Wydaje mi się, że nie należy się spodziewać więcej niż dwóch kontraktów. Mam na myśli w tym przypadku dwie umowy dla seniorów. Myślę, że będzie to dwóch Polaków.
Czyżby to był Baran i Misiek?
Czy może Miesiąc i Baran?
Czy Ułamek/ Misiek?
Ciekawie.
Wydaje mi się, że nie należy się spodziewać więcej niż dwóch kontraktów. Mam na myśli w tym przypadku dwie umowy dla seniorów. Myślę, że będzie to dwóch Polaków.
max3 pisze:Miskowiak ,Baran i uwaga Skornicki.Panie Sprawka zakontraktuj Miskowiaka i Pedersena/Ułamka inaczej czeka nas walka o utrzymanie ,nie mogę zrozumieć jak mozna było wymienić Jeleniewskiego na Lamparta.
harry pisze:Ale tak jest zawsze i wszędzie. Ten obecny projekt składu to musi pojechać na 130% swoich możliwości żeby się otrzeć o awans.. Każdy z żużloków musi mieć swój najlepszy sezon w życiu. A ja sobie nie przypominam, żeby wszyscy zawodnicy jednej drużyny tak na raz wystrzelili. Zawsze coś się u któregoś znajdzie. A to jeden się nie przygotuje bo akurat dom wykańcza albo co gorsza stawia. Innemu dziecko się urodzi i niewyspany jakiś. Trzeci kompletnie w silniki nie trafi i zanim się odbuduje to koniec sezonu go zastanie. Następnemu pies się rozchoruje i zapomni siłę zrobić bo co drugi dzień u weterynarza będzie siedzieć. Ostatniemu tor nie będzie pasował i zbyt często polewaczka będzie go polewała, albo zbyt rzadko. I tak można mnożyć. Zawsze coś. Bo w tym cały jest ambaras żeby wszyscy chcieli na raz.
Jedyny przypadek kiedy wszyscy jadą extra to jak jakieś ogórki przyjadą i jest szansa zarobić łatwy grosz.