Skład na sezon 2014

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
rafir
Junior

Re: Skład na sezon 2014

#2376 Postautor: rafir » 15 grudnia 2013, o 23:04

Analizując składy:

Kod: Zaznacz cały

MY                RYBNIK             GNIEZNO                DAUGAVPILS            ŁÓDŹ
----------------------------------------------------------------------------------------------------           
Miśkowiak         Szczepaniak        Davidsson              Bogdanovs             Doyle/Gizatulin
Lampart           Czałov/North       Gomólski               Gustafsson            Zetterstroem/Jamróg
Woodward          Stachyra           Adamczak               Kylmakorpi            Chrzanowski
Kudriaszov        Bridger/Milik      Tarasienko             Shlein                Puszakowski
Watt              Harris             Pedersen               Puodżuks              Lindbaeck
kevlar            Woryna             Gała                   Kostigovs             Drożdżowski
kevlar            Bubel              kevlar                 Lebiedievs            kevlar

wygląda na to, że będziemy walczyć o miejsca 5-7 z Rybnikiem, Gnieznem i Daugavpilsem, bo jednak Łódź jest w mojej opinii krok przed nami.

Tylko gdy:
a) któryś z naszych zawodników złapie kontuzję/chorobę etc.
b) GP na długim torze Cama będzie kolidować z jakimś ważnym meczem z bezpośrednim rywalem w walce o utrzymanie
c) Nasi bezpośredni rywale postanowią w porę wypożyczyć Jabola/-li, Szombierskiego czy Karlssona
możemy szybko zakończyć naszą przygodę z pierwszą ligą.

Reasumując, w związku z tym, że jedyną naszą rezerwą jest Łukaszewski, który na betonie kompletnie nie istnieje, POTRZEBUJEMY wypożyczyć jeszcze jednego przyzwoitego zawodnika na 6-8 punktów w meczu, bo punkty a-b wydają się być nierealne.
Już w tym roku na całe szczęście w ostatniej chwili sięgnęliśmy po Cama, który zremisował nam mecz na Łotwie i wygrał w Ostrowie, dzięki czemu nie spadliśmy z hukiem z ligi.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#2377 Postautor: Hans » 15 grudnia 2013, o 23:07

Mnie konferencja nie zdziwiła ale mam nadzieję, ze zatryni to co mamy i utrzymamy się w lidze. Ale jedynym zadowolonym użytkownikiem forum jest zdecydowanie Cooper. On napewno nie narzrka po konferencji. Ale niedosyt został, nawet na Karlssona kasy nie było? :|

meesha
Trener
Kontakt:

#2378 Postautor: meesha » 15 grudnia 2013, o 23:09

A kto tam przepraszam w tej Łodzi taki mocny niby? Jeden bardziej opalony z ADHD, który też potrafi przywieźć piach i reszta taka na pograniczu I i II ligi. Już bez przesady :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

rafir
Junior

#2379 Postautor: rafir » 15 grudnia 2013, o 23:14

czyli czwórka nasza? ;-)

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#2380 Postautor: kibicLBN » 15 grudnia 2013, o 23:15

Panie meeshu ale jeszcze 2 lata temu Chrzanowski był pewniakiem na I ligę. Ja wiem, że były 2 beznadziejne lata, ale gość nadal może wnieść dużą wartość dla Łodzi.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

harry
Trener

#2381 Postautor: harry » 15 grudnia 2013, o 23:16

Hans pisze:Mnie konferencja nie zdziwiła ale mam nadzieję, ze zatryni to co mamy i utrzymamy się w lidze. Ale jedynym zadowolonym użytkownikiem forum jest zdecydowanie Cooper. On napewno nie narzrka po konferencji. Ale niedosyt został, nawet na Karlssona kasy nie było? :|

Na Miśka też nie było. Gdyby nie przytomność umysłu jednego z kibiców, który w odpowiednim momencie zajarzył i załatwił super sponsora dla Miśka to ten już od czwartku byłby dumnym Józefem.
Dzięki Paweł. Tylko tyle i aż tyle.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

meesha
Trener
Kontakt: