu latach prowadzenia relacji przez ITVL uwierzyłem zapewnieniom że już wszystko będzie cacy. A tu taki kibel!
pooglądajcie Barana, za darmo i nic nie tnie http://live.malopolskatv.pl/
pooglądajcie Barana, za darmo i nic nie tnie http://live.malopolskatv.pl/
Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2014, o 16:05 przez GIGI, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurwa też wykup dostęp
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Teraz każe dostęp wykupić... Długo przymykałem na to oko, ale itvl jest mega padaką, przy prawie każdej transmisji jest jakaś wpadka, grafiki wyglądają jak sprzed lat, biały kask od 2 lat jest inny niż pozostałe 3, a jakość obrazu przypomina tę z relacji z Korei Północnej. Naprawdę przez 2 (czy 3?) sezony był czas się ogarnąć, szczególnie pobierając za to kasę.
ma ktoś numer tel do itvl ?
U mnie też wisi,dobrze ze nic za to nie zapłaciłem a dostęp wygrałem na 30 dni 
u mnie juz dziala
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
u mnie tez wykup, kpina,
teraz lepiej
"błąd parametrów strumienia lub transmisja live zakończyła się"
teraz lepiej
"błąd parametrów strumienia lub transmisja live zakończyła się"
Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2014, o 16:10 przez Kalix, łącznie zmieniany 2 razy.
No cóż ja piszę o przedłużenie aktywacji z racji nie dotrzymania umowy o koljeny mecz wyjazdowy po końcu trwania abonamentu ....
Ps. straszna siara i dziadostwo .... i oni chcieli całą ligę robić .... mam nadzieje że nigdy takiej umowy nie dostaną ...
Ps. straszna siara i dziadostwo .... i oni chcieli całą ligę robić .... mam nadzieje że nigdy takiej umowy nie dostaną ...
zamiast 500 + program Beryl +
Czy ktos moze mi dac prosty link do dzisiejszej transmisji? Widze tylko REtransmisje LIVE
Czas przełaczyc sie na Sportowe Fakty, w 9 biegu 3:3 
U mnie już działa.