A z tego, co szprecha prezesu o budżecie i co piszą użytkownicy forum zauroczeni "ciekawym" składem zmontowanym przez klubowych prezesów, może to tak właśnie wyglądać.
Skład na sezon 2014
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Re: Skład na sezon 2014
Prezesu wymienia nam całą ekipę. W sumie czasami warto przewietrzyć skład i wlać nową jakość
Tylko, żeby to nie było coś w stylu "gwarancja jakości biedronka"
A z tego, co szprecha prezesu o budżecie i co piszą użytkownicy forum zauroczeni "ciekawym" składem zmontowanym przez klubowych prezesów, może to tak właśnie wyglądać.
prezesu szprecha w mediach, ze na zero, a tu zbuntowani zaległego hajsu nie dostali. Pewnie jakis artykuł sie niedługo na ten temat pojawi
ehh, ten wspaniały, prawdomówny darek 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
A to nie słyszałeś o czymś takim, jak kompensata należności ?
Zawodnicy są przecież winni niemałą kasę klubowi, to sobie klub dokona(ł) kompensaty z kar nałożonych na dywersantów i płacić już nie musi
Dla mnie sprawa jest czysta jak łza 
-
jack08
mlody26 pisze:Pewnie jakis artykuł sie niedługo na ten temat pojawiehh, ten wspaniały, prawdomówny darek
Zanim się ośmieszycie w mediach to zweryfikujcie, czy DS miał prawo zbilansować kary z zaległościami. Wydaje mi się, że prezes dobrze skonsultował temat z prawnikami pzmotu.
kto się ośmieszy?
Jack08=darek? 
jack08 pisze:mlody26 pisze:Pewnie jakis artykuł sie niedługo na ten temat pojawiehh, ten wspaniały, prawdomówny darek
Zanim się ośmieszycie w mediach to zweryfikujcie, czy DS miał prawo zbilansować kary z zaległościami. Wydaje mi się, że prezes dobrze skonsultował temat z prawnikami pzmotu.
Klub złożył w depozycie PZM do czasu zakończenia sporu kwotę nałożonej kary. Pieniądze po zakończeniu sporu wrócą albo do klubu albo do zawodników. Nie ma tutaj żadnej niespodzianki. Zgodnie z przepisami taka jest praktyka. Przed PZM odbędzie się postępowanie w trybie -powiedzmy - polubownym.
-
jack08
mlody26 pisze:kto się ośmieszy?Jack08=darek?
Nie, mlody26 = Bartek B.
Jest dokładnie jak napisał LublinM. Sprawka zamiast oddać kasę chłopakom wpłacił ją do PZM i tam się zdecyduje kto ją otrzyma. Więc nie wiem, po co te pretensje, że nie otrzymali kasy? Na potrzeby licencji klub jest czysty jak łza.
Ostatnio zmieniony 4 grudnia 2013, o 20:01 przez jack08, łącznie zmieniany 1 raz.
o kurde 
- niespokojny
- Trener
w I lidze czy II będzie jeździł Karol?
Jak Daniel odszedł to logiczne że Baran też. Lampart w jego miejsce. Sprawka mówi że czekamy na dwóch Polaków. Tylko że takich na I ligowy poziom to można na palcach jednej ręki policzyć. Mam nadzieję że plotki z Rempałą są wyssane z palca
Jak Daniel odszedł to logiczne że Baran też. Lampart w jego miejsce. Sprawka mówi że czekamy na dwóch Polaków. Tylko że takich na I ligowy poziom to można na palcach jednej ręki policzyć. Mam nadzieję że plotki z Rempałą są wyssane z palca
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Plotki mówiły też o Miśkowiaku i Ułamku.
No jeżeli mamy wejść do górnej czwórki i jeszcze coś tam namieszać to nie widzę inaczej.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
mlody26 pisze:truskawa pisze:Wiedzą. Dobre punkty. Liczę na Miśkowiaka, Barana, kogoś na rezerwę i jazda z hhurwami
Po ptokach.
Ufff jego miejsce jest w 2 lidze.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Wielu nie docenia Jamroga. Już dwa razy przerżnęliśmy przez niego mecze 
Jeden z nich przez Woodwarda. Nie 'winą' Jamroga jest,
że był tak wolny i nawet Kuba musiał obok niego przejechać.
Miałem nadzieję na skład seniorski złożony z fighterów,
do tego poważnie punktujących,
tym bardziej skoro nie możemy/nie chcemy awansować.
Po Lamparcie fajerwerków się nie spodziewam, tak jak nie spodziewałem
się po Trojanie czy Kudriaszowie.
Liczyłem na jednego nudziarza w piątce - Ułamka (od biedy może być Miśkowiak),
ktoś musi trzepać punkty od startu,
teraz zanosi, że będzie więcej.
że był tak wolny i nawet Kuba musiał obok niego przejechać.
