Kurna 10zł w błoto wyrzucone
Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Czy u Was także obraz z transmisji działa skokowo?
Jakby co tu http://www.radiopik.pl/online.php transmisja w radiu . U mnie hula. 
Dla tych co jeszcze się nie kapnęli. Jak ktoś dzisiaj wykupi transmisje w promocji to za 10zł ma cztery kolejki do obejrzenia w tej kwocie: jutrzejszą, 21.04, 04.05 i 11.05. Wychodzi po 2,50 za kolejke czy mecz.
Promocja tylko jeszcze dzisiaj.
Tym razem transmisje robimy sami po katastrofalnych przygodach z podwykonawcą bydgoskim, więc nie powinno być problemów. Przypominam, że w ramach rekompensaty wszyscy, którzy wykupili mecz z Bydgoszczy w ramach przeprosin mają przesunięty termin abonamentu o tydzień.
Dla tych co jutro będą wykupywać, przypominam, że niektóre banki zmieniły zasady przelewów niedzielnych. Sprawdźcie swoje banki na wszelki wypadek.
Tym razem transmisje robimy sami po katastrofalnych przygodach z podwykonawcą bydgoskim, więc nie powinno być problemów. Przypominam, że w ramach rekompensaty wszyscy, którzy wykupili mecz z Bydgoszczy w ramach przeprosin mają przesunięty termin abonamentu o tydzień.
Dla tych co jutro będą wykupywać, przypominam, że niektóre banki zmieniły zasady przelewów niedzielnych. Sprawdźcie swoje banki na wszelki wypadek.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- niespokojny
- Trener
A jakie później stawki będą?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
http://www.itvlspeedway.pl/news/promocj ... -do-sobotyPromocyjna cena będzie obowiązywać do 12. kwietnia. Po tym terminie kwota za dostęp do iTVL Speedway na 30 dni będzie wynosić 14,99 zł. Zachęcamy wszystkich do skorzystania z promocji, a także do wykupu dłuższych pakietów, dzięki którym będą Państwo mogli cieszyć się rozgrywkami Nice Polskiej Ligi Żużlowej przez 3 miesiące lub pół roku!
- niespokojny
- Trener
Dzięki, to może jeszcze ktoś odpowie na takie pytanko
. Czy jak mam wykupiony teraz abonament, do końca którego zostało 2 tygodnie i wykupię teraz kolejny miesięczny to te pakiety się kumulują? Czy przepada mi te dwa tygodnie i liczony jest kolejny miesiąc od teraz?
Nie wiem na 100% ale raczej system tego nie skumuluje.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
I wygrała jakaś telewizja do pokazywania meczy 1 ligi ? 
TVP Sport. Jutro do kotleta transmisja z Rybnika. Szkoda, że nie o 10 rano...
http://sport.tvp.pl/647102/do-obejrzenia-w-sporttvppl
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
W/g innych źródeł ( to&owo) nie musisz oglądać przy obiedzie.
Transmisja w TVP SPORT HD o 17:30 powtórka o 23:25 .
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
meesha pisze:TVP Sport. Jutro do kotleta transmisja z Rybnika. Szkoda, że nie o 10 rano...
Nie prowokuj. Z tego co wiem, wstępne ustalenia na czas mistrzostw Świata w Brazylii to godz 12.
mowisz o MŚ w pilce noznej w Brazylii?
mecze sa o 18 i 21 pl czasu
METHANOL ADVENTURE TEAM
harry pisze:Dla tych co jeszcze się nie kapnęli. Jak ktoś dzisiaj wykupi transmisje w promocji to za 10zł ma cztery kolejki do obejrzenia w tej kwocie: jutrzejszą, 21.04, 04.05 i 11.05. Wychodzi po 2,50 za kolejke czy mecz.
14,99z; jest chce za 10zl
- niespokojny
- Trener
InDorka pisze:W/g innych źródeł ( to&owo) nie musisz oglądać przy obiedzie.
To zmień źródło bo sobie nie pooglądasz
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/wydarzenie/25158
grzesieck pisze:mowisz o MŚ w pilce noznej w Brazylii?
No właśnie tak. Teraz transmisja z I ligi jest o 14, bo eliga zaczyna transmisje o 16 i później o 18,30 czy coś podobnego. To jak wejdzie Brazylia i mecze o 18 to i eliga pewnie bedzie zaczynać ze dwie godziny wcześniej a co za tym idzie i transmisja I ligi powinna być wcześniej. Ale czy tak będzie?
niespokojny pisze:InDorka pisze:W/g innych źródeł ( to&owo) nie musisz oglądać przy obiedzie.
To zmień źródło bo sobie nie pooglądasz. Ja wierze SF, z godzinami relacji raczej się nie mylą
![]()
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/wydarzenie/25158
Dzisiejszy mecz jest na żywo w TVP Regionalnej o 13:45, a powtórka w TVP Sport o 17:30. Następne mecze mają być o 13:45 w TVP Regionalnej i TVP Sport, bez powtórek po południu.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Czy orientuje się ktoś czy można w Lublinie w jakimś barze obejrzeć nasz mecz?
Chciałem obejrzeć spokojnie w domu ale coś mi sport.itvl.pl szwankuje. Nie mogę wykupić transmisji bo cały czas wyskakuje mi okno żebym podał maila do aktywacji nowego hasła... Założyłem nowe konto i to samo. U Was działa normalnie?
Chciałem obejrzeć spokojnie w domu ale coś mi sport.itvl.pl szwankuje. Nie mogę wykupić transmisji bo cały czas wyskakuje mi okno żebym podał maila do aktywacji nowego hasła... Założyłem nowe konto i to samo. U Was działa normalnie?
Wejdz na itvlspeedway.pl i tam wykup i ogladaj.
Dziękuję za podpowiedź 
jakoś umknęło mi, że jest oddzielny serwis stworzony dla żużla. Tutaj wszystko śmiga, transmisja wykupiona
jakoś umknęło mi, że jest oddzielny serwis stworzony dla żużla. Tutaj wszystko śmiga, transmisja wykupiona
Czyli jak ktoś nie ma TVP regionalna to nie obejrzy na żywo??
trening czyni mistrza.
Bez sensu
Cyfrowy polsat kanał 196.
- MikeMistrz
- Senior
Czy tylko mi nagle zamiast transmisji z Daugavpils wyskoczyła transmisja z Grudziądza? -.-
Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2014, o 15:58 przez MikeMistrz, łącznie zmieniany 1 raz.