Nasi w zagranicznych startach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#452 Postautor: KubuÅ› » 16 czerwca 2004, o 09:47

Bardzo dobry wystep zanotowal Peter Karlsson, z bonusem zdobyl komplet punktow. Widac ze jest w dobrej formie, i juz chyba nic po niedzielnej chorobie niepozostalo. Brawo Peter :!:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#453 Postautor: Gelo » 16 czerwca 2004, o 10:18

Cóż można dodać? Jesteśmy prawdziwymi szczęśliwcami, bo mamy znakomitego zawodnika. Chętnie bym widział Petera w kolejnych sezonach.

meesha
Trener
Kontakt:

#454 Postautor: meesha » 16 czerwca 2004, o 10:41

Ale nieźle Tomka Golloba "eksploatują". W pięciu ostatnich biegach pojechał cztery razy :!: I nie dał rady Peterowi 8)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#456 Postautor: Gelo » 16 czerwca 2004, o 11:15

ja na ostatnim meczu slyszalem opinie, ze z Peterem trzeba bedzie sie rozstac w razie awansu bo jest za slaby na e-lige. Ja sie kompletnie z tym nie zgadzam!

Ja również. Może się narażę fanom Lee, ale dla mnie Peter jest pewniejszy. Myślę że przy odpowiednim sprzęcie jest w stanie jezdzić w ekstralidze na poziomie ok 10 punktów. Takie wyniki kręci w Szwecji, gdzie jezdzi z tymi samymi zazwodnikami, co w naszej elidze.

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#458 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 16 czerwca 2004, o 11:50

Gelo pisze:
ja na ostatnim meczu slyszalem opinie, ze z Peterem trzeba bedzie sie rozstac w razie awansu bo jest za slaby na e-lige. Ja sie kompletnie z tym nie zgadzam!

Ja również. Może się narażę fanom Lee, ale dla mnie Peter jest pewniejszy. Myślę że przy odpowiednim sprzęcie jest w stanie jezdzić w ekstralidze na poziomie ok 10 punktów. Takie wyniki kręci w Szwecji, gdzie jezdzi z tymi samymi zazwodnikami, co w naszej elidze.

No nie wiem czy masz w 100% rację!! Może pamiętasz mecze w tamtym sezonie(Lublin-Tarnów), jake Lee Objeżdżał Petera 8) Może za dobry do pary nie jest ale jeździ bardzo dobrze i nie wiem czy nie lepiej od Petera. Skąd wiessz jak by jeździł Lee dzisiaj w Lublinie a nie w ZG, bo przecież u nas atmosfera jest najlepsza w Polsce!! 8)
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2004, o 11:59 przez m.a.c.i.e.k.s, łącznie zmieniany 1 raz.

KOZIOŁEK

#460 Postautor: KOZIOŁEK » 16 czerwca 2004, o 13:12

To ja rozstrzygne spór Peter czy Lee w przyszłym sezonie-OBAJ :D!Fajnie byłoby mieć takich dwóch przekozaków ale nie jest to chyba niestety możliwe ze względu na wymagania kontraktowe obu panów!Faktem jest jednak ,że klub powinien sie rozejrzeć za drugim obcokrajowcem bo Węgier to nie jest zawodnik który może wygrywać z najlepszymi!Peter&Lee z TŻ w Xtralidze!

Karolina M.

#461 Postautor: Karolina M. » 21 czerwca 2004, o 13:29

Zapraszam na strone Darka śledzia, zobaczycie ciekawą wiadomość!!!

meesha
Trener
Kontakt:

#462 Postautor: meesha » 21 czerwca 2004, o 13:44

Rzeczywiście ciekawe. W życiu bym się nie spodziewał. Na wszelki wpadek sprawdzałem w kalendarzu, ale 1 kwietnia już dość dawno był :wink: Chyba w Peterborough chcą sobie zrobić "mały TŻ Lublin", najpierw Piszczyk teraz Rybka. Tylko czekać a i Grzechu będzie śmigał na wyspach :) Oby tylko nie odbiło się to na naszej drużynie... Tak czy inaczej życzę Darkowi powodzenia :!:

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#463 Postautor: Radzio » 21 czerwca 2004, o 14:03

Zaskoczyła mnie ta wiadomośc:) ale dobrze, oby tylko nie przydazya mu sie jakas wpadka. No i Ciekawiej na stronce darka na która serdecznie zapraszam powinno być bardziej Ciekawie:)

max3
Zawodowiec

#464 Postautor: max3 » 21 czerwca 2004, o 15:16

a mi sie ta informacja nie podoba za bardzo Sledz nie jest przygotowany sprzetowo.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#465 Postautor: Cooper » 21 czerwca 2004, o 15:27

Starty za granica to wyzwanie, nie tylko sportowe ale i organizacyjne.
Sa plusy i minusy jazdy za granica: +kasa,zdobywanie doswiadczenia,mozliwosc rywalizacji z najlepszymi
a - wieksze ryzyko kontuzji, przeciazenie zawodnika itp.

Analizujac te + i - oraz biorac pod uwage wiek Darka (bardzo go lubie jako zawodnika), to.... a wlasciwie nic nie napisze, bedzie co ma byc, zycze mu jak najlepiej, a taj decyzji nie bede komentowal.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
istred
Trener

#466 Postautor: istred » 21 czerwca 2004, o 15:56

Cooper pisze:Starty za granica to wyzwanie, nie tylko sportowe ale i organizacyjne.
Sa plusy i minusy jazdy za granica: +kasa,zdobywanie doswiadczenia,mozliwosc rywalizacji z najlepszymi
a - wieksze ryzyko kontuzji, przeciazenie zawodnika itp.

Analizujac te + i - oraz biorac pod uwage wiek Darka (bardzo go lubie jako zawodnika), to.... a wlasciwie nic nie napisze, bedzie co ma byc, zycze mu jak najlepiej, a taj decyzji nie bede komentowal.

A ja widze same plusy. Tyle, ze sa plusy dodatnie i ujemne jak powiedzal Lechu W. :D

Gosia
Szkółkowicz

#467 Postautor: Gosia » 21 czerwca 2004, o 16:18

Darek Śledz nie jest małym chłopcem wie co robi Mysle ze sobie poradzi i bedzie to dla niego dobra szkoła jazdy ktora przyda się na pewno... Pozostaje tylko zyczyc mu powodzenia na Wyspach i ja tam osobicie trzymam za niego kciuki zeby się udało :)

Michał K.
Kontakt:

#468 Postautor: MichaÅ‚ K. » 21 czerwca 2004, o 16:49

Żeby rozwiać niektóre wątpliwości powiem tylko tyle, że jeśli wszystko dobrze pójdzie, to w lidze angielskiej Darek nie będzie musiał korzystać ze sprzętu przygotowanego na naszą ligę. Darek jest doświadczonym zawodnikiem i wie co robi. Powinniśmy się cieszyć, że nasi zawodnicy są w centrum zainteresowania takich klubów. Teraz pozostaje nam trzymać kciuki za dobre występy Darka! :D

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#469 Postautor: GIGI » 21 czerwca 2004, o 17:56

No ja nie wiem czy to jest taki dobry pomysł. Darek nie będzie lepszy niż Tomek. Nie ma co ukrywać na wyjazdach Śledzio nie spisywał się najlepiej. Życze mu wszystkiego najlepszego ale z drugiej strony kariery w Anglii nie wróżę, ale obym się mylił ;)

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#470 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 21 czerwca 2004, o 19:24

Ja tam jestem za, bo sie rozwinie i jeszcze lepiej bedzie śmigał, tylko żeby nie śmigał bez opamiętania jak Piszczyk(tfu tfu!!)

POWODZENIA DAREK!!

Shack
Administrator

#471 Postautor: Shack » 21 czerwca 2004, o 19:29

m.a.c.i.e.k.s pisze:Ja tam jestem za, bo sie rozwinie i jeszcze lepiej bedzie śmigał, tylko żeby nie śmigał bez opamiętania jak Piszczyk(tfu tfu!!)

POWODZENIA DAREK!!

Darek sie rozwinie ???? :] a ile on ma lat zeby sie rozwijal :)

Gosia
Szkółkowicz

#472 Postautor: Gosia » 21 czerwca 2004, o 19:32

Darek sie rozwinie ???? :] a ile on ma lat zeby sie rozwijal

Rafał na naukę nigdy nie jest za późno :) a jazda Sledzia na Wyspach moze wyjsć jemu tylko na dobre Bo chyba nie ma zawodnika któremu Anglia zaszkodzila :)

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#473 Postautor: GIGI » 21 czerwca 2004, o 19:59

Gosia pisze:Rafał na naukę nigdy nie jest za późno :) a jazda Sledzia na Wyspach moze wyjsć jemu tylko na dobre Bo chyba nie ma zawodnika któremu Anglia zaszkodzila :)

Hmm myślę że nie masz racji, co prawda na naukę nigdy nie jest za póżno ale w obecnej naszej sytuacji nie wiem czy to jest najlepsze rozwiązanie. Weźmy pod uwagę fakt że Darek nie jest juz najmłodszym zawodnikiem. Uważam że powinien się skupic tylko i wyłącznie na naszej lidze. Anglia jest cholernie trudna technicznie i wymaga na pewno duzo siły, nie wątpie ze Darek ja posiada ale po meczu w Anglii moze byc nieco zmęczony. No nic tyle moich wywodów , oby było wszystko jak najlepiej. Zyczę Darkowi wszystkiego najlepszego;)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#474 Postautor: grzesieck » 21 czerwca 2004, o 20:36

Gosia pisze:
Darek sie rozwinie ???? :] a ile on ma lat zeby sie rozwijal

Rafał na naukę nigdy nie jest za późno :) a jazda Sledzia na Wyspach moze wyjsć jemu tylko na dobre Bo chyba nie ma zawodnika któremu Anglia zaszkodzila :)

No Tomkowi ostatnio lekko zaszkodzila :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Gosia
Szkółkowicz

#475 Postautor: Gosia » 21 czerwca 2004, o 20:43

GIGI zgadzam się z Tobą co do tego ze po Anglii moze być zmeczony i takie tam ale mysle ze Darek wie co robi i chyba nie porywa się z motyką na słońce Jezeli podjął taką decyzje to chyba ją przemyslał i dokładnie rozwazał wszystkie za i przeciw Mi się osobiscie wydaje ( moge się mylic) ze Darek sobie poradzi a nasz klub na tym wcale nie ucierpi a moze nawet i zyska Pozostaje trzymac kciuki i czekac na piątkowy mecz w Anglii