Miałem nadzieję na skład seniorski złożony z fighterów,
do tego poważnie punktujących,
tym bardziej skoro nie możemy/nie chcemy awansować.
Po Lamparcie fajerwerków się nie spodziewam, tak jak nie spodziewałem
się po Trojanie czy Kudriaszowie.
Liczyłem na jednego nudziarza w piątce - Ułamka (od biedy może być Miśkowiak),
ktoś musi trzepać punkty od startu,
teraz zanosi, że będzie więcej.
sezon czy dwa jako "gość" jeszcze wtedy junior w Łodzi nas pogrążył...a czy to Cam był tak wolny czy Jamróg szybki to też bym dyskutował bo jechał zadziornie i dużo kłopotów nasi z nim mieli
Pewnie że jego nazwisko nie powala, ale jak Prezesowi nie wyjdą rozmowy z rakietami i petardami to może trzeba zaryzykować z jakimiś korkowcami
Też czekam na te nazwiska ale powoli schodzę na ziemię
Pewnie że jego nazwisko nie powala, ale jak Prezesowi nie wyjdą rozmowy z rakietami i petardami to może trzeba zaryzykować z jakimiś korkowcami
Też czekam na te nazwiska ale powoli schodzę na ziemię
Jamróg był szybki sezon wcześniej w e-lidze, bodajże dzięki Troninie.
Raził przerostem sprzętu nad możliwościami.
Podobnie jak teraz Brzozowski czy Suchecki.
Oby Lampart trafił teraz jakiś super silnik, a po sezonie może wydoić
w zimie kogoś naiwnego.
Jamróg to nie jest jakiś straszny cienias,
nazwisko słabe bo właściwie nie miał juniorki,
niemniej jednak gdyby ktoś taki podpisał w Lublinie i nie wypalił
to po sezonie gromy na na prezesa by szły straszliwe
Raził przerostem sprzętu nad możliwościami.
Podobnie jak teraz Brzozowski czy Suchecki.
Oby Lampart trafił teraz jakiś super silnik, a po sezonie może wydoić
w zimie kogoś naiwnego.
Jamróg to nie jest jakiś straszny cienias,
nazwisko słabe bo właściwie nie miał juniorki,
niemniej jednak gdyby ktoś taki podpisał w Lublinie i nie wypalił
to po sezonie gromy na na prezesa by szły straszliwe
malyex pisze:Skład seniorski prawie pełny (zakładam, że Miśkowiak dogadany), ale juniorów brak.
Wszyscy na tym forum w swoich propozycjach składu wpisują Bobera,a z tego co wiem, do tej pory Oskar nie dostał nawet propozycji kontraktu. Tzn. dostał kilka, ..... ale nie z Lublina.
Zanosi się na to, że przyjedzie do Lublina, ale z drużyną gości. Szkoda, że nie będzie w składzie nawet jednego wychowanka.
Ale po co komu Bober (z calym szacunkiem?) Szczegolnie jesli rozmawiamy o klubach I ligowych? Przeciez Oskar na chwile obecna gwarantuje mniej od Madeja. Miejsce wychowanka w pierwszych sezonach po licencji jest w macierzystym klubie, a nie "na obczyznie". I mam nadzieje, ze i DS i Oskar to (z)rozumieja.
Juz kiedys Karol Polak poszedl do Grudziadza i sie calkiem chlopak zmarnowal (
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- stefanzdzialek
- Senior
No tak, ale jak ma zostać w Lublinie, jak DS nie przedstawił mu żadnej oferty?
Może musi poczekać ile środków zostanie po kontraktach z seniorami? 
Moze Oskar powinien przyslac swoja?:)
A tak bardziej powaznie, to DS przyzywczail nas, ze juniorow traktuje drugoplanowo, aktualnie pewnie jeszcze jest w goraczce odnosnie kontraktow seniorskich, coz, byl czas przywyknac.
A tak bardziej powaznie, to DS przyzywczail nas, ze juniorow traktuje drugoplanowo, aktualnie pewnie jeszcze jest w goraczce odnosnie kontraktow seniorskich, coz, byl czas przywyknac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A jak tam Miśkowiak jest już u n as czy jeszcze chce jeździć w ee??? Darek powiedz coś!!
Miskowiak/Ułamek, Miskowiak/Pedersen , Miskowiak/Ljung innego rozwiazania nie widze.Taki skład gwarantuje nam emocje i walke o o awans do extraligi.
To ja już wiem i reszta również tylko czy w tej gestii jest coś na rzeczy czy tylko nasze widzi misie???
- MikeMistrz
- Senior
Pono jakiś Szwed ma przyjść do Rzeszowa, więc stawiam że chodzi o Ljunga. Za opcję Miśkowiak/Ułamek, albo Miśkowiak/Pedersen się też nie obrażę.