Żużel w TV
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Żużel w TV
Skoro poli zapodał powtórkę Czarnego Charakteru z Hansem Nielsenem w nsport to ja jedynie uzupełniłem o dzisiejszą premierę kolejnego odcinka, ja też nie mam nsport ale mam Canal Plus Sport na którym są powtórki tych odcinków, wystarczy sobie namierzyć w necie kiedy będą emitowane a C+ ma już znacznie więcej osób niż nsport.
A są tacy co nie mają nawet "tefałpe", a co mówić o "en" czy "ce" :p
Jakby ktoś gdzieś w necie wynalazł ten odcinek z naszym dzisiejszym Jubilatem, to proszę aby się podzielił
Jakby ktoś gdzieś w necie wynalazł ten odcinek z naszym dzisiejszym Jubilatem, to proszę aby się podzielił
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Misza program jest juz na Jutiub.
Dzięki
Fajny materiał, tylko jak słyszę o tych "Gordonach", znaczy się silnikach, to aż mnie zęby bolą 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Złoty pisze:Nie każdy ma nsport Koperku
http://weeb.tv/online/nsport_bybot
Nie tralifem jeszcze nigdy na limit tego programu zawsze widze go za free do ogladania
Lige miszczów tez ogladalem bez lipy ;p
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Pycha! super materiał, bardzo przyjemnie się oglądało. Perez dzięki za linka.
-
tmaciuszczak
Ktoś zamierza wykupić?
Od 1. stycznia 2014 roku, portal iTVL zmienia zasady funkcjonowania. Od tej pory, materiały filmowe będą w całości płatne. Miesięczny dostęp do iTVL to koszt 9 złotych 99 groszy. W tej cenie zawarte są również transmisje i retransmisje wydarzeń sportowych. Nie trzeba będzie już uiszczać opłat za każde pojedyncze spotkanie. Teraz, przy miesięcznym wykupie kibice będą mogli cieszyć się wszystkimi meczami jakie są dostępne w bazie itvl.pl. Dla żużlowych sympatyków to okazja do przypomnienia sobie 40 pierwszoligowych konfrontacji z sezonu 2013, a także spotkań z lat 2010-2012. To prawdziwa uczta dla wszystkich fanów "czarnego sportu" za jedyne 33 grosze dziennie.
Od 1. stycznia 2014 roku, portal iTVL zmienia zasady funkcjonowania. Od tej pory, materiały filmowe będą w całości płatne. Miesięczny dostęp do iTVL to koszt 9 złotych 99 groszy. W tej cenie zawarte są również transmisje i retransmisje wydarzeń sportowych. Nie trzeba będzie już uiszczać opłat za każde pojedyncze spotkanie. Teraz, przy miesięcznym wykupie kibice będą mogli cieszyć się wszystkimi meczami jakie są dostępne w bazie itvl.pl. Dla żużlowych sympatyków to okazja do przypomnienia sobie 40 pierwszoligowych konfrontacji z sezonu 2013, a także spotkań z lat 2010-2012. To prawdziwa uczta dla wszystkich fanów "czarnego sportu" za jedyne 33 grosze dziennie.
Pomysł bardzo dobry. Irracjonalne było to aby płacić taką samą kasę za transmisje i retransmisje. Tą inicjatywę w wykonaniu ITVL popieram.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
A jakie transmisje zuzlowe planuje ITVL w 2014?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Dobre pytanie Cooper. Coś zbyt to wspanialomyslne. Do tej pory placilem 10ZŁ za 1 mecz a teraz w tych pieniądzach będę miał 4 i to licząc tylko żużel + wszystkie materiały offline przez miesiąc? No dobra 
Ciekawe tylko czy jakies transmisje zuzlowe wogole w nowym sezonie beda?
Panowie, nie rozpędzajcie się tak. Póki co żadnych transmisji w ITVL w tym roku nie przewiduje się. Jak się sytuacja rozstrzygnie z I ligą to wtedy sie dowiemy czy zostanie te 9,99 abonamentu za miesiąc czy dojdzie pakiet premium na transmisje z żużla :p
Toz napisalem, ze to zbyt piekne chyba 
Ale w sumie jesli "transmisja" znaczy "na żywo", to jak to pojmować?:
PS. Ale w dobie podwyzek, nie łudzę się...
Pewnie I liga jednak trafi gdzies do tradycyjnej TV, a z ITVL wypadnie
Ale w sumie jesli "transmisja" znaczy "na żywo", to jak to pojmować?:
Kod: Zaznacz cały
W tej cenie zawarte są również transmisje i retransmisje wydarzeń sportowych.PS. Ale w dobie podwyzek, nie łudzę się...
Pewnie I liga jednak trafi gdzies do tradycyjnej TV, a z ITVL wypadnie
Chodzi pewnie o te, które odbywają się obecnie. Nie wiem - kolarstwo wodne, biegi na orientację czy co tam transmitują aktualnie 
Jeżeli będą transmisje to ceny takie będą.
Itvl bardzo mocno walczy o transmisje i także mocno wierzy że je dostanie, a przynajmniej częśść meczów. Wątpię żeby prezesi zgodzili się na więcej jak jedna - dwie transmisje w kanale otwartym na kolejkę, bo jak pisałem to dla nich katastrofa finansowa.
Itvl bardzo mocno walczy o transmisje i także mocno wierzy że je dostanie, a przynajmniej częśść meczów. Wątpię żeby prezesi zgodzili się na więcej jak jedna - dwie transmisje w kanale otwartym na kolejkę, bo jak pisałem to dla nich katastrofa finansowa.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
meesha pisze:Panowie, nie rozpędzajcie się tak. Póki co żadnych transmisji w ITVL w tym roku nie przewiduje się. Jak się sytuacja rozstrzygnie z I ligą to wtedy sie dowiemy czy zostanie te 9,99 abonamentu za miesiąc czy dojdzie pakiet premium na transmisje z żużla :p
No to wlasnie dlatego zadalem pytanie Panie Meesho
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Łoptymista
- Trener
-
tmaciuszczak
iTVL wygrała konkurs na transmisje Polskiej Ligi Żużlowej w sezonie 2014. W związku z planami dynamicznego rozwoju witryny poświęconej wyłącznie speedwayowi, poszukujemy miłośników tego sportu do współpracy przy jej tworzeniu i wspólnym działaniu w trakcie emocjonująco zapowiadających się rozgrywek. Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany, to prosimy o e-mail na adres: redakcja@itvl.pl
Czy dzisiejszy mecz Wielka Brytania-Reszta Świata można gdzieś w necie obejrzeć ?
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
- Łoptymista
- Trener
Jeśli ktoś się stęsknił za oglądaniem śmigającego Jelenia to jest szansa nacieszyć oczy;) Relacja za free.
http://www.itvl.pl/news/trening-punktow ... -grudziadz.
http://www.itvl.pl/news/trening-punktow ... -grudziadz.
Ale Bober śmiga.Adamczaka po zewnętrzej przeszedł na dystansie 
Czy to tylko u mnie podczas transmisji z Bydgoszczy obraz leci pół minuty po dźwięku???
Nie tylko u Cb, u mnie też
- MikeMistrz
- Senior
Mam to samo -.- Edit: U mnie jest minimalnie lepiej, teraz jest tylko jakieś 5 sekund różnicy.