Treningi
Re: Treningi
No wielkie mi zadłużenie, jakieś 3 koła na mieszkańca. A założę się, że połowa tego forum na nabrane kredytów na 100 razy tyle 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:No wielkie mi zadłużenie, jakieś 3 koła na mieszkańca. A założę się, że połowa tego forum na nabrane kredytów na 100 razy tyle
Ludzie sami wzięli i sami spłacają. Miasto samo wzięło, ludzie spłacają. Widzisz różnicę?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- stefanzdzialek
- Senior
Czarek pisze:meesha pisze:No wielkie mi zadłużenie, jakieś 3 koła na mieszkańca. A założę się, że połowa tego forum na nabrane kredytów na 100 razy tyle
Ludzie sami wzięli i sami spłacają. Miasto samo wzięło, ludzie spłacają. Widzisz różnicę?
Przecież na prywatne samochody czy torebki ze skóry węża nie biorą (chyba), a jak jeden z drugim chce wozić dupę nowym Neoplanem za 2,80 zł albo chce w listopadzie oglądać popisy piłkarzyków Motoru z Sokołem Sieniawa na podgrzewanej murawie i pod dachem no to niestety trzeba miasto zadłużać.
P.S. A co do prezesa, to chciałbym , żeby postąpił tak:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/42902 ... zestochowa
i znalazł pracę tu:
www.skansen.lublin.pl
www.skansen.lublin.pl
Czarek pisze:Ludzie sami wzięli i sami spłacają. Miasto samo wzięło, ludzie spłacają. Widzisz różnicę?
Wzięli przedstawiciele wybrani przez tych ludzi, więc albo wzięło miasto i miasto spłaca, albo wzięli ludzie i ludzie spłacają.
- Egon
- Zawodowiec
stefanzdzialek pisze:Egon pisze:Gelo pisze:Amatorski klub. Ktoś zostawił rozgrzebane kartoflisko i nie przewidział że na początku kwietnia mogą padać przelotne deszcze. Wystarczyło 15 minut deszczyku i traktor mógł sobie jedynie powalcować plastelinkę. Ech. Ręce opadają.
Gelu nie do końca jest tak jak piszesz. Okazało się że od początku roku nic nie robiono z torem bo jedyny ciągnik nie nadawał się już całkowicie do jazdy. Dzisiaj dotarł dopiero nowy i walczy z torem.
W zasadzie po pół godziny tor nadawał się do jazdy i przypomina ten przyczepny na którym jeździliśmy dwa sezony temu. Jeśli uważasz że to idealne warunki na pierwszy trening to gratuluję.
Marian powiedział oficjalnie że jeździmy cały sezon na betonie i dzisiejsze jazdy byłyby bez sensu. Jeden trening w tą czy w tą już tu nic nie zmieni.
Zresztą i tak jeździć będą tylko Mati, Madej, Franków, Andriej, Lampart. Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam
Jutro zaczynamy o 15 w sobotę o 13. Na żaden sparing nie ma szans, wszyscy jadą w niedzielę a jedyne wolne Krosno chce wyłącznie sparować u siebie
Gówno prawda, amatorszczyzna pełną gębą, rok temu pierwszy trening odwołany bo nikt z klubu nie zorientował się że w ttym samym dniu MOSiR będzie wymieniał krawężniki (rychło w czas), a w tym roku nie deszczyk tylko tradycyjne dziadostwo organizacyjne odwołało trening, tor był już równo zbronowany we wtorek w południe:
http://imageshack.com/a/img42/3757/2csc.jpg
tylko w pierwszoligowym klubie z nad Bystrzycy OSIEM!!! dni przed startem ligi nie ma polewaczki, ciągnik który katują tez nie ich zresztą, i dlatego to kartoflisko było od wtorku do dziś popołudnia, bo nie było czym ubić toru.
Dopiero DARCZYŃCA się zlitował i udostępnił wyremontowaną polewaczkę.
P.S. Swoją drogą przeliczając koszt transportu 20 T złomu z Leszna do Lublina + koszt samego złomu na ilość pokonanych przy Al. Zygmutowskich przez ten złom okrążeń, to: "mają rozmach skur....y"
Konkretnie co jest gówno prawdą? To garść informacji od trenera po prostu ale widzę, że strasznie Cię w oczy kole. Napisałem to bo przyjdzie jeden z drugim na stadion zobaczy, że nic się nie dzieje i jadą po wszystkich jak po burej suce nie mając o niczym pojęcia
Lepiej przestańcie dzieciom bajki w domu opowiadać bo podchodzi do mnie wczoraj małolat i pyta "czy wiem że mamy sztamę ze Startem Gniezno tak jak Motor ma sztamę ze Śląskiem..." ...
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
To dzisiaj odbędzie się trening ? Kto oczekiwany z zawodników ?
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
- Egon
- Zawodowiec
Trening o 15. Będą Andriej, Lampart, Łukaszewski, Madej, Franków...
A o 18 ktoś bedzie?
tapatalked
tapatalked
A Franek po co ? Do Pily nie ma blizej ?
chce powalczyc o sklad 
- Egon
- Zawodowiec
Wątpięmundzio pisze:A o 18 ktoś bedzie?
tapatalked
Miśka nie będzie na 98,7losiu pisze:A Misiek jakiś protest czy co? Bez złośliwości pytam.
Z Pecynąpoli pisze:chce powalczyc o sklad
- marcin_lub
- Junior
Misiek jest w parkingu. ITVL wywiad z nim robiła jakąś godzinę temu tj. ok 14:30
Ktoś jeździ.
- Łoptymista
- Trener
Jest Misiek i inni
Rozumiem ze nikogo na treningu nie było? Bo po co by coś pisać skoro się odbył,ale gdyby dziś znów go nie było to na bank
cała strona postów by przybyła
cała strona postów by przybyła
- stefanzdzialek
- Senior
Opisać ci mijanki Frana z Matim, czy płynność jazdy amatorów?
Opiszę tylko pierwszą serię spod taśmy, bo to widziałem. Jeździli dwójkami po 3 razy. Misiek z Lampciem a Kudriaszow z Łukaszewskim. W pierwszej dwójce wynik 1:2, w drugiej 3:0. Madej jeździł sam - średnio, Franek - chyba zero sprzętu. Generalnie chodziło pole spod płotu na starcie i tu szacun dla Andrieja, że dwa razy przytrzymał Matiego jadącego po jego prawej ręce. Dawid wygrał z Miśkiem dwa razy jak jechał z zewnętrznego. Generalnie obaj bardzo przyzwoicie.
- rafal13056
Dzisiaj trening o ktorej jest ???
- Łoptymista
- Trener
Chyba o 13. Ale głowy nie dam sobie uciąć.
Gelo pisze:Opiszę tylko pierwszą serię spod taśmy, bo to widziałem. Jeździli dwójkami po 3 razy. Misiek z Lampciem a Kudriaszow z Łukaszewskim. W pierwszej dwójce wynik 1:2, w drugiej 3:0. Madej jeździł sam - średnio, Franek - chyba zero sprzętu. Generalnie chodziło pole spod płotu na starcie i tu szacun dla Andrieja, że dwa razy przytrzymał Matiego jadącego po jego prawej ręce. Dawid wygrał z Miśkiem dwa razy jak jechał z zewnętrznego. Generalnie obaj bardzo przyzwoicie.
ja dotarłem chyba już na drugą serię, bo jeździli po trzech. Misiek, Lampart i Kudriaszow. Dwa razy wygrał Misiek, raz Lampart, Kudriaszow cały czas był trzeci , ale jechał blisko i nie odstawał.
Druga trójka to Łukaszewski, Franków i Madej. I tutaj dojeżdżali cały czas w takiej kolejności jak napisałem. Raz chyba tylko wygrał Franków. Potem wyjechał jeszcze Misiek z Kudriaszowem i raz wygrał Andrej, 2 razy Misiek. Podsumowując Misiek i Lampart na podobnym poziomie. Kudriaszow ciut gorzej - ale jakby popracował jeszcze trochę nad startami to myślę że będzie dobrze. Co do Łukaszewskiego to trudno powiedzieć bo nie jechał na tle najlepszych, tak samo Franek. Madej najsłabiej ze wszystkich.
Jestem w glebokim szoku, ze nie ma tutaj jeszcze analizy wystepu Frankowa napisanej przez Coopera 
A gdzie junior nasz Besko.
trenowal dzis u nas 
a jak tam dzisiejszy trening, kto był i jak się ścigali? widziałem, że Lampart jedzie dzisiaj jako gość Krakowa w Rybniku (i na razie idzie mu nieźle).