Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
go!
Trener

Re: Treningi

#7626 Postautor: go! » 16 marca 2014, o 01:00

Czarek stosuje tylko maly wybieg. Chodzilo mu o to ze kazdy przyjdzie choc raz obejrzec nowy stadion takze od srodka

Czarek
Trener

#7627 Postautor: Czarek » 16 marca 2014, o 11:10

$korzen$ pisze:Oczywiscie masz racje, ale Czarek napisal, ze jak Motor awansuje do I ligi to beda mieli 3 razy wieksza frekwencje od zuzlowcow. Ja po prostu chce sie dowiedziec jak on na to wpadl i jak on to wyliczyl. No i z wielkim smutkiem nie moge sie doczekac.

Dane dotyczą popularności piłki nożnej w Lublinie, otwarcia obiektu, którego tutaj nigdy nie było i udziału w rozgrywkach I-ligowych.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#7628 Postautor: $korzen$ » 17 marca 2014, o 11:33

To jest w Lublinie cos takiego jak popularnosc pilki noznej (mowie konkretnie o Motorze) :lol: ?

Wracajac do tematu, to mozesz mi te dane przytoczyc, jakis link? bo jestem przekonany, ze sa to dane wyimaginowe w twoim mozgu nie majace zadnego pokrycia w rzeczywistosci. No ale nadal mam resztki nadziei, ze sie myle. Chetnie zapoznam sie z tymi danymi Czarku. Najbardziej interesuje mnie "po awansie do I ligi pilkarze beda miec frekwencje 3 razy wieksza od zuzlowcow" Ale bardziej szczegolowymi tez nie pogardze.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#7629 Postautor: Cooper » 17 marca 2014, o 11:47

Czarek pisze:Dane dotyczą popularności piłki nożnej w Lublinie, otwarcia obiektu, którego tutaj nigdy nie było i udziału w rozgrywkach I-ligowych.

Otwarcie obiektu - owszem, chwilowo wplynie na podniesienie frekwencji. Na otwarciu moga nawet zagrac bracia Mroczek przeciwko przeciwko jakims oldbojom i tez bedzie komplet. Zeby jednak gromadzic stale ok. 10 tys. na stadionie potrzebny jest "wysoki" poziom (tj. ekstraklasa i walka o cos). I to tez mam watpliwosci. Bo kto, oprocz 2-3 tysiecy fanatykow pojdzie na teoretyczny mecz Motor-Piast Gliwice, decydujacy o zajeciu 9. miejsca?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#7630 Postautor: $korzen$ » 17 marca 2014, o 11:58

Spokojnie Cooper, Czarek na pewno poda zaraz jakies oficjalne i wiarygodne dane :D

Czarek
Trener

#7631 Postautor: Czarek » 17 marca 2014, o 17:32

$korzen$ pisze:To jest w Lublinie cos takiego jak popularnosc pilki noznej (mowie konkretnie o Motorze) :lol: ?

Wracajac do tematu, to mozesz mi te dane przytoczyc, jakis link? bo jestem przekonany, ze sa to dane wyimaginowe w twoim mozgu nie majace zadnego pokrycia w rzeczywistosci. No ale nadal mam resztki nadziei, ze sie myle. Chetnie zapoznam sie z tymi danymi Czarku. Najbardziej interesuje mnie "po awansie do I ligi pilkarze beda miec frekwencje 3 razy wieksza od zuzlowcow" Ale bardziej szczegolowymi tez nie pogardze.

Wyluzuj. Rozmawiamy o prognozach, a Ty się rzucasz jakbym powiedział, że ktoś ci dziewczynę/chłopaka dyma. Spokojnie. Piłka nożna jest o wiele bardziej popularną dyscypliną w Lublinie i regionie. Jest sportem masowym. Przejdź się po okolicy i popytaj ile osób było kiedyś na meczu, ogląda piłkę w telewizji czy wręcz w nią grało. Niezłym wyznacznikiem jest liczba komentarzy pod wiadomościami o meczach piłkarzy Motoru i spotkaniach lubelskich żużlowców na stronach Kuriera czy Dziennika Wschodniego. Przy piłkarskich wieściach jest kilkanaście/kilkadziesiąt wpisów, przy żużlowych szkoda gadać. Wyposzczeni piłkarscy kibice dostaną pięknie opakowany produkt (stadion) z - i tu pytanie jaką? - zawartością. Jeśli dobrą frekwencja będzie wysoka.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#7632 Postautor: $korzen$ » 17 marca 2014, o 17:43

Dane dotyczą popularności piłki nożnej w Lublinie, otwarcia obiektu, którego tutaj nigdy nie było i udziału w rozgrywkach I-ligowych.

:lol: :lol: No ale gdzie te dane ja sie pytam? To w koncu masz jakies liczby czy cos sobie ubzdurales w glowie?

