Skład na sezon 2014
- niespokojny
- Trener
Re: Skład na sezon 2014
a jak nie wypali? W 2 lidze jakos nie odpalil. Nam Kudriaszow i Lampart odpala ale Rybnikom, czy innym Gnieznom Czalowy, Bridgery, Tarasienki itp nie moga odpalic bo to cieniasy. A Lublin to takie magiczne miejsce gdzie wszyscy dostaja zyciowej formy. Szczegolnie Trojanowski, Suchecki, Swist itd. Tez bylo wielu takich co im wysnilo sezon zycia. Tylko do tego trzeba miec jakies podstawy. Andriej nawet nie pisnal przy zeszlorocznym Grudziadzu. W pierwszym meczu 4 pkt w drugim 1. Rewelacja. Jest mega rozczarowanie bo nie dosc ze wszyscy liczyli na napsucie krwi potentatom, to w dodatku widmo II ligi z roku na rok zaglada w oczy coraz mocniej.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
meesha pisze:jak do tego wypali lampart(w co wierze)
Straszny tu mamy ostatnio wysyp wierzących. Pewnie zadowolony ksiądz Kiełbasa, zadowolony. I koledzy na plebanii też
wiara czyni cuda
a tak an powaznie to jak nie wypali to bedziemy gleboko w czarnej d... bo 3 zawodnikow nam wyniku nie pociagnie
never ride faster than your angel can fly
Jestem pewien że "Prezes Honorowy" wie co mówi. Walka o Ekstraligę murowana pod warunkiem że 1 liga zmieni nazwę
A tak na Serio to uważam że stać tych chłopaków na niezłe wyniki nie tylko na "naszym" torze ale i na wyjazdach. Macie co chcieliście gdyby na Gavendę przychodził cały stadion to teraz byśmy się zastanawiali kto może nas pokonać a nie kto nas nie pokona.
A tak na Serio to uważam że stać tych chłopaków na niezłe wyniki nie tylko na "naszym" torze ale i na wyjazdach. Macie co chcieliście gdyby na Gavendę przychodził cały stadion to teraz byśmy się zastanawiali kto może nas pokonać a nie kto nas nie pokona.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Gavenda to chyba tylko na wyjazdach jeździł więc innym byśmy nabijali zyski z biletów :p
Historia zna takie przypadki, że nawet DMP można zrobić 3 zawodnikami
3 zawodnikow nam wyniku nie pociagnie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Wspominam o Gavendzie tylko jako o "ikonie" RF bo już jakiś pajac zrobił z niego ikonę wykrzykując na konferencji "Ooo jest i Gavenda"
meesha pisze:Gavenda to chyba tylko na wyjazdach jeździł więc innym byśmy nabijali zyski z biletów :p3 zawodnikow nam wyniku nie pociagnie
A Sponsor indywidualny Roberta Firma Inawera chce chyba walczyć z palaczami śmierdzącego tytoniu, poprzez sponsoring. POPIERAM
-
jack08
Marian Wardzała wierzy w tych chłopaków, wierzy w ten skład i wierzy, że są w stanie wywalczyć "czwórkę". On jest fachowcem i wie sporo o przygotowaniach zawodników do sezonu od kuchni.
Kibice czują niedosyt, bo słusznie oczekiwali więcej.
Podobnie było przed 2012 gdzie wiele osób pisało, że mamy 2-ligowy skład, a otarliśmy się o awans.
Nie pozostało nic innego jak dać kredyt zaufania chłopakom i niech się odwdzięczą.
Kibice czują niedosyt, bo słusznie oczekiwali więcej.
Podobnie było przed 2012 gdzie wiele osób pisało, że mamy 2-ligowy skład, a otarliśmy się o awans.
Nie pozostało nic innego jak dać kredyt zaufania chłopakom i niech się odwdzięczą.
Tylko, ze w 2012 tor byl naszym atutem, bo duzo zawodnikow albo na nim dawno nie jezdzila albo w ogole go nie znala.
niespokojny pisze:A Lublin to takie magiczne miejsce gdzie wszyscy dostaja zyciowej formy. Szczegolnie Trojanowski, Suchecki, Swist itd.
Żeby uczynić twoją listę niewypałów kompletną, możemy dodać ewentualnie Howe, Korniszona i Jelenia z 2012 r. I to by było na tyle na przestrzeni 5 lat istnienia KMŻ. W sumie 5 niewypałów na 5 sezonów. Dużo? Raczej nie. Reszta zawodników spełniła oczekwiania i zaliczyła progres, a niejednokrotnie sezon życia.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Ja tam naliczylem 6
To srednio 1,2 niewypalu na sezon.
Jesli utrzymamy ten poziom to moze byc nieciekawie.
To srednio 1,2 niewypalu na sezon.
Jesli utrzymamy ten poziom to moze byc nieciekawie.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Świst w kmż raczej nie jechał, co nie zmienia faktu, że na wypadek niewypału musi być ktoś mocny na ławie. Łukaszewski nie jest mocny, nie jest nawet średni.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
GIGI pisze:Też nie bardzo rozumiem o co te lamenty.
Ja wam wytłumaczę dlaczego. Turniej Polska-Reszta Świata strasznie pobudził nasze apetyty.
truskawa pisze:Reszta zawodników spełniła oczekiwania i zaliczyła progres, a niejednokrotnie sezon życia.
Schodząc na ziemię, na to liczę.
A i trzymam za słowo P. Sprawkę "taki skład mamy na dziś tj. na dzień 15 grudnia".
truskawa pisze:Świst w kmż raczej nie jechał, co nie zmienia faktu, że na wypadek niewypału musi być ktoś mocny na ławie. Łukaszewski nie jest mocny, nie jest nawet średni.
Wtedy jest wypozyczenie z innej lawy.
jack08 pisze:Marian Wardzała wierzy w tych chłopaków
No za te wiare mu Sprawka placi:) Trudno, zeby trener nie wierzyl
Wojciechowski co roku wierzy, ze awansuje do extraligi i ze prawie jest w sejmie, i kto mu zabroni:)
To jest klub wielkiej wiary, moze jakis kosciol bylby zainetersowany sponsorowaniem?:)
Licze, ze trenerowi uda sie w jakikolwiek sposob podniesc poziom Andrieja i Lamparta... Bo wplyw na forme Watta, Woodwarda niewielki raczej...
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2013, o 12:50 przez Cooper, łącznie zmieniany 3 razy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja z kolei zapytam czego sie trzeba najarac zeby wierzyc w 10pkt Lamparta w kazdym meczu ? bo coraz wiecej takich teorii i ciekaw jestem podloza tego fenomenu ? To samo Andriej, jak mu sie nie podstawi porzadnych fur to moze sie wyginac na motorze bardziej niz Lukas Dryml na pamietnym zdjeciu... ale jak mawia klasyk, z gowna bicza nie ukrecisz. Mozna sie ludzic, oklamywac samego siebie jak zakochany nastolatek ale wszystko ma swoje granice Panowie 
- niespokojny
- Trener
W sezonie 2012 nie bylo komisarzy. Lepiej patrzmy na poprzedni sezon bo tor podobny a sklad slabszy. Przerznelismy z cieniutkim Orlem bez Kildemanda, z Grudziadzem dwa razy, z Gdanskiem i powinnismy przydupczyc z Ostrowem. No chyba ze jak nam nie bedzie szlo to Andriej sie polozy. Naprawde szukam pozytywow i nie widze. Na te chwile wiekszosc kibicow jest zgodna. Lublin z Gnieznem pierwszymi w kolejce do spadku. Tylko ze bankruci chca skolowac Jablonskiego a wtedy to juz sajonara i ariwederczi Roma. A trener? Co on mial powiedziec? Ze do dupy, ze nie mamy szans? Mowi to co mial powiedziec profesjonalista. Jak nie zalatwi Sprawka Jabcoka albo Karlssona to pozostaje liczyc na cud jak w wykonaniu Wrocka.
W sezonie 2012 nie bylo komisarzy. Lepiej patrzmy na poprzedni sezon bo tor podobny a sklad slabszy
Czy słabszy nie wiemy. Na pewno inny. A komisarze nie będą już na garnuszku drużyny gości więc też już nie będzie tak samo pod tym względem.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Niespokojny, sam widzisz że cuda się zdarzają
Ja dalej uważam że utrzymanie w 1 lidze nie będzie cudem.
- niespokojny
- Trener
Popytaj w Rzeszowie czy to cos zmienia.
Beton będzie zapewne nadal preferowanym, natomiast do tej pory taki koleś miał jednak z tyłu głowy, że kasę mu płaci Skrzydlewski czy Fiałkowski więc głupio im krzywdę robić...
Ciekawe jak dzisiejsze rozmowy z prezesami ekstraligowych klubów? Wypożyczą nam jakiegoś sensownego juniora czy nie?
Maxx pisze:dobek pisze:Maxx pisze:Grudziądz niech awansuje jeśli chce i go stać. Bardziej mnie boli nasza sytuacja. Nie mamy pełnego składu na dzień dzisiejszy póki co. To jest problem a nie jakiś tam Grudziądz.
Problem to kasaWięc aby sytuacja się nie powtórzyła w przyszłym sezonie na pierwsza stówkę twoją mogę liczyć
Sorry drugą- moja pierwsza
Łeb cię piecze? Mam 100 zł zainwestować w prywatny klub??? Wolałbym chyba jednak oddać na bardziej szczytny cel niż na kilkutysięczną wypłatę DS. Rozumku życzę![]()
To,że onanizowałeś się w szkolnej toalecie nie zrobi z ciebie bohatera
Polska?Więc kto wygra mecz![]()
!!!
Jacy zawodnicy ?? zero wychowanków sami najemnicy, g.... ich obchodzi które miejsce zajmie klub, co ty brałeś ????

Skład mamy na 2 ligę i chyba tyle w temacie, lepiej zabrać żonę ( lub dziewczynę) do kina lub do baru.
Skład mamy na 2 ligę i chyba tyle w temacie, lepiej zabrać żonę ( lub dziewczynę) do kina lub do baru.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

A ja na mecze i tak pójdę bo jakoś guzik mnie obchodzi kto u nas jeździ ważne że jeździ i mogę się ekscytować speedway-em. A jak marudom coś nie pasuje to niech cwaniaki założą własny klub i niech pokażą na co ich w roli prezesów stać. Na mecze ich zespołu też chętnie pójdę. Pozwodzenie KMŻ
Mars pisze:LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych![]()
![]()
9.Miśkowiak
10.Lampart
11.Woodward
12.Kudriashov
13.Watt
14.kevlar
15. kevlar
Nie wydaje mi się że oni pochłonął 2 000 000 zł !!!
Czy ktoś kto ma czas może obliczyć Pi razy oko, teoretyczną punktówkę itd na w/w zawodników za sezon 2014???
Za 2 mln zł można było dużo lepszych zawodników pozyskać, a u Nas niby takie oszczędności Wielkie przeogromne ... i pupa.
A apropo Ułamka : http://www.sportowefakty.pl/zuzel/40464 ... -kontraktu
Wydaje się że jakby wcześniej podpisał Miśkowiak, może to by Sebastiana przekonało do podpisania kontraktu a Nas, a tak ... mamy to co mamy.
Odbija się czkawką ta RF
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2013, o 16:47 przez janek, łącznie zmieniany 1 raz.