Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
Karol ma złych doradców dlatego będzie jeżdził w 2 lidze .
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Sledzio pisze:Z tego co obiło mi się o uszy, jego rodzinka zażyczyła sobie bajecznej sumki za podpis.
Czyli rozumiem, że dopiero GKM spełnił ich wygórowane żądania?
Jest jeszcze opcja "na złość mamie odmrożę sobie uszy", czyli za mniej, ale byle dalej stąd 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Chyba że "mama" tworzy rodzinę toksyczą/patologiczną , wtedy adopcja ze strony uboższej rodziny bywa wskazana 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Aby się utrzymać przy tak wyrównanej lidze wystarczy prawdopodobnie wygrać znaczną ilość spotkań u siebie. Nawet niekoniecznie wszystkie. Wyjazdy można jechać gorszym składem (to taka wersja oszczędnościowa bo już powoli przestaję wierzyć w pierwszą czwórkę-zarażacie pesymizmem
)
Wobec tego Panie Prezesie przydałoby się zakontraktowanie jakiegoś kozaka bez gwarancji startów nawet na te kilka ważnych z punktu tabeli ligowej meczy. Jest jeszcze kilka dni.
Mam nadzieję, że ten skład będzie rzeczywiście "fajny".
Wobec tego Panie Prezesie przydałoby się zakontraktowanie jakiegoś kozaka bez gwarancji startów nawet na te kilka ważnych z punktu tabeli ligowej meczy. Jest jeszcze kilka dni.
Mam nadzieję, że ten skład będzie rzeczywiście "fajny".
Na betonie takim jaki fundowali nam komisarze w bieżącym roku i prawdopodobnie w przyszłym nie mamy żadnej przewagi własnego toru. Wcześniej to nawierzchnia była naszym największym handicapem, bo geometria żadnych zagadek nie kryje.
Tak, że o zwycięstwo u siebie będzie tak samo łatwo (choć pewnie właściwszym słowem będzie: trudno) jak na wyjeździe, tym bardziej, że mamy samych najemników w składzie, a Cam za betonem nie przepada.
Tak, że o zwycięstwo u siebie będzie tak samo łatwo (choć pewnie właściwszym słowem będzie: trudno) jak na wyjeździe, tym bardziej, że mamy samych najemników w składzie, a Cam za betonem nie przepada.
mlody26 pisze:Co do nowego klubu, dzięki. Tam przynajmniej prezes jest normalny.
Hahaha, ale jajcarz z Ciebie
Przy Sadzikowskim to nawet Sprawka jest super ekstra prezesem. Zobaczymy co będziesz mówił po sezonie
Założyłes konto żeby powiedzieć mi coś, co mam głęboko w...?
desperat 
-
Zaratustra
- Kadrowicz
No to nacieszyliśmy się wychowankiem, nie ma co
To jest nic, żenua to będzie jak Bober trafi do nas na wypożyczenie, żeby sklecić skład na przykład na jakąś "młodzieżówkę" 
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/40335 ... wlokniarzu
Nie chcę być złym prorokiem, ale oby to nie okazał się największy problem sezonu transferowego...
Nie chcę być złym prorokiem, ale oby to nie okazał się największy problem sezonu transferowego...
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Oj tam, oj tam. Rzeszów weźmie sobie Nichollsa i Karlssona i im wystarczy
Mają Sówkę na juniorce, czyli takiego tegorocznego Pieszczka
To im powinno wystarczyć, szczególnie, że wymiatać będzie u nich Kuciapa.
stefanzdzialek pisze:Sledzio pisze:Z tego co obiło mi się o uszy, jego rodzinka zażyczyła sobie bajecznej sumki za podpis. Oskar nic nie gwarantował że jakieś punkty będzie woził. Więc nie dziwie się że w Lublinie nie będzie jeździćJak liczycie że teraz wychowanek będzie jeździć całą karierę w jednym klubie to się grubo mylicie. Sentyment do klubu minął w latach 90. Teraz rynkiem rządzi pieniądz
Smutne ale prawdziwe.
Z tego co wiem to 250 tyś, ale ręki sobie nie dam obciąć![]()
Bajecznej, czyli jakiej? Napisz.
go! pisze:Sledzio pisze:Z tego co obiło mi się o uszy, jego rodzinka zażyczyła sobie bajecznej sumki za podpis.
Czyli rozumiem, że dopiero GKM spełnił ich wygórowane żądania?
Skoro podpisał to chyba tak
Oj tam, oj tam. Rzeszów weźmie sobie Nichollsa i Karlssona i im wystarczyMają Sówkę na juniorce, czyli takiego tegorocznego Pieszczka
To im powinno wystarczyć, szczególnie, że wymiatać będzie u nich Kuciapa.