Tak jak myslalem, nic sie nie pomylilem, na przyszlosc te wyimaginowane herezje zachowaj dla siebie bo to juz podchodzi pod totalny kabaret.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#7633 Postautor: _piotrusss » 17 marca 2014, o 18:17

$korzen$ pisze:Tak jak myslalem, nic sie nie pomylilem, na przyszlosc te wyimaginowane herezje zachowaj dla siebie bo to juz podchodzi pod totalny kabaret.

Zauważam jakieś objawy obsesji z Twojej strony w tym temacie. Czarek może uważać, że nowy stadion będzie wypełniany po brzegi na każdym meczu Motoru i ma do tego prawo. Pomijając kwestie zdroworozsądkowe, nikt nie jest w stanie teraz zaprzeczyć temu w 100%, gdyż takiej sytuacji po prostu jeszcze nie było. A Twoje czepianie się jednego zdania na 15 w każdym swoim kolejnym poście jest niepokojące ;)
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#7634 Postautor: $korzen$ » 17 marca 2014, o 18:27

Ale Czarek napisal, ze ma jakies dane. Chce sie tylko dowiedziec jakie, chcialbym zostac oswiecony i dowiedziec sie w jaki sposob obliczyl, ze Motor po awnasie do I ligi bedzie mial frekwencje 3 razy wieksza od zuzlowcow :D a jak ktos ubzdural sobie cos w glowie twierdzac przy okazji, ze ma na to dowody/dane a nastepnie twierdzi, ze to tylko prognozy... to czy dla Ciebie nie jest to niepokojace? 8) Wydaje mi sie, ze stan Czarka jest duzo powazniejszy niz moj 8)

Czarek
Trener

#7635 Postautor: Czarek » 17 marca 2014, o 18:27

$korzen$ pisze:

:lol: :lol: No ale gdzie te dane ja sie pytam? To w koncu masz jakies liczby czy cos sobie ubzdurales w glowie?

Tak jak myslalem, nic sie nie pomylilem, na przyszlosc te wyimaginowane herezje zachowaj dla siebie bo to juz podchodzi pod totalny kabaret.

Dane:
1. Popularność piłki nożnej w Lublinie jest niepodważalna, jeśli uważasz inaczej jesteś postacią ze skeczu. Może liczba boisk w mieście Cię przekona?
2. Wszędzie w Polsce nowe stadiony przyciągały parę tysięcy widzów więcej. Jeśli uważasz inaczej podaj przykład.
3. Na Motor w I lidze chodziło więcej kibiców. Zwłaszcza na atrakcyjniejsze spotkania np. z Pogonią czy Polonią. Jeśli uważasz inaczej masz problem.

Czarek
Trener

#7636 Postautor: Czarek » 17 marca 2014, o 18:31

_piotrusss pisze: A Twoje czepianie się jednego zdania na 15 w każdym swoim kolejnym poście jest niepokojące ;)

To jakiś rodzaj fundamentalizmu religijnego z głębokiej prowincji. Może jest członkiem sekty antyfutbolistów małorolnych?

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#7637 Postautor: $korzen$ » 17 marca 2014, o 18:36

Czarek pisze:
$korzen$ pisze:

Dane:
1. Popularność piłki nożnej w Lublinie jest niepodważalna, jeśli uważasz inaczej jesteś postacią ze skeczu. Może liczba boisk w mieście Cię przekona?
2. Wszędzie w Polsce nowe stadiony przyciągały parę tysięcy widzów więcej. Jeśli uważasz inaczej podaj przykład.
3. Na Motor w I lidze chodziło więcej kibiców. Zwłaszcza na atrakcyjniejsze spotkania np. z Pogonią czy Polonią. Jeśli uważasz inaczej masz problem.

Czarek czy z toba na prawde jest wszystko w porzadku? ja tobie nic udowadniac nie musze bo to nie ja walnalem babola miesiaca/roku i nie ja probuje sie z tego wyplatac jak skonczony idiota.

Na motor chodzi obecnie 500 zapalonych dresow, no moze tysiac. Ile osob chodzi na zuzel w Lublinie? Stajesz sie powoli Zdzislawem Krecina tego forum. Bylem na kilku meczach Motoru w I lidze i poza meczem ze Slaskiem frekwencja byla dramatyczna i nie bylo nawet polowy tego co na przecietnym meczu zuzlowcow w I lidze. Wiec o czym ty bredzisz? Czy ty myslisz, ze na Motor przez caly sezon bedzie chodzic po 5-10 tys ludzi bo nowy stadion? Czlowieku, 2-3 mecze i Motorowcy beda marzyc o zuzlowej frekwencji na poziomie 1-szo ligowym. Zgodze sie z toba tylko pod warunkiem awansu Motoru do Ekstraklasy, na poziomie I-szo ligowym twoje fanaberie zostana tylko w sferze marzen.

I daruj sobie chlopaku te smieszne osobiste wycieczki, nie robia one na mnie wrazenia i nie bede sie znizal do poziomu Flinta i twojego. Za cienki w uszach jestes i u mnie juz dawno awansowales na poziom Jatamana. Pozdrawiam i zalecam wizyte u specjalisty badz zmiene dilera.