Skład na sezon 2014
- niespokojny
- Trener
Re: Skład na sezon 2014
Nie no... jakby prostytutka uczyla moralnosci mnicha 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Widzę, że hardcorowo się na forum zrobiło
Wyzerowanie pozytywnego myślenia, żeby w niedzielę za samego Miśkowiaka (bo Mitki i Rempałów poważnie nie biorę pod uwagę) składać prezesowi hołd?
No raczej chyba nie 
Miskowiak podpisał w 100% o Skornickim tez słyszałem ze ma podpisać .Sprawka woli zakontraktowac 3 ogórków 3 x 40. tys niż jednego Pedersena ktory chciał 120tys za podpis.
max3 pisze:Sprawka woli zakontraktowac 3 ogórków 3 x 40. tys niż jednego Pedersena ktory chciał 120tys za podpis.
Nie no nie uwierzę, że mógłby być aż tak głupi...
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2013, o 17:24 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
a wiesz dla czego?? ktoś ma już taki avatar wrzucony 100% PRAWDA 
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Skornicki? Zawsze gdy mialem watpliwosci, czy wygramy z druzyna przyjezdna, to wlasnie obecnosc komentatora w skladzie przywracala mi wiare w nasz sukces. Gosc kojarzy mi sie z ostra mizeria na naszym torze... Lipa jesli to prawda, liczylem na Mroczke jesli koniecznie drugi kontrakt to podpis Polaka.
Mars pisze:a wiesz dla czego?? ktoś ma już taki avatar wrzucony 100% PRAWDA
Ktoś mnie wołał ?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ale kto wogole wpadl na pomysl Skornickiego!? Przeciez to jest skonczony zuzlowiec
przy nim to nawet Karol B to profesjonalista pelna geba
W Ostrowie jak kogos obwiniaja za spadek to wlasnie jego wiec po co pchac sie w takie odpady
Najpierw Lampart teraz Skornicki? Matko swieta to bedzie na prawde bardzo ciezki sezon.
Ostatnie 2 wystepy Skory w Lublinie:
- (d2,0,0,0,1)
- (1,1,1,-,1) 3 razy dojechany 5:1 przez naszych
Czy to wogole wymaga komentarza? Przeciez on u nas jezdzil jeszcze gorzej niz Trojan a jak skonczyl Trojan?
No i o sportowym trybie Skory mozna prawic tyle co i o Jurku Mordelu w tym samym temacie.
Ostatnie 2 wystepy Skory w Lublinie:
- (d2,0,0,0,1)
- (1,1,1,-,1) 3 razy dojechany 5:1 przez naszych
Czy to wogole wymaga komentarza? Przeciez on u nas jezdzil jeszcze gorzej niz Trojan a jak skonczyl Trojan?
No i o sportowym trybie Skory mozna prawic tyle co i o Jurku Mordelu w tym samym temacie.
tym bardziej, że Skórnicki miał już zakończyć karierę w polskiej lidze:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/398689/adam-skornicki-nie-bedzie-juz-startowal-w-polskiej-lidze
wykładanie na niego kasy byłoby kompletnym bezsensem. no chyba że jakiś kontrakt warszawski ma być.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/398689/adam-skornicki-nie-bedzie-juz-startowal-w-polskiej-lidze
wykładanie na niego kasy byłoby kompletnym bezsensem. no chyba że jakiś kontrakt warszawski ma być.
- Łoptymista
- Trener
mikas pisze:max3 pisze:Sprawka woli zakontraktowac 3 ogórków 3 x 40. tys niż jednego Pedersena ktory chciał 120tys za podpis.
Nie no nie uwierzę, że mógłby być aż tak głupi...
Tego nie wiem.
Jednal doswiadczenie z sezonu 2013 kiedy zamiast jednego Miska, mielismy Trojana i Kudriaszowa troche martwi.
Ale o co chodzi z tym Skornickim?
Przeciez facet od lat jezdzi na zuzlu rekreacyjnie, bez spiny na jakies punkty. Jesli ma kogos uszczesliwiac swoja jazda to Krosno czy Opole sie idealnie nadaja. To musza byc zarty, nie wierze, ze Dariusz w ogole zastanawia sie powaznie nad zakontraktowaniem takiego ogora.
A moze warto usmiechnac sie do Szombierskiego Rafala lub Jablonskiego Miroslawa? Po przyjsciu Walaska sezon maja z glowy. Moze jakies wypozyczenie?
Misiek + Szombierski...dla mnie spoko, zwlaszcza jak spojrzymy kto zostal...
Przeciez facet od lat jezdzi na zuzlu rekreacyjnie, bez spiny na jakies punkty. Jesli ma kogos uszczesliwiac swoja jazda to Krosno czy Opole sie idealnie nadaja. To musza byc zarty, nie wierze, ze Dariusz w ogole zastanawia sie powaznie nad zakontraktowaniem takiego ogora.
A moze warto usmiechnac sie do Szombierskiego Rafala lub Jablonskiego Miroslawa? Po przyjsciu Walaska sezon maja z glowy. Moze jakies wypozyczenie?
Misiek + Szombierski...dla mnie spoko, zwlaszcza jak spojrzymy kto zostal...
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
No z tym Szombierskim albo Jabłońskim to ciekawy pomysł, maja 7 seniorów więc jednego mogliby gdzieś puścić, tak samo drugi Jabłoński.
Karol Baran Karol!
- tezetomaniak
- Trener
Jeden Kudriaszow tej drużynie wystarczy. A Szombierski niech kręgosłup leczy, bo ciężko ze wstawaniem rano.
Od Skory to kazdy lepszy, ot chocby Curylo z Bydzi. Nie gwarantuje zupelnie niczego ale gdzies tam tli sie szansa, ze odpali, bo mlody, waleczny itd. No i nie jest Skora 
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Szukać jakiegoś porządku w tym zamęcie to ze świecą tylko chyba
Skóra, Rempała, Hlib... Ludzie! Porąbało kogoś czy może mu się sufit na łeb spier... jak to mawia mój sąsiad?
Dobra, czekamy do niedzieli
Totalnie nie wiem kto będzie. Zgłupiałem.
Dobra, czekamy do niedzieli
Totalnie nie wiem kto będzie. Zgłupiałem.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Skornicki - tak jak Trojanowski - pierwsze z czym mi sie kojarzy, to z narzekaniem na nasz tor.
skora mistrz polski! 
Całe szczęście że na forum mogę wrócić dopiero w niedzielę wieczór,wtedy będzie już wszystko jasne
i spokój
Nie wiem czy jakieś forum klubowe nawet w ekstralidze moze się z nami równać pod kątem
nabijania postów,setka stron pęknie pewnie jeszcze jutro
i spokój
nabijania postów,setka stron pęknie pewnie jeszcze jutro
Wybiera się ktoś podziękować prezesowi za okres transferowy i prowadzenie klubu.
Domingez pisze:Wybiera się ktoś podziękować prezesowi za okres transferowy i prowadzenie klubu.
tak klakierzy
Ta... a wszyscy wielcy forumowi hejterzy nawet słowem się nie odezwą jak zwykle 
Karol Baran Karol!
losiu pisze:Ta... a wszyscy wielcy forumowi hejterzy nawet słowem się nie odezwą jak zwykle
Jeśli przyjdą te same pi..y co na słynną konferencję żużlowców w parkingu to cisza jest gwarantowana (minus jakiś nawalony gamoń).
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- Łoptymista
- Trener
Hejterzy byli na spotkaniu z zawodnikami na ktorym DS nie mial odwagi sie pojawic.

Z wolnych polskich seniorów niezwykle interesujący jest Krzysiek Jabłoński, niby z Falubazem wszystko miał ustalone, ale jeszcze nie podpisał
Oby nie wybrał Startu Gniezno 
Skóra, Rempała, Hlib - po prostu te nazwiska powaliły mnie na kolana, oby to była tylko ściema...
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych