Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
Okoniewski to jeden z najnudniejszych i najbardziej bezbarwnych zawodników w historii polskiego żużla. Na swoich startach potrafi mieć niezłe wyniki ale raz na kilka lat. A do tego od kilku jak nie kilkunastu lat to w powszechnej opinii facet który bierze astronomiczne pieniądze za punkt. Moim zdaniem taka inwestycja nie ma sensu. Jak juz mamy miec jakiegoś nudnego faceta w zespole - Misiek wystarczy 
Okon pewniejszy niz Baran co do tego nie ma dwóch zdan;)
Sprawka wyraźnie mówił o tym, że chce odświeżyć i nadać nowe oblicze naszej drużynie, więc zawodnicy typu Baran, Okoniewski, Miesiąc, Lampart raczej średnio się do tego nadają. Jeżeli chcemy wierzyć tym zapowiedziom prezesa to powinniśmy liczyć na max. 1 z nich. (o jednego za dużo
, no dobra Miesiąc może być, bo pewnie najtańszy ).
Teoretycznie z sensownych, którzy przychodzą mi do głowy, zostali jeszcze:
Pavlic
Ułamek
Ljung
Pedersen
Larsen
Miśkowiak
Nicholls
Gafurov
Mroczka
Ljung
Dryml
Dajcie spokój z Maxem i PK, a co z Zorrem?
podpisał gdzieś?
Zakładając, że przyjdzie do nas Miesiąc albo Lampart, potrzebujemy jeszcze dwóch. Najlepsze wyniki gwarantują Miśkowiak, Ułamek i Pedersen
(Ze wskazaniem na Ułamka, a może nie jest aż tak daleko od nas?
;d Pedersen raczej odpada, bo potrzebujemy 2 polako w składzie). Stać nas pewnie na 3/4 jednego z nich. Jeżeli miałbym dobierać jeszcze kogoś do jednego z nich too.. Ljung za drogi, Pavlic mimo wszystko tani pewnie też nie jest, Nicholls, Dryml i Mroczka to chyba nie jest target Sprawki
, Gafurov raczej w Gdańsku wyląduje, więc Larsen może być bardzo trafionym posunięciem.
Woodward
Watt
Miśkowiak/Ułamek/(Pedersen) ( Jeżeli już typujecie skład to zejdźcie na ziemię i stawiajcie ich obok siebie, a nie pod sobą.)
Larsen
Miesiąc
Piszcie co chcecie ale paka Mocna
koło miejsc medalowych można się zakręcić, szczególnie podoba mi się wersja z Ułamkiem.
Teoretycznie z sensownych, którzy przychodzą mi do głowy, zostali jeszcze:
Pavlic
Ułamek
Ljung
Pedersen
Larsen
Miśkowiak
Nicholls
Gafurov
Mroczka
Ljung
Dryml
Dajcie spokój z Maxem i PK, a co z Zorrem?
Zakładając, że przyjdzie do nas Miesiąc albo Lampart, potrzebujemy jeszcze dwóch. Najlepsze wyniki gwarantują Miśkowiak, Ułamek i Pedersen
Woodward
Watt
Miśkowiak/Ułamek/(Pedersen) ( Jeżeli już typujecie skład to zejdźcie na ziemię i stawiajcie ich obok siebie, a nie pod sobą.)
Larsen
Miesiąc
Piszcie co chcecie ale paka Mocna
W przeszłym roku wybory do Europarlamentu a co za tym idzie Orzeł musi poprawić pozycję w końcowej tabeli.
Nie ma oficjalnego info, ale Skrzydlewski rozmawia z Ułamkiem, czy coś z tego wyniknie dowiemy się w przyszłym tygodniu.
Pozdrawiam z Łodzi.
Nie ma oficjalnego info, ale Skrzydlewski rozmawia z Ułamkiem, czy coś z tego wyniknie dowiemy się w przyszłym tygodniu.
Pozdrawiam z Łodzi.
Jutro to dzisiaj, tyle, że jutro.
Tak szczerze powiedziawszy jak patrze na sklad Orla na chwile obecna to jest Lindbaeck (ktorego forma jest zagadka) i dlugo dlugo nic... Chrzanowski i Puszakowski to dwie niewiadome, na liderow raczej by sie nie nadawali w wiekszosci zespolow, raczej 2 linia. Jayson Doyle i Rene Bach to tez 2 linia wg mnie, wiec wcale mnie nie zdziwi jak tam Ulamek wyladuje 
Wszyscy zapomnieli o Kudriaszowie,a nieoficjalnie wiem że będzie miał życiowy sezon

Ja tam zaszaleje i mi sie marzy takie cos :
1.Miskowiak
2.Miesiac
3.Watt
4.Woodward
5.Pedersen/Nicholls/Ułamek/Ljung(jeszcze wolny?)
6.Borowicz/Mazur
7.Bober
I mozemy z kazdym rywalem walczyc nawet na wyjazdach. Gdyby sklad byl podobny do tego to na prawde nie odbiegalibysmy od Grudziadza.
1.Miskowiak
2.Miesiac
3.Watt
4.Woodward
5.Pedersen/Nicholls/Ułamek/Ljung(jeszcze wolny?)
6.Borowicz/Mazur
7.Bober
I mozemy z kazdym rywalem walczyc nawet na wyjazdach. Gdyby sklad byl podobny do tego to na prawde nie odbiegalibysmy od Grudziadza.
Cz@rek pisze:Wszyscy zapomnieli o Kudriaszowie,a nieoficjalnie wiem że będzie miał życiowy sezon![]()
Ja powiem szczerze, ze wierze w kariere tego chlopaka. Jest jeszcze mlody i sporo doswiadczenia moze zebrac, a walczakeim jest wiec sadze ze jego kariera pojdzie w dobrym kierunku. Aby jak najwiecej jezdzil i zdobywal doswiadczenia chociazby w takich zawodach jak DPS. Nie zdziwie sie jak bedzie czesto wystawiany do naszego skladu w tym sezonie.