Bardziej martwi mnie Gdańsk.
Czarek pisze: Pozorny rozwój miasta jaki widzicie za oknami (nowe drogi, lotnisko, remonty itd.) wiążę się z wykańczaniem lubelskich firm (podwyżka podatków i opłat za media, kontrola za kontrolą, spełnianie absurdalnych wymogów), ale sami na takie władze głosujecie. W tej sytuacji należy się cieszyć z tego co mamy. Wg mnie za 2-3 lata tego klubu już nie będzie.
Znaczy jakby Korwin rządził to za trzy lata by był DMP w Lublinie?
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Ja myślę odwrotnie! Że należałoby NATYCHMIAST odsunąć Korwin-Mikkego od władzy. I natychmiast Polska stałaby się gigantem światowym.Piocze pisze:Znaczy jakby Korwin rządził to za trzy lata by był DMP w Lublinie?UPADEK KMŻ TO BĘDZIE WINA TUSKA!!!
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Piocze pisze:Czarek pisze: Pozorny rozwój miasta jaki widzicie za oknami (nowe drogi, lotnisko, remonty itd.) wiążę się z wykańczaniem lubelskich firm (podwyżka podatków i opłat za media, kontrola za kontrolą, spełnianie absurdalnych wymogów), ale sami na takie władze głosujecie. W tej sytuacji należy się cieszyć z tego co mamy. Wg mnie za 2-3 lata tego klubu już nie będzie.
Znaczy jakby Korwin rządził to za trzy lata by był DMP w Lublinie?UPADEK KMŻ TO BĘDZIE WINA TUSKA!!!
Żarty żartami, ale nie Tusk podwyższył miejskie podatki i wykurzył masę firm z regionu, a za nimi młodych ludzi. Nie on również zadłużył miasto i wpakował je w arcydeficytowe inwestycje. Szlag człowieka trafia, bo Lublin jest miastem ogromnych możliwości i gdyby je wykorzystać, a nie trzeba do tego wielkiej filozofii to jestem pewien, że mielibyśmy w Lublinie Ekstraligę. Tymczasem tutaj nawet nowe drogi wykańczają gospodarkę i firmy, a powinny być kołem zamachowym przedsiębiorczości.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/40362 ... nowy-sklad
w niedziele poznamy seniorski sklad na efektownej konferencji, negocjacje z Tarnowem dotyczace wypozyczenia Arkadiusza Madeja trwaja
w niedziele poznamy seniorski sklad na efektownej konferencji, negocjacje z Tarnowem dotyczace wypozyczenia Arkadiusza Madeja trwaja
- niespokojny
- Trener
Tak jak pisałem, jak będzie Misiek + dobry kolarz to Dario trzepnie konferencje. No to kogo typujecie na drugiego? Cały czy Ljung?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ważne jest pierwsze zdanie:
Pełny skład seniorski zaprezentujemy mediom i kibicom podczas niedzielnej konferencji prasowej.
Juniorów poznamy w przyszłym roku?
Pełny skład seniorski zaprezentujemy mediom i kibicom podczas niedzielnej konferencji prasowej.
Każdemu jego Everest...
- tezetomaniak
- Trener
niespokojny pisze:Tak jak pisałem, jak będzie Misiek + dobry kolarz to Dario trzepnie konferencje. No to kogo typujecie na drugiego? Cały czy Ljung?
Miał być ktoś z GP
; )
Dario niczym wytrawny szachista jest cały czas dwa kroki przed rywalami - puścił na sezon Jelenia i Oskara do Grudziądza żeby nauczyli się toru, za sezon chłopaki wrócą do Lublina i pociśniemy Grudziądz w decydującym meczu o awans do ekstralipy

Miskowiak i kto ten drugi mam nadzieje ,ze nie będzie wynalazków typu M.Rempala czy Skornicki.
ermen pisze:Ważne jest pierwsze zdanie:
Juniorów można chyba wypożyczyć po 15 grudnia?
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
- niespokojny
- Trener
Mogliby już tego Madeja wziąć na transfer definitywny. Inaczej to nie ma większego sensu.
Komu może zależeć na trzymaniu w tajemnicy kontraktu? Witaj w domu, oby tym razem na dłużej

Być może informacje o niektórych z nich pojawią się w mediach jeszcze w ciągu tygodnia, to będzie już zależało od samych zawodników. Na razie jednak nie mogę uchylić rąbka tajemnicy o tym, z kim negocjujemy, bo mogłoby to tym rozmowom zaszkodzić
Komu może zależeć na trzymaniu w tajemnicy kontraktu? Witaj w domu, oby tym razem na dłużej
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych